Nyårsafton och allt vad det innebär

Idag är det alltså nyårsafton. Sista dagen på detta år. Jag har egentligen inte så mycket tankar om nästa år, förutom att det ska bli jäkla mycket bättre än det förra. Nästa år kommer jag ta studenten och då börjar lixom livet på riktigt! Jag ser fram emot det så sjukt mycket. Äntligeeeen. Plus att jag förhoppningsvis kommer få fortsätta vara med v.b.p.?! Jag får dock lite små-ångest nu när jag tänker på skolan.. Jag har tre arbeten som ska vara inlämnade torsdag nästa vecka. Men jag är inte färdig med något av dem och det känns piss, rent ut sagt. Betygen i ämnena sätts typ en vecka (knappt) efter torsdagen så det är lite småkris. Jag får sitta och råplugga samma dag som vi börjar skolan alltså, samt dagen innan.  På tal om ångest så ska man ju tatuera sig på Fredag. Frågan är lixom bara vad? Jag har mindre pengar kvar än vad jag hade räknat med så det kan nog inte bli alla de där blommorna som jag hade föreställt mig. Synd är det också att jag har första tiden på dagen när de öppnar. Då hinner jag inte gå dit tidigare och kolla i lite tidningar för inspiration osv.

Hur som helst, slut på ångest nu. Ikväll blir det fest och god mat - det ska bli härligt. Dock har jag inte så mycket partyfeeling i kroppen just nu och jag sitter här fortfarande osminkad i långkalsonger och linne. Måste upp och hoppa snart, klä på mig lite finare kläder och kanske tom. börja sminka mig lite smått. Tänkte gå ner till Monkan vid fyratiden för att se om jag kan hjälpa till med något inför middagen. Max jobbar idag så han är alltså inte där hemma med henne, så kanske behöver hon lite sällskap och ev. hjälp. Ikväll står det ryggbiff, (kycklingfilé till mig) potatiskroketter, en massa såser och en fet sallad på menyn. Som förrätt avnjuts skagenröra på "hårda" tunnbrödskex. Efterrätten var någon slags cheesecake tror jag :) Och under middagen samt efteråt blir det förstås en jäkla massa alkohol. Eller inte massor, men sådär lagom - hoppas jag. Förhoppningsvis dyker det också upp en massa människor senare på kvällen efter middagen som också är sugna på fest.

Nu får jag klä om till något annat och jag tror vi måste städa C's rum snart. Det är näst intill deprimerande att sitta här inne just nu. Gott nytt år på er alla!

Äckliga kycklingrulle

Jomen "ett par timmar i stan" förvandlades lätt till en heldag. Åkte in vid ett ungefär och kom tillbaka typ nyss. Vi åkte in med max och monika för att gå ett snabbvarv på stan och sen handla mat till imorgon! Vi slog på stort med ryggbiff och en massa gott. Jag blev så jäkla kär i en skagenröra med tunnbröd som jag lyckades övertala de andra till att ha som förrätt. Det stod någon anställd ute i butiken och människorna som passerade fick provsmaka, jag "gick förbi" typ tre gånger i alla fall. Mumms.
På vägen hem stannade vi och köpte mat från en pizzeria i Viken. Det tog typ en halvtimma för maten att bli klar, och så var den skitäcklig. Värt med en kycklingrulle för 60 spänn som smakar fan och innehåller 89% brosk. Men men så kan det gå ibland!

Nu är jag lite smårsur men jag hoppas det går över snart. Mitt hår luktar matos efter att ha suttit i den där jäkla pizzerian och jag vill bara hoppa in i duschen. Ikväll blir det nog lugnt men imorgon då gäller det! Hoppas på en bra kväll med lite mindre drama från MM´s sida.?!

Over and out

Jag ville bara påpeka och påminna min C (som ligger i sängen och småsurar) att allt på dig är så perfekt. Alla kroppsdelar osv. Tro aldrig något annat. Du aär de bääste söm haer hääänt mäe.

Volvo till affären idag

Idag har jag kört automat då! Det var iofs jävligt enkelt och jätteskönt, men skitsamma :P Jag hade ju åmat mig över det i typ 4 veckor och vägrat kört C's familjs bilar. Men det var ju ganska kul :P Vi åkte till affären och handlade mat, som i stort sätt är min favoritsysselsättning på dagen, jag gillar mat och jag gillar att handla den. Nu överdrev jag kanske en skvätt, men ni som känner mig väl vet i alla fall att jag gillar mat. Idag blev det pasta med räkor och dill/citronsås. Och sen en massa broccoli och sallad till, mums.
Det är så jäkla skönt när Christoffers familj är bortresta, inte för att de är dumma eller något sånt (absolut inte) men det är bekvämt att vara ensamna. Så mycket smidigare helt enkelt. Nu ska vi bada och jag har lovat att kolla vattnet så det är bäst jag slutar.

Snart är det nyår förresten och det ska bli riktigt kul! Vi ska till Max och Monkan tillsammans med två andra par och fira med middag och skumpa. Jättemoget och vuxet. Vi får väl se hur det går....... Haha.
Puss hej

Idag har vi lagat mat, spelat kort och sen på kvällen kom max och monika och vi spelade sällskapspel!


Jag är bäst på matlagning, dagens: kycklingspätt, kroketter och sallad

Jag mixar korten (absolut inget fusk)


Samma visa här hoppas jag..

Lite cancer på det

Mysee

Schteek i huvudstaden

Jahopp då var man hemkommen från Stockholm. Det har varit en ganska okej dag faktiskt. men jag handlade inte alls lika mycket som jag trodde att jag skulle göra. Rean typ sög och det var bara mycket folk överallt. Dock kom jag hem med lite smått och gott så jag är rätt nöjd ändå faktiskt. Dagens ros går till C som har haft ett enormt tålamod och gått med mig i alla tänkbara affärer utan att gnälla någonting alls typ. Det kan inte ha varit roligt eftersom han inte skulle handla något. Men han kom hem med en Joy Division affisch så det går nog ingen nöd på den killen :) Jag hittade bla. världens coolaste t-shirt som jag är smått förälskad i. Inte för att jag tror att så många av er där ute skulle hålla med om det tyvärr, men det skiter jag i.
När vi kom hem lagade vi wok och nu ska vi kolla film och lite sånt. För övrigt så kan ni ju njuta av alla bilder här nedan. Jag blev kamerakåt och C var heller inte svår.


C insisterade på fucking närbild

Jag vet inte vad jag gör..

Puss var det, inte slick

Naw

Sent toffelsnack

Nu sitter jag i Valdemarsvik. Kom hit ungefär vid halv-fem-hugget och sen dess har vi lagat mat, kollat på film, "myst" i hundra år och tusen gånger och lite sånt. Idag har varit en jäkla bra dag faktiskt. Jag har varit ganska glad hela tiden och för en gångs skull så har C varit lite mindre dryg (; Nu ska vi se en till film tror jag, vilken vet jag inte eftersom C inte har bestämt sig än - och idag är det hans tur. Jag tror iofs att det kommer bli porr elelr nått då, om han får välja. Hahaha.. Nae nu kanske jag skojar, eller?

Imorgon blir det Sthlm i alla fall och jag hoppas att jag kommer hitta nått snyggt. Men jag måste komma ihåg att spara pengar till tatueringen också :\ jag har inte ens bestämt mig för hur blommorna ska se ut, men det ordnar sig nog tror jag. Hoppas jag.

Nu blir det movienight! Puss hej älskar dig
C.

A lá Otten

Jag var på Otten igår! Åh herregud säger jag bara. Jag var visserligen bara där någon timme men i alla fall. Jag och Elin gick dit för att vi skulle träffa Madde som tydligen skulle hänga där. Maskninen skulle spela också, så vi tänkte att det kanske skulle kunna bli en kul grej. Där inne träffade jag Cornelia och innan det Arvid - det var trevligt. Hur som helst så fick jag nog av Otten vid  tolv hugget så jag gick ner till Hugo redan då, (Och missade därför Maskinen som skulle gå på scenen vid halv ett). Det var ju nödvändigt att betala inträde för att inte ens stanna och se bandet som jag delvis var där för. Haha supervärt, men så kan det gå ibland! Hugo var rätt roligt faktiskt men det var lite dåligt med folk ute. Dock skönt att det inte var lika mycket människor som igår, för det var ju förjävligt!!

Idag ska jag snart till mormor på middag. Antar att det får bli leftovers från julbordet, vlket jag typ inte kan äta nått av. Så jag får steka på lite sojakorv och ta med mig hade jag tänkt. Mamma verkar dock sova eller nått fortfarande för jag får inte tag på henne. Jäkla konstigt att hon kan ligga och sova längre än mig, mammor ska vara uppe i ottan och inte ligga och dra sig i sängen. Middagen börjar klockan 2 men vi skulle gå i lite secondhandbutiker först :D så vi fick vara redo i tid.
Senare i em. ska jag till C och imorgon ska vi till Sthlm! Jag ska handla ihjäl mig i klädbutikerna som har rea.
Puss och kram - ät en banan. (Det blev ingen middag, jag pallade inte att åka dit. Eller min mage gjorde inte det)

Ps. Jag ligger hemma och kollar på cirkus nu. Jag vet inte om jag blir så pass fascinerad av det eftersom jag är bakfull och typ allmänt lättroad, men hur fan lyckas man göra vissa saker som de gör? En man ligger på rygg med benen rakt upp i luften och lyckas jonglera med avlånga tjocka "rör" av något lätt material med bara fötterna? Det går långsamt, sen mycket fortare.. han vänder dem i luften lika lätt som jag bara ligger hemma i sängen ser det ut som. Han byter fot i farten och en jäkla massa annat. Och en annan fråga, hur fan kommer man på att man kan jonglera med fötterna? Har man inget liv då, och ligger hemma och sen i brist på annat lägger man sig på golvet och slänger omkring saker med fötterna? Jag fattar ingenting. Jag kan inte riktigt minnas att jag gillade cirkus när jag var yngre. Men det kan delvis bero på att jag lekte rebell och tyckte synd om djuren. Jag var ytterst tveksam till hur man enkelt och snällt kunde lära hundar och andra djur göra alla de där trixen och konsterna som de faktiskt kan, när jag inte ens lyckades lära min farmors envisa jack russel att gå fot. Det måste vara något svårare att lära en elefant att stå på huvudet.


Fredag, och jag har inget att göra

Jaha då var det Fredag igen. Känns dock inte alls som det eftersom jag inte ska göra något ikväll. Än, vad jag vet. Idag har jag varit jävligt seg. Utgången igår var ju bara halvt lyckad så den satte sina spår idag. Vaknade precis och upptäckte att jag hade sovit i tre timmar och missat en film jag hade spanat in i tv-tablån. Nu visas visserligen Shrek 2 men jag blir galen på att de ska envisas med att  dubba alla jävla filmer såhär års till svenska.

Ikväll vet jag som sagt inte riktigt vad jag ska göra. Madde ville till Hugo, men jag är inte så sugen på att gå ut tror jag. Men jag skickade sms till Emelie förut och frågade om hon ville hitta på nått, bio, resturang eller så kanske.. men hon har inte svarat. Kanske skulle det iofs vara roligt om vi gick ut alla tre. Jag, Madde oc Emelie. C ska vara hemma i Viken ikväll tror jag.
Nu ringde mammas Niclas och frågade om jag ville komma över  till mamma på hembakad pizza. Eftersom jag inte har nått annat alternativ typ än att i så fall ligga här och deppa och ha tråkigt så tänker jag gå dit. Ha en bra kväll alla - jag ska försöka.

Update: Jorå men vännerna hör av sig så det blir utgång ikväll faktiskt. Jag, Elin, Monika, Max och MADDE :D
Men jag kommer sakna min sportnörd. Jag kommer ju dock till dig imorgon, och då stannar jag nog ett bra tag, typ hundra år. Puss - din.

Ingen rubrik

Jahopp då var juldagen här, men inte är jag gladare för det. Jag vet inte riktigt vad det är med mig idag, men jag har inte riktigt varit mig själv på hela dagen. Blev väckt i morse av pappa vid kvart över nio, kanske inte så roligt. Sen har jag varit hos mamma och ätit frukost, pillat in musik i ipoden och sånt.. Nu sitter jag hemma och kollar lite på "Finding Neverland" - en film som jag tycker är riktigt bra. Undra om det beror något på att det är Johnny Depp som har huvudrollen, förmodligen är det lite så. Jag tror knappast jag hade sett filmen såhär många gånger om det var någon (ful?) okänd skådespelare.

Blä asså vad är det med mig. Jag är typ sur och besviken, uttråkad, seg och trött. Hoppas det blir bättre till kvällen, annars åker jag till Finspång och festar.
God fortsättning...


Julafton

Då var ännu en julafton avklarad. Det är så jäkla skönt med tystnad just nu känner jag. Kom hem till min lägenhet för en halvtimme sen ungefär och det känns inte som det var en minut för tidigt. Alla jäkla ungar som skriker och leker hej vilt med sina leksaker de fått i julklapp. Lillasyster tjatar högt hela kvällen om hur hon vill åka till sin pojkvän som befinner sig ex. antal mil här i från.. "Men Matillda - snälla, du får två hundra kronor av mina julklappspengar" Nej Lovisa, jag är inte riktigt i rätt skick, plus att jag redan hämtat dig därifrån idag. Små kusinerna (som alla är under femton) hittas utanför huset där de tjuvröker och jag misstänker en stöld från mitt egna paket. Alicia som inte ville vara sämre blev sur för att hon "bara" fick tusen kronor och en mp3 i julklapp och bestämde sig för att slänga ut den genom fönstret och spendera resten av kvällen ute, med de tuffa killarna som körde volvo. Det är lite roligt det där, hur folk har så stora förväntningar på julklappar osv när de själva inte gett bort något alls knappt. Man ska väl vara nöjd med vad man får, och vara glad över att det inte är som man säger: Att man får vad man ger. För då skulle ju många ligga riktigt illa till? Hur som helst så har jag ätit jäkligt god mat idag och fått fina presenter :) Jag är glad över att jag inte ätit julbord eller något tidigare i år, för det kan ju vara ganska enkelt att tröttna på julmaten då. Men jag var som sagt riktigt sugen och åt tills jag inte kunde få ner något mer.

Nu sitter jag nersjunken hemma i soffan och klänningen är av. Jag är glad att jag lämnade ungarna kvar (ungar och ungar - de var bara två. Men de lät som två hundra). Imorgon är det juldagen och då blir det fest! 
 

Posebild


Syster och jag


Vår tomte hade slarvat bort rocken och gled in i skinnjacka

Just fan, nu åter till min lilla gissa-vad-tävling. Det är faktiskt återfuktande hudkräm till ansiktet! Finns att köpa i "nya" butiken i domino är de säljer tvålar och liknande. Haha inte så fräscht att smeta det där i ansiktet kanske.

Fånge på 410 (dan före dan)

Haha fy fan vilken dag det har varit hittills alltså. I natt sov jag kanske sammanlagt 2 timmar. Mina fönsterrutor knäppte jättekonstigt hela jävla tiden och det blåste massor utomhus. Så när klockan ringde klockan nio imorse var jag mindre glad. Jag var trött och tvingades gå ner till tvättstugan för att hämta upp min tvätt som hängt och torkat över natten. Klockan tio gick bussen till Finspång där jag skulle klippa farmor och rulla upp hennes hår på spolar. Jag var lagom peppad och kände att jag inte riktigt skulle ha tid till det här alls. Hur som helst så var min plan att vara hemma hos farmor vid elva och ta tolv bussen hem till stan igen. Men så blev det ju inte ritkigt! När bussen kommit till "torget" i Finspång började den köra vidare mot mellangrind, där jag skulle gå av, precis som planerat. Dock tog bussen snart en helt annan väg och hamnade till slut nere på gamla bussstationen. Jag tänkte väl inte så mycket på det utan trodde nog att busschauffören bara skulle byta av med någon annan eller nått. Men så var inte fallet. När jag suttit på bussen i ungefär tio minuter, och mitt tålamod var så gott som helt borta gick jag fram till fören för att se om dörren var öppen, eller om jag kunde se någon chaufför närma sig bussen. Men icke på båda alternativen. Bussdörrarna var helt stängda, allihop, och jag kom inte ut någonstans. Så där satt jag lixom, haha. Fast i en jävla buss i Finspång, när jag hade en massa annat jag skulle hinna med. Efter en stund fick jag snilleblixten att jag skulle gå och ringa numret som finns på baksidan av busstidtabellerna. Killen som svarade i andra änden bara skrattade åt mig och tyckte så synd om mig. Inte för att jag blev gladare av det, jag ville ju bara iväg till farmor, men det var väl ganska väntat. Efter en kvart till ungefär kom det ut en liten knatte ur dörren till busschauförrernas fikarum och han började gå mot "min buss" i rask takt. När han fick syn på mig vinkade han glatt och jag fick hälsa tillbaka på idioten. Han ursäktade sin kollega som tydligen "måste ha glömt bort mig" och frågade hur jag ville göra. Jag sa: Ja, du kan ju börja med att skjutsa mig dit jag skulle från början med bussen. Sen måste ni stå för min bussresa hem till stan igen, för mitt busskort kommer hinna gå ut. Han sa att det självklart skulle ordnas, och efter en stund var jag påväg till farmor igen i alla fall. Liiite sådär sen bara. Jävla Finspångsande som ville hålla mig kvar i råtthålan. Jag är sjukt sugen på att kontakta NT eller nått och ge händelsen ett ansikte i pressen, kanske får jag någon "ersättning" från östgötatrafiken, typ ett månadskort!! Haha. Eller kanske inte.

Nu har jag i alla fall kommit hem, städat, ätit och ska snart in i duschen.
Vid femtiden åker jag iväg till C för att fira lite jul, mysa och sånt :)
Hoppas kvällen blir bättre än morgonen. Jag önskar er alla en god jul imorgon och hoppas att ni får fina klappar.

Julstress

Stress, stress, stress. Jo idag har varit ganska krånglig faktiskt. Har gått på stan och handlat lite julklappar och en svart, tajt långärmad tröja som jag ska ha på mig under en klänning på julafton. Klänningen är en tubklänning, och det kan bli lite bart att bara bära den på julafton hos kusinerna bland alla släktingar. Men med trjöan under blir det perfekt. Sen fick jag skynda mig hem för att se om det fanns någon ledig tvätt-tid. Som vanligt är jag ute i sista sekunden, men jag hade tur! Så idag ska jag tvätta allt så jag har nått att sätta på mig i mellandagarna osv. Tror det fanns två par trosor kvar i troslådan, och det var antingen såna fula som man aaaaldrig använder eller ett par stringtrosor som man inte satt på sig sen högstadiet nångång.
Nu sitter jag i soffan och har precis färgat håret. Det är fortfarande i en handduk på huvudet så jag har inte riktigt sett resultatet än men det kan ju knappast blivit sämre än vad det var tidigare. Jag köpte en chokladbrun och en mörkbrun färg som jag blandade ihop.
Jag har ungefär 4 maskiner tvätt kvar och tanken är att jag ska hinna sola en gång idag också så man får lite färg till jul och nyår. Dock tar bara tvättmaskien 30 minuter per tvätt, så man hinner inte springa iväg till solariet under tiden. Det stänger nio och jag ska hinna, även om det så betyder att jag kanske måste strunta i att tvätta nån färg.

Imorgon ska jag en snabbis till finspång för att klippa farmor och lägga hennes hår. Jag har egentligen inte tid med det, men vad gör man inte för att vara snäll ibland. Nu ska jag kolla in håret och göra en ansiktsmask. Gode Juleh

Äntligen har jag fått mina kokplattor

Ännu en helg avklarad. Känns helt okej med Söndag eftersom lovet börjar på riktigt imorgon! Ingen skola så långt ögat kan nå.
Idag har jag varit iväg och handlat lite med Mamma. Min spis har varit trasig i ex antal veckor, så idag gick äntligen pappa med på att betala kokplattor åt mig. Såna som är separata som man kan ställa vart som helst. Sen handlade vi en massa på willys och rusta och jag slapp undan med att betala det mesta :) Jag älskar att ha en fylld kyl. Nu ska jag laga en massa mat och äta gott.
Ikväll får jag ser lite vad som händer och vad jag ska hitta på. Det beror lite på så att säga ^^,


Förresten, en liten tävling! Den som gissar vad det är på bilden får en julklapp av mig! Obs C, som du kanske förstår så får du inte delta eftersom du redan vet vad det är.


Lördag actually

Igår var det fest. Kvällen började med att jag var hos mamma och klädde granen :) Den blev ganska fin, men den är så sjukt bred, så i vissa vinklar (rakt framifrån, från sidan, bakifrån osv) så ser den lite ut som en boll. Men jag gillar den, allting kan inte vara perfekt och jag hade i alla fall en jäkligt bra kväll. Jag passade på att dricka några koppar alkoholglögg, eftersom det var gratis och det var lika bra att passa på. Sen hade mamma handlat lite åt mig på systemet så hela grejen med att jag "inte hade någon dricka" löste sig ganska fort. Efter det träffade jag Arvid nere vid statoil. Vi knallade in där och handlade lite cancer osv och sen bar det av till sveaskeppet! Där har jag inte varit på år och dar så det var riktigt trevligt. Väl där träffade vi lite Finspångare, och konstigt nog tyckte jag att också det var trevligt. När vi blivit lite lagom glada av alkoholen gick vi vidare till Hugo. Det var roligt folk ute så det var skoj. Det enda, som inte är så jäkla "det enda" förresten, - var ju att C var hemma i Viken. Och det var inte lika skoj, men så blir det ibland.

Idag har jag i alla fall gått ett varv på stan. C kom in till Norrköping rätt tidigt och tanken var väl egentligen att vi skulle handla julklappar, men så blev ju inte fallet. Haha. Vi gick mest omkring, men det var lika mysigt för det......
Sen har vi slappat, gått till mamma och lagat mat. Jag gav mig på nått helt nytt för en gångs skull, torsk och grejer! Men det blev helt okej så det gick ju bra.
Tanken var väl egentligen att vi skulle gå ut idag, men pga. att väldigt få av C's vänner skulle ut så så blev det hemma ikväll. Jag lider dock inte av det, eftersom jag hade en lyckad kväll igår.
Nu visas Love actually på tv:n och den kan man fan bara inte tröttna på.

(Jag har tänkt att jag ska sluta skriva/toffla om C i min blogg. Men det är svårt att undvika att berätta om något som är bland det bästa man har)

Bilder från igår:

Björn och jag

Björn, Karolinas kompis och Karolina


Tvillingarna Arvid och Karolina

Jag Björn och Karolina


Sista jullovet

Fy fan vad skönt det känns med jullov! Dock insåg jag precis att mina skolarbeten som jag skickat till min mejl från skolan inte gick att öppna. Jättebra, toppen, skitkul. Nu får jag försöka nässla mig in i skolan nästa vecka eller nått och göra om skiten. Inget jag ser fram emot.

Mja, i natt fick man inte mycket sömn faktiskt. Jag tror vi sov två timmar eller nått.. Klockan halv åtta var det dock dags för mig och Christoffer att gå upp och åka till Finspång för att titta på Bergskas julrevy. C hade erbjudit sig att följa med helt självmant, när han kom hem lagom lullig i natt. Det var riktigt snällt, eftersom Elin skulle stanna hemma osv. Som sagt - du är bäst C. För övrigt så tyckte jag att det mesta i julrevyn faktiskt var riktigt roligt.. Så ett stort plus till alla som medverkade :) När vi kom hem från Fimpen åt vi frukost, och sen somnade vi. Jag hade dock lovat mig själv att jag skulle gå ett varv på stan och handla julklappar och nått att ha på mig ikväll så jag fick snart gå upp igen. Jag hittade tråkigt nog bara en nyårsklänning, och en klapp till lillasyster igen. Men det får dock duga och jag får slänga på mig nåt gammalt skit ikväll. Om jag ens kommer gå ut - vill säga.
Jag ska snart iväg till mamma för att klä gran och fika samt umgås lite med systeryster. C har ju skitmatch så han är eventuellt fast i Viken ikväll. Jag hatar sport.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig lite julfin inför träffen hos mamma.
Ha det bra alla och njut för fan av jullovet.

Husdjur och julklappar

Jag vill ha en liten Zlatan. Eller nej, han/hon ska egentligen inte heta det.. Men vi kan ju låtsas för Christoffers skull. Jag funderar i alla fall på att köpa en kanin! Sen Esther och Wera gick bort har jag tänkt på om jag ska skaffa ett nytt husdjur eller inte, men det kändes dumt att ersätta mina darlings med "något nytt" direkt. Hur som helst så känns det okej nu och eftersom jag får pengar imorgon så är det ganska lockande.

Idag har vi gått på stan en stund,. Jag orkade inte gå upp ur sängen imorse för att ta mig till skolan - som vanligt. På stan handlade jag en julklapp till min lillasyster. Jag tror hon kommer bli ganska nöjd i alla fall :) Hoppas hoppas. Även fast jag känner henne väl så var det skitsvårt att hitta rätt julklapp. Ska man köpa kläder, eller är det tråkigt med mjuka klappar? Ska man köpa smycken, som ändå aldrig kommer användas typ? Nu har jag bara ett par julklappar kvar, men de tänker jag handla imorgon.
Senare ikväll ska jag till mamma för att hälsa på lite och titta på sista Bonde söker fru avsnittet med Lovisa. Jag ville egentligen få på bio med henne ikväll, men hon skulle upp tidigt till skolan imorgon, och platta håret osv innan hon skulle gå och lägga sig. Det får bli en annan dag helt enkelt.

Nu ska vi spela trekort. "Have a good time, all the time."


Go bönder

Namnam. Idag är det bonde söker fru.
Jag har varit snäll faktiskt, och köpt lite tröst-toffel-snacks till C så han inte ska lida allt för mycket av programet. Men jag vet en sak, en liten hemlighet. Han gillar bonde söker fru egentligen!, det är bara det att han tror att han måste säga motsatsen, för att inte förstöra sin image. Men så är ju inte fallet.. De flesta av oss sitter ju faktiskt och myser lite framför dessa intrig-program. Eller det gör jag i alla fall.

Idag gjorde jag något som jag har sagt att jag ska göra i veckor typ.. Men det har inte blivit av bara. Jag har gått och solat! Det tar seriöst inte mer än kanske 7 minuter att gå till solariet men jag har inte orkat, haha. Nu är det bara håret som ska färgas, sen är jag redo för jul och nyår. Eller jag vill ju faktiskt köpa en klänning av något slag också.. Hoppas jag hittar nån fin på stan nån dag snart.

Den 2:e februari är det dags för tatuering igen, yyyees. Jag ska bygga på överarmen och gå mot skuldran. Tänkte köra lite blommor och fler stjärnor. Jag längtar så jävla mycket helt enkelt. Att tatuera sig är bland det bästa jag vet.
Nu ska jag och "fotbollsstjärnan" duscha. Hejdå - ps någon som ska ut i finspång på juldagen?

grillchips, gurka, blomkål och dip!
Grillchips, blomkål och gurka + dip!

Var är min julstämning?

Blablabla, fy fan vad trött jag är på bloggen. Eller kanske inte just bloggen i sig, men att stilmallen valde att flytta utomlands suger ju faktiskt ganska ordentligt. Som sagt, jag kommer aldrig orka gå tillbaka till hur den såg ut tidigare, utan får nöja mig med något trisst och neutralt. Dock verkar mina ändringar börja synas lite när de vill, och det komplicerar ju det mesta.

Idag har jag städat hela lägenheten, diskat och varit duktig. Så nu är jag ändå rätt glad :) Jag gillar när det är städat och snyggt hemma hos mig. Sen kom C, men det varade ju inte så länge eftersom han skulle iväg på sina älskade träningar.. Som jag fruktar som döden. Det är ju dock ett plus att han kommer tillbaka hit efter dessa bortslösade timmar. Medans han var borta var jag hos mamma. Lovisa var hemma så det var riktigt kul. Vi kom på att vi var bäst på att teckna och säga saker utan att tala, alltså endast låta - typ. Haha, kanske lite för internt det där. Hur som helst, snart tröttnade jag på Bergslagsvägen och knallade hemåt igen och kollade på Bodyguard. Men när den blev för smörig slog jag över till titanic. Inte för att jag vågar påstå att den är "mindre smörig".. Hm. Men den tittade jag lite på i alla fall!

Förresten, vart är snön? Det är snart julafton och här i Norrköping är det bara grått och mörkt. Jag vill ha vit underbar snö som höjer julstämningen rejält. Jag gillar egentligen inte snö och kyla, men till jul vill jag inte vara utan den! Jag har inte ens handlat en enda julklapp än, just för att jag innerst inne inte verkar ha fattat att det är julafton om en vecka.
Nu är klockan mycket och det är kanske dags för mig att gå och sova. Jag är pömsig och ska gå upp ganska tidigt imorgon så det är nog lika bra. Godnatt


Helvetes jävla skit

Ja, som ni kanske ser så har jag råkat klicka lite fel idag. Min stilmall försvann och jag vet i fan om jag någonsin kommer orka fixa utseendet på bloggen igen. Jag tänker försöka få någon annan att göra det åt mig. Helvete.

Månadsdag

Fan vilket underbart besked jag fick idag när jag kom hem! Jag ska få bostadsbidrag, naaajs. Det kommer sitta riktigt fint, äntligen kan jag tatuera mig snart igen. Och gu vad jag ska handla julklappar! 
Nu sitter jag hemma hos mig, ensam. Åkte hem från C förut för att jag verkligen måste ta mig till skolan imorgon. Jag orkade inte riktigt åka dit idag så det blev heldag i Viken igen. Inte för att vi utnyttjade allt för mycket att vi var i just Viken, vi låg mest hemma och spelade kort. Men roligt var det :) Jag fattar bara inte varför det alltid är samma visa. Antingen vinner man hundra gånger i rad, eller så förlorar man hela tiden. Kan det inte vara lite jämt? Typ varannan gång vinst och varannan gång förlust. Nej tydligen inte, men det är underhållande att spela kort faktiskt.. Och jag är glad att Christoffer har hittat sin passion för kortespel, det underlättar lite.

Nu har jag varma mackor i ugnen som jag snart ska äta framför tv:n. Senare hoppas jag att jag ska lyckas plugga lite också. Har ju börjat på religionsarbetet för ett par dagar sen, så det är lika bra att försöka göra klart det. Sen är det kanske på tiden att jag beställer en studentmössa också.. En riktigt snygg ska jag ha! Kanske skapligt onödigt, men det är mamma som betalar så jag kan lika gärna glassa på lite.
Jag vill ha sommar nu, det är så mycket roligare då. Traditionen får fortsätta - med hulstfred det första man gör på sommarlovet. Sen ska jag vara mycket i Västervik hos pappa, bada i havet och tälta ute i skärgården på någon mysig ö. Där ska det grillas, solas och kanske drickas en och annan öl tillsammans med kompisar och min snyggve.
Och idag är det månadsdag faktiskt. Jag har visserligen haft en crush i två månader nästa vecka, men det gills inte. Fler dagar och månader ska det dock bli.

Nu ska jag småfnissa lite till Simons underbara svengelska på trean. Yo

Söndagstugg

VIKEEEN, stek. Förut när jag satt på 459 kom jag och tänka på en sak som jag funderat lite över förut. Nu när det snart är jul har vissa människor bestämt sig för att pynta sina hus med ljusslingor och dylikt. Jag måste bara säga en sak - fy fan vilken tacky smak vissa människor har. De slingrar röda blinkande slingor runt halva huset, sen när de kommer på att de räknat lite fel och ljusslingan visar sig vara för kort och tar slut ,så struntar de helt enkelt i detta och låter det se förjävligt ut! Sen finns det ju alltid de som överdriver med allt. Men jag föredrar nästan det, så länge man håller sig till det snygga helt enkelt. Lite tomtar här och där, och vackra "vita" ljusslingor är helt okej enligt min smak. Men död åt de röda och för korta som bara förstör. Ge er inte på att pynta utomhus om ni inte har någon smak alls. Era dekorationer berör ju faktiskt vi som passerar, tänk på det.
Haha nej jag har inte gått och blivit en tjurig tant som klagar på allt, men vissa saker måste man få tycka till om.
Jag är ju i alla fall inte Anonym i mina uttalanden som vissa andra gillar att vara. Hur ska man egentligen se på sånt? Ska man ha överseende med de personer som av okänd anledning har ett starkt behov av att klaga på andra, just för att de kanske har så tråkiga egna liv. Utan att hamna i riskzonen för några konsekvenser - för det är de ju alldeles för rädda för. Eller ska man orka bry sig? Jag väljer att inte göra ett skit faktiskt. Personer som gör saker anonymt tycker förmodligen inte det de påstår sig tycka, eftersom det inte verkar vara värt att kunna stå för det. Och då spelar det ingen roll för min del. Men puss och kram till er :) God jul


Idag har jag och C spelat en jäkla massa kort, jag förlorar typ hela tiden men jag tycker dock det är lika roligt för det. MEN om det nu visar sig att Jag faktiskt vinner så måååste C vräka ur sig: "Fyy fan, du fuskar! Asså du är ju störd, fy fan vad dy ljuger och fuskar". Sicken dålig förlorare. När han vinner 3 gånger av 4 måste han ändå försöka beröva mig min enda seger. Sen spelade vi nått spel med en massa kulor som C tydligen tycker är roligt. Kalaha eller nått hette det, och det var svintråkigt!! Men vad gör man inte för sin sk. pojkvän. Ge och ta.
Imorgon är det sista veckan i skolan innan jul och det gäller för mig att jobba på stenhårt. Jag ligger efter med mina arbeten :( Nu ska vi fortsätta spela "tre-kort" och kolla på det mycket underhållande programmet "Sanningens ögonblick" . Ni får alltså sysselsätta er med något annat. Have a good time all the time

Kräks och sånt

Ja vad ska man säga om gårdagen egentligen. Det finns väl kanske inte så mycket att säga eftersom jag inte minns något alls knappt. Hur som helst så landade vi på hugo vid elva tiden (tror jag), men jag fick i stort sätt bara gå in och vända igen. Jag tror inte att jag var så full egentligen, eller det måste jag väl ha varit, men det känns inte som det. Jag minns att jag satt på förfesten och och tänkte på hur nykter jag var hela jäkla tiden. Jag drack och drack men inget hände. Förns vid kvart över elva ungefär. Från halv tolv till någonstans efter midnatt befann jag mig på hugos toalett. Telefonen ringde men jag kunde inte svara, för jag var fett upptagen med att få upp kvällens alkohol som inte gjorde gott i magen. Det är faktiskt första gången jag kräks sådär mycket (kräks alls)  på hugo, kanske faktiskt i hela mitt liv. Jag har aldrig mått så dåligt på krogen någonsin. Vet inte vad som hände - men "jag gör som alla andra" och skyller på knark i drinken, haha.

Idag mådde jag väl som jag förtjänade, men nu är det lugnt igen. Jag bestämde mig för att kliva upp ur sängen och gå en promenad till mamma för ett par timmar sen, för att få andas lite frisk luft och röra på mig. Det gjorde gott och nu mår jag bra :) Det blev ju inte sämre när man kommer hem till en städad lägenhet heller. Älskar dig C.

Ikväll ska jag tillbaka till mamma på middag och innan det ska vi basta. Tänkte passa på att umgås lite med mamma ikväll när C ändå är iväg. Jaja Christoffer jag ska komma ihåg att måla naglarna också ;P Kanske blir det utgång ikväll om Elin hör av sig, och om C vill. Men då blir det nyktert! Nu ska jag kolla lite på tv tror jag. Over and out.


Skitskola och Gud

Nja, hur gick det för mig i skolan idag då? Var jag duktig och jobbade på? The answer is no. Jag struntade i första lektionen och åkte till skolan vid 10-tiden.. sen när jag väl kom dit var det dags för k-tid. Den varade i ungefär 20 minuter, sen gick jag och frågade min svenskalärare om jag kunde få jobba hemma idag. Det sa hon ja till, så jag åkte hem igen. Jättevärt att lämna en varm säng med en C i för det? Nejjjjj. Men nu är det bara en vecka kvar så jag får skärpa mig! Innan nästa fredag ska tre arbeten vara färdiga och inlämnade. Funderar på att skriva lite på religionsarbetet ikväll faktiskt. Men det är så jobbigt. "Vad tror du på och varför? Vad händer efter döden? Är det viktigt att ha svar på sådana frågor osvosvosv?" JAG SKITER I VILKET, jag tror på mig själv och inget annat. Ha ett bra liv, vad som händer efter döden får vi väl se då. Varför ska man orora sig över något man inte har något att säga till om ändå? Det är ju bara sjukt onödigt. Jag respekterar att andra tror på saker och ting, men snälla - tvinga inte mig ha tankar och åsikter om allt.

Christoffer är på träning och kommer inte hem förns elva ikväll. Jag hatar sport.
Imorgon blir det kanske bio eller nått, men jag vill gå ut så jag tror det kommer bli så ;D luciarock och grejer ju.
På lördag får jag se lite vad jag hittar på. Nu ska jag kolla vidare på "Du är vad du äter"

Fan jag måste verkligen färga håret snart. Mitt blonda förflutna börjar smyga sig på och snart har jag dreads i överhåret. Inte bra när man ska bli fin snart till jul - hej hej

Just fan, alla ni som inte gör nått speciellt klockan 21.55 måste kolla på femman! High fidelity <33

Pepparcakes och bönder

Fan vad gott det är med ostbågar ibland, men de ska vara sådär sega som dom blir om påsen står öppen över natten typ. Nu sitter jag och tittar på Bonde söker fru hemma hos mig tillsammans med C, vi åkte hem till mig från viken vid femtiden precis som planerat. Sen har vi bakat pepparkakor idag! Mummms, så bra de blev. Jag gillar egentligen inte pepparkakor men det är roligt att baka dem och kanske äta lite deg då och då. Dock kan jag inte riktigt påstå att C bakade så mycket men han satt ju där i alla fall, och var dryg och dum. Men han har varit snäll sen dess så nu är killen plus minus noll igen. Älska bonde söker fru - fast mest gaybonden och hans partners. Jag skämms nästan när jag tvingas se på när Wille totalt gör bort sig i tv. Jätteroligt, njaa.

Imorgon ska jag till skolan fan. Och vara duktig! Hoppas bara att jag håller vad jag lovar så att säga. C sitter och dricker vin, snart är han full. Det är kul när han är full, han blir annorlunda då. Och inte som "alla blir" utan på ett gulligt sätt. hejdå

christoffer                                                                        matillda
 

Toffeldagen

Back in the Vik. Haha det var ju länge vi höll ut - en natt. Aja sånt är livet ibland :) Kom hit för en timme sen ungefär.. Blev upp-plockad vid bussen av C och hans mamma som skulle åka åka och handla.. (Haha fan det går inte att skriva inlägg när Aska är i sängen. Hon slår tassarna på tangentbordet om jag inte kliar henne på magen eller bakom örat. Och ni, skvallra inte för Christoffer att Aska är sängen.. Det ligger iofs vita små hårstrån överallt så han lär väl märka. Såja, bli inte arg älskling, jag har sopat bort det mesta innan du kommit hem.) Hur som helst så handlade vi en massa gott, så efter affären blev det mat. Nu är C på match så jag får vara ensam här i ett par timmar. Men det går nog ingen nöd på mig. Just nu ligger jag och kollar på 2½ men och efter det är det halv åtta hos mig.. Hoppas jag!! Skiten har ju visat sig vara inställt hundra kvällar i rad.
Fan vad hår det blev i sängen, efter Aska. Inte bra det där. Men hon är ju så sööööt så man tvingas ha överseende med håret.

Imorgon blir det ingen skola för min del. Jag och C åker till stan tillsammans imorgon vid femtiden. Jag vill baka pepparkakor och sånt snart, handla julklappar osv. Det känns lite konstigt att det verkligen är jul om ett par veckor. Men mysigt ska det bli.. Bara man bestämmer sig vart man ska vara.
Här kommer en bild på C för övrigt! Du/ni som inte vet vem sjutton jag hänger med varje dag. Ojoj vad häftig han ska se ut också :)
älsk

close to me: idag

Då var en ny vecka här, och man kan säga att jullovet närmar sig med stormsteg utan att överdriva. Jag vill ha lov nu! Men nästa fredag är det dags och jäklar vad skönt det ska bli. Då ska jag i alla fall lyckas klämma in ett par dagar i Västervik hos pappa har jag tänkt.

Idag har varit en jobbig dag. Fick gå upp mycket tidigare än vad jag annars gör på måndagar, för min buss gick fem i tio från Viken. Jag började skolan klockan 1, men det tar ju några timmar att ta sig från Valdemarsvik till Finspång. 
Väl i skolan gjorde jag ingenting heller, så det var jättevärt att åka hem faktiskt! Inte. Vi var 3 av 6 elever på lektionen och det enda vi gjorde var att snacka om min relation till Göran i stort sätt. Dock hade världens bästa lärare Kristina många smarta råd och invändningar som jag verkligen ska använda mig av på mötet imorgon.. Om det nu blir nått möte - Elin kanske inte kan närvara och då tänker jag ställa in det. Aldrig att jag klarar det här utan min backup..
När jag kom hem från skolan fick jag diska en massa, det var tvätt som skulle tvättas och nyss lagade jag mat. Kycklingfile med pomme, sallad och bärna! Mummms vad gott det var. Men jag saknar min C, kan ju inte vara hemmafru utan honom. Blä blä och blä. Jag hatar sport och träningar. Men det gör ju inte han så jag får spela med och inte klaga :) ... inte allt för mycket, haha. Igårkväll var sjukt roligt. Jag tror inte att jag och christoffer har skrattat så mycket tillsammans åt samma sak förut, vi måste ha varit sjukligt trötta. Aska låg i sängen och störde mig nått enormt
med sitt jävla snusande och sin tunga andning.. Hon spelade dryg och ignorerade mina råd om att vara tyst och flytta på sig (Självklart vet jag att hunden inte förstod mig, ni behöver inte påpeka det) .. Sen när jag vände mig om fick jag en sträv tass mot min rygg som "kliade" mig lite snällt som förlåt, haha. Oj vad jag skrattade.

Imorgon ska jag till tandläkaren :( Jag haaatar det, speciellt nu när jag kommer få reda på om jag ska antingen rotfylla eller dra ut en tand. Men det kommer förmodligen inte kunna ske imorgon utan nästa år och då kostar det ju pengar för lilla Matillda. Vilket betyder att jag kommer få supa ner mig rejält och låta Elin eller någon annan slita ut tandjäveln.. För jag har inga pengar.
Nu ska jag ner till tvättstugan igen och sen ska jag sitta och vänta på "halv åtta hos mig". Senare ikväll blir det film och te. Puss Christoffer och en puss till fåret i reklamerna. "Keep it cheap man".. och "Erhm we don't talk like that"

Dagens citat får dock bli Simons spektakulära uttryckt i dagens program av "Design Simon och Tomas". Simon fick syn på ett sött spädbarn och pillade lite på barnets ena arm samtidigt som han sa: Haha oj, chubby little arms - just like falukorvs!

keep it cheap

close to me: idag

Denna Söndag har faktiskt varit ganska annorlunda, om man jämför med andra södagar som jag upplevt. Jag brukar vanligtvis vara sjuktligt trött och nästan alltid bakis när jag vaknar, men idag var det andra saker som stod på schemat. Igår valde jag och C att stanna hemma (eller det var väl i stort sätt mitt val eftersom jag sov vid 22) så det blev ingen utgång. Det är dock lite tråkigt kanske, eftersom jag kan ha missat rätt mycket nu när det faktiskt var en hel del av mina vänner som letade sig ut, ända från Finspång osv. Hur som helst så kom pappa och plockade upp mig vid 11 tiden, för vi skulle minsann till den fagra huvudstaden. Han skulle upp till sitt gamla jobb och lämna av lite plank som de skulle använda som takbjälkar i "nya" fikarummet. Det var riktigt stylish där inne om man jämförde med hur det såg ut innan! Hoppas det förblir så bara, jag har mina aningar om att rummet tyvärr inte kommer hålla stilen uppe så värst länge. Det kan rätt bli ganska unket om det fylls med unga karlar som kedjeröker inne och inte diskar riktigt så ofta som man kanske bör.

Efter det åkte vi och hälsade på en nära vän till min pappa. Besöket blev ganska jobbigt om du frågar mig, för den här mannen förlorade sin fru för en månad sen. De hade varit LYCKLIGT gifta i 54 år och rest jorden runt tillsammans, varit överallt i världen och känt varandra sen de var små. Jag kan lova er att deras liv är "The notebook" fast på rikigt, om man bortser från det ändå rätt så lyckliga slutet när både lyckas gå bort på en och samma gång. Nu tvingas Bernt vandra kvar på denna jord, helt ensam med inget annat än en massa minnen i huvudet. Hur ska man reagera egentligen, när man sitter och fikar tillsammans med någon, som man knappt känner, som ser ut att kunna brista ut i gråt vilken sekund som helst? Flera gånger under en timme sa han "Jag minns den gången vet du Matillda, när jag och Eva (hans fru) var nere i spanien eller i thailand osv osv" Bernt är medbjuden på en Afrikaresa över jul, som han självklart är minst sagt nervös och negativ inför.. "Hur ska jag kunna sitta där och se solnedgången utan att börja gråta när jag bara kommer tänka på hur underbart det hade varit om Eva var med mig, och fick se det jag ser" Hur ska man reagera och vad ska man säga?
Nog om det nu.. inte så roligt att läsa om kanske.

Nu sitter jag i alla fall hemma hos Christoffer. Han ska snart se en fotbollsmatch och jag får se på Andra avenyn på datorn så länge. Tack för internet och svt som släpper tre avsnitt varje söndag. Mm, intriger, drama.. Underbart!
Puss C, du är bland det bästa jag vet.

close to me: idag

Det blev ett ganska kortfattat inlägg inatt, helt annorlunda än vad jag hade föreställt mig i mitt lilla huvud. Jag gick hem från hugo igår och planerade i minsta detalj allt jag skulle skriva ner, så blev det ju dock inte - haha. Men det var väl inte så mycket som hände igår egentligen som var värt att skriva om, förutom det där på dansgolvet. Jag fattar egentligen inte va de spelade för musik igår? Steeek på hög nivå. Så jag och C gick in för det helhjärtat och skakade loss till "The way I are".. Skummt, riktigt skummt.. ;D

Nu sitter vi och kollar på "Du är vad du äter", och vi åt nyss mat. Gott gott, vegetarisk schnizel, pomme och sallad. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer.. Skulle egentligen gått på bio men det blev så stressigt att vi avbokade den. Funderar dock på att gå på den sena föreställningen. Men vi får seee. Senare ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Kanske hugo, kanske inte. Jag vet en massa folk som ska ut, men det gör inte sportnörden så det blir lite tråkigt för honom kanske. Att bara dras med mig två kvällar i rad :)

Var och handlade med mamma och niklas förut på citygross. Att handla med föräldrar (som då betalar) får fem av fem toasters. Det blev iofs ganska stressigt när de säger: "Idag stänger vi klockan fyra, alltså om femton minuter. Vi ska ha personalfest och hoppas ni har överseende med detta och tar hänsyn" i högtalarna precis när man rullar in kundvagnen.. Men vi han och jag kom hem med en överfull kasse och var lyckligare än få. Christoffer orkade inte följa med och handla, det är inte hans favoritsysselsättning, så jag sa: "Men vad bra, då diskar du medans jag är borta." Jag trodde förstås inte att han skulle röra sig ur fläcken, där han låg i min säng med datorn i knät. Men ack så duktig han var. När jag kom hem låg disken ren på diskbänken och glänste vackert. Tack!
Nu ska vi kolla på "Design med Simon och Tomas". Det absolut bästa inredningsprogrammet, enbart pga.. Simons underbara svengelska som roar mig lika enkelt varje gång, simpelt men så värt.
Hejdå


close to me: idag

Jahopp, då låg man här igen. Fan vad jag hatar att jag har tinnitus.. det är förjävligt tider som dessa! Bläää.
Kom precis hem från Hugo, det var en trevligt kväll faktiskt.. jag höll ju ut till halv tre i alla fall :)
Jag var, till en början med Christoffer och Elin, sen kom elins pojkvän hit och så småningom dök charlie, robin och lovae upp också. En applåd för Charlie som orkade gå en meter! Woho, det var andra bullar det.

Mot slutet skulle jag och C dansa, så vi trängde oss in i smeten och körde lite "otten-style", snoppen mot ryggen och rumpan ner i golvet LIXOM. Jättenajs, eller? Hahahaha, roligt var det i alla fall, annorlunda.

Nu ligger C här och är full som få :) Hungrig är han också, så jag fick fixa pomme. "Matilldaaa snälla, jag är hungig, du får fixa - jag kan inteeeee" Hur svårt kan det vara att göra pomme?, inte så svårt. Men vad gör man inte för sin Ä. Nu ska jag försöka sova, jag vill inte äta såhär dags. Imorgon ska vi gå till mamma och äta fetaste frukosten ni kan tänka er!
Massa mat ska det vara, överallt... Mmmmmm
Puss och Godnatt, see you later

"Matillda, jag älskar dig / Christoffer"

close to me: idag

Så värt att beställa en studentmössa för 854 kr, när man hittar en exakt likadan för 499 på en annan hemsida. Jävligt värt faktiskt. Sen när man väl bestämmer sig för att ringa och avbeställa mössan säger en datastyrd röst lite trevligt i luren: "Tyvärr tar vi ej emot avbeställningar på telefon. Var vänlig att gå in på vår hemsida och skriv ut ett avbeställningsformulär, skicka sen vidare den till oss via posten" SÅ J*VLA JOBBIGT. Det måste ju vara enbart för att de vet/tror att vi studenter är lata och förmodligen betalar våra föräldrar, så därför kommer vi inte orka avbeställa mössan. Men ack så fel de har i mitt fal! Jag skrev ut den där satans lappen och la den på posten i eftermiddags. Så nu ska jag beställa min nya mössa som är avsevärt billigare. Nöjd :)

Nu kom jag till Christoffer igen, läääänge sen ju. Eller nja, två dagar. "Matillda kom nu, jag vill lixom direkt, så du får fixa den i skick" Jag vet inte riktigt vad man ska kalla den frasen. "Diskret?, Kristen? Gammalmodig?" Haha, skitsamma. Söt är du i alla fall när du ligger där borta och skämms för att jag berättat att jag tänker nämna det där i dagens inlägg. "Nu blir det inget på flera veckor" tydligen. Men i så fall dör jag - så det där ska jag nog göra allt för att förstöra.

Imorgon blir det kanske utgång, men jag är inte säker. Det är ju dock fredag och då vill man ju bli full och glad. I alla fall jag, och Elin, och C, och Monika .. osv osv.

Nu är det nog bäst att jag rör mig mot sängen och tofflar lite så det trollas fram ett leende på en viss persons läppar.
Puss C, var glaaaad - för det är jag :))))))


"Did you never think that I might go?
And did you never think I might not take it
anymore?"

close to me: idag

Idag är det 3:e december, men vart är snön? Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag saknar verkligen snön. Det blir så ljust och fint ute, vitt. Det är omöjligt att komma in i julstämning utan snö.. Jag skulle handla lite julsaker osv secondhand idag hade jag tänkt, men jag känner ingen större lust till det eftersom man knappast kan se att det snart är jul om man tittar ut igenom fönstret. Jag vill ha en vit jul! Sen tänkte jag på en annan sak: Hur dags går julkalendern på morgonen egentligen? Jag har lyckats missa alla avsnitt (för att jag valt att sova i stället visserligen) men jag är ganska nyfiken på om den är bra eller inte. Man minns ju vissa år då julkalendern varit skitdålig och man undrade vem som skrev manuset, eller om det överhuvudtaget fanns något. Samtidigt minns man ju de åren då man satt bänkad framför tv:n varje morgon och det var någon slags höjdpunkt på dagen att se just julkalendern.. Det var mysiga tider det. Ibland var det riktigt mysigt att vara liten.

Elin sitter och prackar på mig filmen "Twilight". Han som har huvudrollen ska tydligen vara dösnygg och jag "måste verkligen se den!" Jaja, jag får väl be C ladda ner den eller nått om någon vecka. Det ska nog bli bra Elin ska du se :)
I alla fall två ggr har hon vridit sin dataskärm mot mig, pekat och viskat: "Kolla vad snygggg?!". Jag har svarat lite dystert, äh nej eller inte på den bilden i alla fall. Det är lite spännande det där, hur Elin och jag kan vara väldigt lika på vissa plan men samtidigt jätteolika på andra. Som det här med killar. Jag tror vi endast är överens om jääkligt få killar som vi båda tycker "är snygga". Inte för att jag tycker så många är snygga alls faktiskt, för hur toffligt det än låter så har jag min C. Och det är jag glad över och nöjd med. Ses imorgon sportnörden, inte lika roligt utan dig hos mig..

Nu ska jag allt släpa med mig Elin till mormor. Som vanligt när jag väljer att komma till Bergska, i tid, så är det något fuffens på gång. I dag skulle vi tydligen åka skridskor!! Så det hjälpte ju inte ett dugg att jag hade på mig gympakläder. Det var bara att gå in i omklädningsrummet och byta om igen, för att börja nästa lektion vid 12 :( Jag och Elin kom hit vid 9.50. Behöver jag säga det igen? Nej, kanske inte - men jag gör det ändå. Jag hatar skolan!
Have a nice day.
--
Ass¨jag är så jävla ARG. Det här har verkligen inte varit min dag så att säga.. Jag vill sticka kniven i er alla, ni förtjänar inte att vandra på denna jord! Avlid!! Ingen kommer sakna er, tack och HEJ.

close to me: idag

Hej.
Vad skönt det kommer bli att bara gå till skolan två dagar denna vecka. I går var vi lediga eftersom det var öppethus i lördags. Idag har vi projektdag, som vi TYDLIGEN enligt någon skulle gå på, men det kan ju (han/hon?) glömma. Det är 4 månader kvar tills vi ska släppa nästa skoltidning, så det känns ganska lugnt om du frågar mig, rätt så CHILL så att säga. Och på fredag är jag ju ledig som vanligt. Mmm, marabou.
Igår höll jag dock på att avlida när jag "hamnade i konflikt" med överhuvudet. Som inte ens ska vara ett överhuvud! Man kan väl inte utse sig själv till boss, eller? Nae så funkar det inte i min värld. Jag vet att det endast är en liten liten grupp som förstår vad jag pratar om nu, men det här inlägget får bli ganska internt.


Nu ska jag snart åka hem från Viken. Ikväll ska jag kolla på film och dricka en massa te. Naken ska jag vara också. I min säng. Så nu blir det att packa ihop allt och göra sig iordning. Jag vill ha helg nuuu, åka lite bil! Funderar på att åka till Västervik, schteeka lite på schtadt ^^, men men... Får se hur det blir med den saken.

Och ni där ute, kom för fan ihåg.. att han Christoffer, "han är fan 20 år - och då gör man som man vill". Ett tips bara, lägg det på minnet, annars kan ni väcka en björn som sover, det har jag själv fått erfara ;) Haha.
Hur som helst så kommer jag sakna mitt godismonster. Bara han slutar upp med den där "hej-jag-är-en-sur-gubbe-attityden". Jag är en bra tjej

nutten! aska

haha, vart är ansiktet? alva

sötunge!

Rackarhundar! Naaaw, Aska är den vitbruna och Alva är den svarta bollen. Christoffers små liv :)
Aska räcker ut tungan åt mig på 5 av 6 bilder, haha.

RSS 2.0