en dag på stan 9 / "linköping"

HEJ OCH HÅ.

Min helg har varit ganska bra faktiskt! Förutom igår, på dagen. Då var jag ensam och hade så otroligt tråkigt.

Kollade på tv- själv. Åt- själv. Satt- själv. INGE KUL. Men sen kom i alla fall Elin och madde osv och då blev jag glad igen, wihu. Jag hade verkligen inte planerat att gå ut, och blev nog lite besviken faktiskt när Elin var inställd på hugo. Jag ville att vi skulla basta, chilla och äta god mat typ. Tillslut fick jag gå med på utgång, när Elin och Madde bestämde sig för att betala mitt inträde :) Väl ute var det faktiskt rätt roligt! Träffade kul folk osv och jag började inte gnälla över att jag ville gå hem förns typ 2, så det var ju en framgång :)

Imorse fick jag en sjuk impulstanke att jag ville till ikea, för att "äta" upp min gratismat-kupong. Sen är det ju alltid kul att göra nått av söndagar också. Som tur är har jag underbara vänner som alltid är på att göra nått roligt/annorlunda, så vi utnyttjade kollektivtrafiken och tog oss hela vägen till ikea! DOCK började det lukta helt sjuuuuukt illa på pendeltåget, tänker spya blandat med "kletbajs" (som Madde kallar det). Därför sitter jag och sniffar på min tröja på bilden nedan. Och, klaga inte på mina brillor eller att jag har samma smink på mig som jag gick och la mig med igår natt.
Väl på Ikea shoppade Elin och Madde upp alla sina pengar, medans jag gick och snålade för mig själv :( Men de köpte fina saker, så jag blev allt lite avundsjuk :)

Nu sitter jag och Madde och slötittar på tv. Förut, efter trippen till linköping bastade vi. Jag, Elin och Madde. Sen åkte E hem och jag och M gick en sväng till mc-bajs-donalds. Jag ville testa vårrullarna, men tjejen i kassan var typ allmänt efterbliven så det blev inga. Först när jag undrade vad de innehöll, om de var vegetariska eller ej, sa hon: Ehm, asså, vegetariska? Jag blev rädd för henne när jag blev tvungen att förklara ordet. Sen efter ett par minuter när jag ska hämta dem säger hon att de visst var slut. Sjukt typiskt! Jag ogillar mc donalds. EEEH fastfood? Man får ju nästan alltid vänta på sin beställning! Och det är inte ens gott

puss,

hahaha, lollll


en dag på stan 8 / tråkigt läsande (update)

Aja, idag kom jag i alla fall med bussen till skolan. Jag är alltid lika nervös när vi kommer till Elins hus, "står hon där eller gör hon det inte?" Men idag stod hon där så vi kom fram, och i tid! :)
Dock är vi fortfarande superlata, så vi flörtade till oss att slippa sista lektionen, som var över en timmes svenska! Damn, we're good. Vi fick dock en läxa förstås, som de andra skulle tvingas göra på lektionen och det verkade ganska svårt?
När jag kom hem la jag mig i sängen och sov! Jävlar vad trött jag blev på bussen där jag halvlåg och lyssnade på john. Att jag blev trött kan iofs också ha berott på att jag läste en bok, (JAG LÄSER ALDRIG BÖCKER) och den var inte så bra. Men vissa böcker kan jag faktiskt läsa, såna som inte bara "underhåller", utan faktiskt också ger lärdom eller har ger mig en anledning till att vilja läsa dem. Nu ska jag tvinga mig igenom "satansverserna". Som är en bannlyst bok nere i mellanöstern, och författaren har ett dödshot på sig. Boken ska tydligen klanka ner och svartmåla islam, så det ska bi spännande.....

Jag såg en bebis idag, sitta i en vagn på bussen. Då började jag fundera på hur jag skulle vara som mamma. En jävligt bra tror jag, om vi snackar ungefär tio år frammåt. Först då kaaanske jag har blivit lite normal och settled down.

Idag är det storm ute, och jag vill få besök! Så jag slipper ligga under täcket ensam. Där är det visserligen fett skönt, men det kan bli skönare. puss

BILDTEXT.
Jag gillar fan Ulla! Hon kan vara rätt skön, om man låtsas vara intresserad av vad hon lär ut. Ett ganska smart trick jag har lärt mig de senaste dagarna, haha. Så inget illa om henne längre- än så länge!

my angel

HAHAHA ett litet ps.
Jag ligger i min säng och typ juckar? Hur som helst så kommer elin och lägger sin "nescesär" (sjukt svårt att stava det ordet) på min rumpa, och hennes är jävligt stor vill jag berätta! Stor och typ avlång. Jag garvar och vänder mig om och säger, :aa HAHA, kör på Elin, in med hela. (två sek innan hade jag sagt: vafan anton svarar inte i telefonen?) Elin garvar och tittar på nescersären samtidigt som hon säger: "haha, på tal om anton eller?"
Ja, vad ska man säga. Viss information sprider sig snabbt. Förlåt nöten, så stor har du inte.

NEJ JAG OCH ELIN ÄR INTE DUMMA I HUVET, VI HAR BARA JÄVLIGT ROLIGT


en dag på stan 7 / highschool dropout

AND I'M BAAAACK.
Jag har haft lite ångest faktiskt, över att jag inte har skrivit på ett tag. Det känns som jag har samlat på mig en massa saker, som jag har tänkt skriva om. Som jag ändå inte hunnit skriva om, eller orkat. Tråkigt.
Men men, idag har varit en ganska skön dag faktiskt!
Jag vaknade dock för tidigt, men beslöt mig då för att ta en buss till Elin och hålla henne sällskap innan vi skulle ta en buss till skolan. Dock var Elin seg och det tog hundra år för henne att göra sig iordning så det gick inte riktigt som planerat. Ungefär exakt samma sekund som bussen vanligtvis åker förbi Elins hus, slänger vi upp ytterdörren och börjar springa mot hållplatsen. När vi har ungefär 30 m kvar ser vi bussen som kommer i hundra jävla km i timmen mot oss och den har inga som helst planer på att stanna. Jag och Elin tittar på varandra lite osäkert (och våra blickar säger i stort sätt: öh du, ska vi typ slänga ut armen och ropa stanna?) Så vi gööör det, för vi måste ju faktiskt till skolan.
Dock susar bara bussen förbi och skiter fullständigt i att vi vill åka med! Arga var vi! Blä!!
Men jag orkar snart inte bry mig längre och föreslår att vi bara kliver över vägen och ställer oss på motsatt sida vid busshållsplatsen som går mot stan i stället för Finspång. Elin går efter lite om och men med på min idé och vi åker in mot stan.
På spårvagnen får jag för mig att vi ska kliva av vid hollywood och kolla in rean.. Det var ingen bra idé egentligen :\ Jag hittade två as-snygga t-shirts, som jag självklart köpte. Men sen var ju mina pengar "slut" .. och jag skulle tvingas gå på stan i typ 4 timmar till utan att handla något allllllls. Och Petta jobbade inte ens.
Men en rolig sak var att Elin framme vid kassan ville låna mitt läppglans. Jag ber henne leta fram det eftersom jag hade händerna fulla och helt plötsligt ser jag hur mitt lock till läppglanset flyger över disken, smäller in i väggen och trillar ner på golvet. Kassörskan blir helt förskräckt och utrbister lite försiktigt och hypernervöst: nämen oj!..
Elin och jag tittar på varandra och börjar asgarva. Jag vet inte varför men jag slänger ur mig lite tyst: (absolut inte önsketänkande) "Haha Elin, ska du skjuta henne eller"?.
Sen gick vi på stan i hundra timmar till och vi stötte på den där jävla jesusgubben hundra gånger. Vi ville psyka honom så mycket som möjligt, och jag vet ju (av egna erfarenheter)  hur upprörd han blir när man röker osv. så jag och Elin gjorde det så ofta vi kunde framför hans ögon.
På klippet gjorde vi ett fynd också! Jag och Elin har en tävling, de som skriver den bästa korta dikten om oss vinner respektive priser. Bästa dikten om mig, ger den ursköna kyckling-tshirten! Och vinner du Elins hjärta, får du ett par damtrosor i stl 48 :D

ps, miss you!

go chicken-tshirtvi köpte trosor :)
burn in hell
pangpang!

en dag på stan 6 / bra helg

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Men jag har varit fett upptagen i helgen.
Tänkte att jag ska skriva lite mer imorgon..
Förresten, fan vad bra serien heroes verkar! Grrreat med maraton såhär en söndag!


Here it comes, for what it's worth :*
don't just talk the talk, walk the walk

Fjanton

en dag på stan 5 / augustifest

Aaaa idag har jag inte mått så vidare bra faktiskt. Helvete vad bakis jag var imorse, förut, nu (hela dagen!) När jag vaknade i morse (helt förvirrad) mådde jag så jävla illa. Och inte nog med det, tvingades jag kliva på en buss, och sitta på den i nästan en timme. Eller jag satt faktiskt inte så länge, var tvungen att lägga mig ner.. Blä för att  åka buss dagen efter, men what the hell. Det är ju augustifesten (asroligt,) inte.
Fick avbeställa körlektionen på eftermiddagen, inte för att jag fortfarande var full eller något sånt men jag var inte så sugen på att köra bil faktiskt. Nu sitter jag hemma hos mig, eller halvligger i min otroligt sköna soffa och tittar på tv. Funderar på att dra ner på Kalle Bah senare ikväll, men det kommer jag nog inte orka :) Ska ligga hemma och ringa ett samtal lite senare i stället som förhoppningsvis kommer få mig att må bättre.

Det positiva med att vara tillbaka i skolan igen måste jag säga är umgänget.
Dock är det få som kan ta på sig den äran, men ni vet nog vilka ni är.
De få har en snopp mellan benen och jag gillar era skämt.
Men, Elin är ändå bäst!
ps, om ni tittar bloggen mellan 16-18 så är den under reparation!! tack nadja, så be patient

Party like a rockstar


en dag på stan 4 / skolan

Jahopp. Då var "första dagen efter sista sommarlovet" avklarad. Det var väl, okej. Eller nått! Kan inte riktigt sätta ord på det. Roligast (det ända roliga) var i alla fall när jag och elin går mot klassrummet där klassen ska ha samling och prata igenom alla saker osv. Vi spanar mot klassrumsdörren och vem fan står utanför och öppnar upp? Om inte min värsta fiende ULLA! Ulla jävla "therman", har för mig att hon hette något annat tidigare, men nu mera är hon ju skild. Så det måste man vara hänsyn till. Jätteviktigt verkligen.
Hur som helst så kliver vi in i klassrummet, och jag tänker lite för mig själv:  "I år ska jag ta och ge henne en andra chans, hon ska inte få ge mitt ett till ig!" Jag och Elin sätter oss ner och Elin slänger ur sig, "Hej ulla!!" Ulla tittar förvånat på oss över sina glasögon och får syn på min tatuerade arm. "Hörre du, Matillda. Den där är väl ändå inte riktig!? Säger hon på lite halvknackig finlandssvenska. Jag och Elin börjar skratta ashögt men jag tror Elin var lite ledsen i ögat för att Ulla fullständigt struntade i att säga hej tillbaka till henne. Jag tänkte högt "Fy fan vilket år det här kommer bli.."

ETT HEJ TILL ARVID MED FLERA SOM MAN INTE SETT PÅ HELA SOMMAREN.
lite sjukt förresten att man inte ens hälsar på sina klasskamrater? jag vet inte om det är för att jag inte orkar osv, men jag känner verkligen inte för det? det skulle ju vara falskt om jag började prata med dem jag inte tycker om nått speciellt.
inget illa menat, men kort och gott- så är det så.

PS! HAHA, fy fan vad roligt det var att glo på alla i aulan. Varenda tjej som vill "se lite annorlunda/cool" ut har skaffat mittbena. Naaajs brudar (not) :B

ulla tänker: jag hatar elin och matillda

en dag på stan 3 / sista sommarlovsdagen

Jag sitter fortfarande naken i min säng. Trots att jag vaknade för hundra timmar sen känns det som. Det gör för ont på rumpan för att ha trosor på mig och det skulle kännas urlöjligt att sitta i bara ett linne, utan just trosor. Nu lät det dock som jag inte har gjort något alls idag, men det har jag faktiskt. Jag har tvättat, lagat mat, och diskat. Jag lagade wok och det blev riktigt gott! Försöker vara så nyttig som möjligt nu för tiden, och wok med bulgur är rätt okej. Anna skipper skulle inte flippa ur lika mycket över den middagen som över frukosten jag och Elin åt i helgen i alla fall.
Idag ska jag nog inte göra så mycket. Men ikväll kommer Elin hit <3 hon ska sova här och vi tänkte planera hur vi ska se ut/vad vi ska ha på oss imorgon (första dagen i skolan efter sommarlovet) för att få så många som möjligt att titta snett på oss. Det lutar åt mina mintgröna brillor, stort hår, linne och jeans. Men vi får se, lite mer hippie måste vi ordna.
Det ska bli förjävligt att tvingas möta alla råttor som går på bergska, och inte nog med det så börjar det en massa nya ungar också. OCH INTE NOG MED DET, så är de få snyggingarna vi har på vår skola (ca, eller vadå ca. MAX 2?) bortresta vad jag minns. Det är otroligt, vad jag ser fram emot imorgon, inte.
Jag vill ha helg! och myyyys

Förresten så tänkte jag införa något i stil med "dagens sms". Jag ska avlöja de mest givande sms:en jag får varje dag. Fast givande och givande vet jag inte, men de som gör sig värda av titeln "dagens sms" i alla fall.
Idag, hittills,lyder det såhär:
"Haha, såg skevaste gubben förut. Han hade världens buk och en tajt piké. Och mitt på magen där naveln ska sitta hade han världens utbuktning, tänk dig ett ollon typ!"

Uppdaterar inlägget lite senare ikväll,
ps, kan ditt jobb brinna ner? ;*

THE UPDATE
Här sitter nu jag och elin. Min lilla soulmate. Jag uppskattar verkligen hennes tålamod! Hon har tvingats stirra på min bara rumpa hela jävla kvällen och inte sagt ett knyst :) Antingen är det för att hon verkligen inte bryr sig om den (som jag hoppas) eller så störs hon något otroligt och är rädd för att säga nått alls. I tron om att hon kommer balla ur hysteriskt och skrika: täck din jävla röv!!
Men det gör så sjukt ont, så det blir inget med det.
Förresten så är knäckemackor fett underskattade.. Speciellt med ost, kalkon och gurka på! Bättre än godis tom. Fast som ni kanske märker är jag inget vidare fan av godis. Vissa i mitt liv vet om att jag har "en fetisch" för typ mackor och sånt i stället.
Elin är söt. Förut när hon plattade håret frågade hon med lite hysteri och flin i rösten: Asså Matillda! Vad skulle du göra om jag började se allmänt skitäcklig ut? Asså inte tvätta håret på jättelänge!, inte duscha blabla osv.
Jag svarar: Jadu Elin, jag skulle väl säga åt dig kanske?
Elin: Äh, du skulle tycka jag var skitsnygg ändå *bigsmile* (som jag kunde se fast än hon hade ryggen mot mig) ..

Nu tror jag vi ska fortsätta se på film. Verkar vara en aslame movie som ser ut att vara inspelad på 90-talet, tyvärr är den inte ens det.. Det ser helt enkelt bara ut att vara det. Och den handlar om typ "såna saker". Nått kristet crap på trean, se om ni vill! PUSS

en dag på stan 2 / b

"DET FINNS EN FÖR ALLA"
vi har över 400 soffor.

Jävla Ikea, så sjukt patetisk reklam. Jag blir förbannad varje gång! Inte nog med att man måste bli påmind om att riktig kärlek verkligen existerar, att det verkligen finns folk som lever tillsammans och aldrig ser åt andra människor. De är nöjda, helt inställda på att leva resten av sina liv tillsammans.
De måste självklart nämna att det bara finns EN för alla också. Tänk om man har varit kär redan då? Och det inte funkade? Är det kört då? Ska man trösta sig med tanken på att: Aja, det kanske inte finns nån mer där ute för mig att bli kär i, att dela resten av mitt liv med.. Men på Ikea! Där har de minsann en jävla massa soffor jag kan köpa och välja mellan? Snälla ikea, bli inte så sälj-kåta att ni försöker tjäna pengar på ensamma människor som lockas att köpa en av era soffor bara för att de kanske förlorade sin kärlek för länge sen. Och eftersom det bara finns "en för alla" .. har de bara era soffor kvar att dela sina liv med.
Jag tror dock att det finns många där ute! En jävla massa människor man passar med.
Jag har träffat två, redan. Och för övrigt så ska man alltid uppskatta sig själv mer än andra, för du är en ända du kan lita på.

förstår ni?

en dag på stan 2 / under nålen

Vilka krav jag ställer på mig själv, känner jag. Redan efter ett inlägg inbillar jag mig att jag måste vara lika rolig och intressant i detta inlägg som det föregående. Tror dock inte det kommer ske, men kan ju bjuda lite på vad som hänt i mitt liv idag i alla fall.

Jag vaknade ungefär halv elva idag (hade ställt klockan på 10, men snoozade tydligen ett par gånger). Det kändes dock som klockan var 7 på morgonen. Jag var sjukt trött! När Elin och jag klätt på oss osv gick vi och tog ut pengar eftersom jag skulle tatuera mig klockan 12 idag :D väl där tog vi en cigg utanför och pratade med "lillebrorsan". Lite pinsamt att jag inte vet vad han heter än, efter alla gånger.. Men jag har inte haft tanke på att fråga och jag tycker namnet "lillebrorsan" passar ganska bra. Annars heter han: han-med-brillor-och-hår, när andra frågar som bara sett honom i fönstret. När vi satt där ute slänger plötsligt Elin ur sig: "haha, du var allt lite närgången i natt, Matillda! jag kände din arm runt min kropp osv" (Jag kan inte rå för det.. Sov med ett cp, (mitt cp) för ett tag sen, och då blir jag "sån" :).
Jag skämdes lite och kände mig tvungen att berätta om maddes och mina bravader. Jag kunde vakna mitt i natten av att hon höll mig i handen, pillade mig i håret osv. Haha, puss på den gumman

SEN var det i alla fall dags för mig att lägga mig under nålen. Jag skulle göra en ros på rumpan typ, och sen tre stjärnor på armen. Vi började med rumpan, och tur var väl det.. Jag måste bara säga att: fy fan vad ont det gjorde? ett jävla under att jag inte sa ett knyst eller tvingade honom att avbryta. Helt sjukt faktiskt. Armen är ju orgasm-skönt om man jämför.
Där låg jag och blottade halva rumpan och hade svinont, och inte nog på det var min tatuerare på dåligt humör eller nått.
Jag tyckte allt han kunde kört i bar överkropp.. (inte för att jag sett något eftersom jag låg på mage- men då hade min lidelse minskat något i alla fall. Och jag menar, Elin kunde ju kollat!)

Som tur var blev jag riktigt nöjd med gadden och efter rosen fick jag min "jag-blir-tatuerad-och-får-en-armorgasm" så det löste sig tillslut. Nu har Elin lämnat mig för en tripp till lindö så här sitter jag nu alldeles ensam. Tur förresten att hon åkte, för annars hade hon kanske letat fimpar i askoppen utanför min dörr. Hon var nära på det, inga cigg kvar och helt pank är hon! Mouahaha.
Funderar på att gå och tvätta snart, om det finns någon ledig tid. Men jag kan aldrig sluta fantisera när jag är där nere?. Så jag tror jag väntar med tvättstugan ett tag, måste titta på nått jätte-avtändande program på tv en stund innan.
ps, "for what it's worth" :*

lala rumpan

en dag på stan 1 / getingjävel

Hur som helst så var det ju lördag igår, och jag hade bestämt mig för att gå ut. Ganska onödigt egentligen eftersom det visade sig bara vara en massa "randoms" ute. Och med det menar jag personer som jag sett någon gång tidigare, men aldrig gillat särskilt mycket osv. Och därför har det har inte blivit så att man blivit vänner. Men det slutade med att jag gick fram och hälsade/pratade med dem ändå..
Så kul var det!

Innan allt det där gick jag dock hem till mamma en sväng, jag hade lånat hennes cykel för att lämna in en film som hyrdes i fredag. Dock såg vi inte på den för min dvd verkar inte gilla min tv särskilt mycket. Men! Jag hade väldigt kul ändå. Hos mamma ringde jag till Elin, gick ut på balkongen och pratade i ungefär 2 minuter. Sen när jag kommer in igen, sjunker jag ner i fotöljen och småpratar vidare med mamma, som plötsligt utbrister: Matillda! Du har nått där! Och pekar mot mina bröst. Jag tittar ner och skådar nått svart som absolut inte ska vara där. Så jag flyger upp ur fotöljen, skrikandes och sliter av mig tröjan och byxorna (hade ingen bh) och står där i bara trosorna :( Jag känner hur det svider på bröstet och inser snabbt att det var en getingjävel som stack mig! På bröstet! Det sved och blev rött, och inte nog med det så kliver min mammas rätt nyfunna vännina in i lägenheten. Och där står jag, i bara trosorna och tittar på bröstet. Men det var ändå rätt okej.. för:"Hej! säger hon. Ett getingstick?Får jag se?"
Hon fick se.

Senare på kvällen hade jag återhämtat mig ganska okej ändå, för jag hade haft en alvedon mot sticket och: VIPS! så var svullnaden och allt borta. Nadja och Elin kom till mig med lite dricka och sex and the city :) I alla fall vi, blir taggade av den serien. Samantha <3
Jag och Nadja gick sen till Hugo och Elin fortsatte sina äventyr på okänd mark.
Men vet ni vad? Jag blev antastad i går på hugo.. Av en tjej! Jag och Nadja stod och dansade när jag plötsligt känner hur en tjej håller om mig bakifrån och ger mig en kram. Jag kramar givetvis tillbaka i tron om att det är någon som jag verkligen känner. Men sen när jag vänder mig om helt inser jag att det är en fullständigt okänd människa som står och skådar mig med "porr-ögon" och ett konstigt leende.. Jag känner mig lite obekväm, vilket fan är ovanligt för mig! Jag har aldrig känt mig obekväm med en annan tjej i hela mitt liv. Men inte nog med det så utbrister hon: Gud, du är så snygg! Sen letar hon in sin hand under min kjol och tar mig på rumpan! Sen slår hon till den lite och tittar på mig konstigt. Jag tror hon letade efter en blick som skulle säga ungefär: aah, ooh.. fortsätt.  Men jag gav henne aldrig den blicken, utan gick bort från dansgolvet och ut för att ta en cigg och berätta hela incidenten för Nadja. Som tydligen inte hade fattat vad som hände.
Min tröst på hugo kom när de spelade krunegård på lilla dansgolvet. AA VAD BRA! Och sen laakso också, ännu bättre. Men fy fan för musiken på stora dansgolvet igår, helt världelös!

Vid kvart i tre gick jag och Nadja hemåt. Vi mötte upp Elin som, som vanligt hade en massa skoj att berätta. Vi gick hem till mig, hungriga som as och lagade mat. Jag mådde dock så sjukt dåligt att jag brände mina fiskpinnar och råkade låta pastan koka alldeles för länge. Men jag åt ändå! Och det var GOTT!

Det var obekvämt med kläder på överkroppen efter getingsticket. Enjoy!

RSS 2.0