close to me: idag

Söndag igen. Haha jag är på så sjukt dåligt humör just nu - så vi får se om det blir nått vettigt blogginlägg ikväll.
Jag vet inte hur uppenbart det här är i mina kretsar, men de som känner mig väl är i alla fall fullt medvetna om att jag H.A.T.A.R sport. Jag "hatar" lixom inte sport, jag haaaaatar sport. Jag hatar att titta på sport, höra om sport, prata om sport osv. Nu sitter jag här med ipoden i ena örat  (jooooohn) för att försöka undvika tv:n som skriker ut en fotbollsmatch. Det är så jävla sjukt hur töntar som springer efter en boll tjänar miljoners miljoner, när typ lärare och läkare inte ens tjänar en bråkdel. Vilka gör mest nytta här i världen? Hm. Aja, som jag försööööker intala mig: "Christoffers intressen är mina intressen" osv, och även om jag VÄGRAR utöva sport så kan jag i alla fall acceptera och respektera när han vill se en match då och då. Nog om sport nu, jag hatar som sagt att prata om sport. Det är bara att jag sitter här lite för mig själv en stund och lyssnar på john så blir snart allt bra igen.

Helgen har vaarit ganska okej. Men samtidigt jävligt lik alla andra helger så jag börjar bli lite trött på allt. Jag vill åka iväg någonstans, göra något annorlunda.
Nu sitter jag i alla fall i Viken, hos C. Vi var nyss och handlade med monika och max , "så jävla gay" som C valde att uttrycka sig. Men men, jag tror inte han klagar så mycket nu, eftersom vi handlade en massa grönsaker och sånt till vegburgarna vi åt. Det var riktigt gott, men jag åt för mycket så nu har jag ont i magen. Känns som ett ganska vanligt problem för mig.. att jag får ont i magen efter att jag har ätit. Jobbigt.
Men fyy fan vad jag gnäller. Nu får jag sluta upp med det här och försöka uppskatta saker och ting. Jag sitter ju i alla fall hemma hos en härlig kille som råkar vara min pojkvän. Han är kär i mig och jag är kär i honom. Bra - då levde vi lyckliga i alla våra dagar. Så, är alla nöjda nu?

C, (Christoffer Jesper Andersson) jag är glad. Glad över att få vara med dig. Puss

inte jag som gjort om bilden..

close to me: idag

BONDE SÖKER FRU.  Ahh, mys för mig i soffan. Kom hem från ikea för en stund sen. Jag var där med Elin och hennes mamma och pappa. Jag kom hem med lite smått och gott till min lägenhet. Köpte bla. en liten ljusslinga som jag slingrade in i lite "kvistar" med pärlor som står i fönstret. Jag blev kär i min ljusslinga. Den kostade bara 19 kronor. Sen handlade jag en badrumsmatta, en VIT. Jag hatade min röda. Hundra värmeljus för 13 kronor kändes också ganska värt faktiskt. Sen blev det lite mer saker men det känns lite onödigt att rabbla upp allt. Elin däremot köpte fan allt :D Eller köpte och köpte, hon fick. Den lilla ungen ska nämligen få byta rum till ett större så det blir nog jättebra med alla nya saker. Fin fint det där. Haha jag gillade speciellt när Elin stod och tittade på en kudde av nått slag, ful som fan var den.. röd och ganska avlång. Sen tar hon upp den och utbrister: "Vaaad är det här?!" Samtidigt som hon slår mig med den i sidan. Haha, jäkla unge.

Nu sitter jag som sagt hemma hos mig och kollar lite på tv, dricker mitt favorit-te. Jag gillar te sjukt mycket har jag märkt. C är iväg på match, eller träning, minns inte riktigt vad det var. Men sportnörd är han ju i alla fall. Dock spelar det inte mig någon större roll eftersom jag inte lider av det så mycket. Känns inte direkt som jag kan klaga på att vi ses för sällan eller nått sånt, haha snarare tvärtom. Måste vara typ 3 veckor i rad nu - varje dag. Man jag klagar inte :) Så tro inte det nu C!. Det är roligt att vara med dig, kul, mysigt, osv blablabla.
Det ska ju bli spännande med kryssning också nästa vecka. Jag minns inte när jag var på en såndär båt sist. Mamma är riktigt snäll ibland, häromdagen när vi gick hem till mamma säger hon: "Vill du ha den här?" Hon sträcker fram en kupong som gäller som betalning för en dygnskryssning för 4 personer. Klart som fan jag vill ha den! Jag, Christoffer, Max och Monika drar iväg nästa tisdag eller nått sånt.

Nu ska jag hämta mer te. Om två timmar är C tillbaka igen. Puss

close to me: idag

JAG HATAR SKOLAN. Det är alltid samma visa. När jag väljer att stanna hemma från skolan, missar jag massor. Men när jag väl åker hit så blir det pannkaka av alltihopa. "Hej, lektionen är inställd." Eller, "Jobba vidare med era arbeten" (som jag vanligtvis har hemma på min egen dator). Jätteroligt, toppen lixom!
Jag åkte hemifrån vid klockan 10, men börjar 1. Jättevärt.

Funderar på att åka hem nu faktiskt, eller snart i alla fall. Borde egentligen gå på en lektion efter maten. Men jag vet inte. Och förresten, vart FAN är Elin? Aaaah, AGG. Jag vet inte vad jag ska göra, ska jag stanna - eller åka hem?
Jag åker hem.

Jag vill hem och gå på stan, äta nått gott och TYP CHILLA med Krillan, Cricka med kniven, C, Stoffe, Christoffer, Christofffer. Kärt barn har många namn som sagt.
Jag uppdaterar bloggen lite senare när jag har något roligare att berätta. Hej

Wolit och wolit, nae men det är ganska roligt just nu. Eller kanske inte precis just nu, för C kan vara lite jobbig ibland. Dock är han ju snäll som plockar undan efter den goda middagen jag nyss lagade :) gottttt var det. Idag efter skolan gick vi lite på stan och letade efter en jacka till min lille man.. Men han hittade inget som föll honom i smaken,  jag tror dock han tyckte om det jag handlade till mig själv. Grrr säger jag bara, det kommer bli hett i helgen. Me like
Snart ska sportnörden iväg på träning, tror visst det är fotboll ikväll. Jag ska skriva klart lite arbeten då är det tänkt, hoppas bara jag gör det nu med!
Åh, jag tror visst C står och diskar där ute, det måste han få lite beröm för. Vi höres


FÖR ÖVRIGT. GRATTIS LILLA ARVA90! SHOHOO PÅ ARTONÅRSDAGEN.

close to me: idag

Måndag igeeeen. "I don't care if monday's blue" .. Nae det kanske jag inte gör, när jag slipper vara ensam. Nu därimot är det lite segt faktiskt, jag har ont i magen, (helt fel vecka för en tjej) och så tvättar jag. Under tiden som tvätten är i maskinen så städar jag, men nu tog jag en liten paus för att skriva blogg. Och titta på that 70's show. Och så äter jag vindruvor. Gott.
Det är jobbigt att vara tillbaka i skolan, man blir påmind om en massa saker som ska göras. Sen blir man tvungen att tänka så mycket hela tiden, det har jag insett är ganska jobbigt och krävande. Usch.. men det går egentligen ganska bra för mig, i vissa ämnen i alla fall. Ikväll ska jag skriva klart religionsarbetet, i religion därimot går det inge vidare för mig..

Om en timme och lite mer ska jag kanske med Elin och hennes mamma till Ikea. Jag har inte träffat henne på hela helgen så det vore lite mysigt faktiskt. C åkte hem förut, för en träning, som så småningom skulle bli inställd. Värt. Nej :(

Sen är min jäkla spis trasig också! Och igår "tog gabbe sönder min micro". Vad fan ska jag äta då? Råa lök med bröd och vatten? Fy fasen vad äckligt. Jag satt nyss och tänkte: Aha, men då får jag väl äta gröt då. För jag har ju ändå micron. Men inte ens det går ju att äta, för den gick ju som sagt också sönder igår!! Får köra på min och C's special. Macka med tzatziki.

Over and out.
Nämen, sedär! Det blev ju en härlig måndag i alla fall. Det behövs tydligen inga rosa moln, bara buss 459 och lite loooove.

close to me: idag

Då var ännu en helg avklarad, förbi, helt över. Jag gillar inte Söndagar så mycket, det är oftast då jag kommer allt jag "ska ha gjort" innan nästa vecka. Imorgon har jag tex. en filmanalys som ska redovisas muntligt.. Jag har inte skrivit den än, och inte har jag filmen hemma heller. Det betyder att jag får åka tidigare till skolan imorgon och göra klart saker, hyra filmen osv. Tänk om filmen är uthyrd, eller om den inte finns helt enkelt. Va fan gör jag då? Döööör.
Sen måste jag beställa min studentmössa snart också, sista inbetalningsdagen är typ nästnästa vecka. Åh vad seriös jag känner mig. Allt man tänker på ibland är studenten, sen orkar jag inte ens ta mig till mössprovningarna osv.

I fredags gick jag och C ut, i Viken - helt sjukt. Aja, det ballade väl ur lite där från min sida, så jag fick gå hem och kräkas :)
I går hade vi lite förfest hemma hos mig, och efter det gick vi allihop till Huggan. Det var ganska roligt ute faktiskt, men sen ville jag gå hem helt enkelt men det var lättare sagt än gjort :( Skulle vara snäll och hämta ut jackor osv, men vad fick man för det. Nada, förutom att sitta och vänta på två coolingar som satt och chillade inne vid dansgolvet. "Helt omedvetna" om att de gjort nått fel och inte kommit till oss andra som satt utanför och väntade. C är alkoholist och ska ta ett glas vin nu, det ska jag säga till Stina. 

Jag vill duscha nu, så jag tror vi får göra det. Sen ska jag laga mat och äta tills jag spricker. Tacogratäng med massa sallad och nachochips med chilismak.

Jag är glad.

close to me: idag

Nu ska jag skriva det där monsterinlägget som du oroade dig för C ;) Guu vad jag ska göra saker här hemma när alla andra är och tittar på din innebandymatch. Prova dina kläder, titta under sängen, leta igenom hela din dator. Naevars, jag kommer ha så jävla tråkigt faktiskt. Men jag ska försöka få lite saker gjorda, ska jobba lite med religionsarbetet och skriva på en filmanalys som ska vara klar på måndag. Usch jag blir ju deprimerad av att bara skriva om att plugga :S inge bra det där. Men sen när mitt sällskap kommer tillbaka blir det öl, haha. Eller det vet jag inte - men man kan ju hoppas. "Blire davidsson's senare eller" Haha.

Idag har vi inte gjort så mycket ändå men jag fick min promenad till affären! Woho. Handlade lite mat som JAG så småningom lagade. Det blev mycket gott om du frågar mig. Jaja C, du var också med på ett hörn.
Undra om man kanske ska kolla på Idol ikväll med för en gångs skull? Man gör ju alltid annat på fredagar och missar därför programet. Inte för att jag sörjer speciellt över det, men i alla fall. Det är alltid roligt att kolla in Johan.



Fan, jag hatar sport!! Jag säger ju det, det är så sjukt onödigt. Kom hem för faaaaaan!


close to me: idag

Då var man äntligen tillbaka igen, där jag ska vara. Ligger i Christoffers säng och väntar på "Halv åtta hos mig". C sitter och läser flitigt på sin gröna fotbolls-sida, ni ska se hur jäkla inne man kan vara i sport. Han är ett praktexempel :)
Men jag vet inte, det där med sport och fotboll är inte riktigt min grej och har aldrig varit. Kommer förmodligen aldrig bli heller. Nu är det bara två minuter kvar tills mitt mysprogram börjar, kul med värdelösa tidsfördriv ibland.

Måste egentligen plugga ikväll, men det lär väl inte bli av. Och imorgon är det sako-mässa egentligen. Men orka deeeet.
Fan jag har bättre saker för mig, "säger vi". Kanske inte bättre, men garranterat roligare. Jag ska stanna här i hundra år så C kan ju glömma att jag ska "gå hem nu, snälla" . Hej hopp!

close to me: idag

Idag måste ha varit den mest onödiga dagen i skolan på länge!!
Kommer till skolan vid 9.50 precis i tid för idrott, jag hade till och med tagit med mig gympakläder osv för att delta.. (för ovanlighetens skull) Men när jag öppnar dörren till omklädningsrummet så finns det inte en kotte där inne. Det är helt tomt och ett par ensamna, övergivna gympaskor är det ända jag kan se. Jag blir förbannad men får plötsligt ett sms från Arvid. "Kägel idag - så du vet". Men jahaaaaaa, säg det lite tidigare! Typ dagen innan i alla fall. Hur som helst så fick jag knalla ner till kägelhallen. Väl där var vår gympalärare inte närvarande, så det var bara att klottra ner sitt namn på en lista. Jaopp, värt, tänkte jag.
Sen åt jag mat, men det var äckligt. Varför får man aldrig qourn som "köttersättare"?? Alltid bara en massa jävla bönor.
Jahopp, värt, tänkte jag.
Sen var det dags för svenska, trodde jag ja. Men nejdå, då är den lektionen inställd för att läraren är på brandutbildning.
Jahopp, värt, tänkte jag.
Sista lektionen var religion. "Idag kan ni välja att jobba vidare med era arbeten här i skolan eller hemma.." säger Niklas.
Jahopp, värt, tänkte jag.
Jag vet ju vad jag kunde gjort i stället för att vara i skolan.

Idag har det dock snöat och det var mysigt tyckte jag. Det var inte jobbig, slaskig snö.. Utan stora vackra flingor som gjrode skolgården vit. Hemma i Norrköping var det mest blött överallt, det regnade och jag blev sur. För en gångs skull ville jag stanna i Finspång.. För att sitta inomhus någonstans och titta ut genom fönstret på den mysiga snön.

Mysigt

Haha, så jäkla skön snubbe i "Bonde söker fru".
"Ja asså, jag gillar ju honom. Men han är lixom lugna patrik varje dag. Jag behöver lite mer: take me here and now lixom"

close to me: idag

Det är aldrig roligt att vänta egentligen, men just nu väntar jag på något gott. Och då är det ganska okej. Jag har mat i ugnen! Fan va jag är hungrig, sitter och småäter på lite chips som blev kvarlämnade från i Söndags. Men inte äta sånt innan maten! Så nu har jag ätit, ååh vad gott det var. Nu är jag mätt och belåten, men det är ändå inte riktigt bra. Något saknas.

Kom hem från Viken idag, har inte varit hemma sen i Söndags. Sov hela bussresan så det var dock inte så farligt att åka buss. Jag gillar när man somnar och slipper tänka "vafan stannar vi här för, och här, och härhärhärhärh osv". Men det känns som jag skulle kunnat stanna en vecka till. Kan inte någon bränna ner Bergska eller nått, eller kanske inte bränna ner.. Men bombhota? :) Det är tråkigt med skola, speciellt när man ligger sjukt mycker efter. SUCK.
Jag har till och med glömt bort vad fan jag ska göra, vad jag ska plugga på..
Får helt enkelt gå till skolan imorgon och se efter lite.

Nu ska jag kolla 2 ½ men, det är i alla fall något som sällan gör en besviken. Skönt med två avsnitt på raken också. Men reklampauserna kan de ju skippa.  

Update:
Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen bädda ner mig i sängen. Det kommer bli så tråkigt att sova ensam, fast det blir nog värre att vakna ensam.. Hehe, "konstigt nog" för när jag väl sover så sover jag ju helt enkelt.. Men jag ska inte klaga egentligen, har ju haft en otrolig långhelg och sovit/varit med C sen i torsdags. Eller ah, jag har för mig att jag fick senbesök i onsdags och att jag alltså inte sov ensam då heller. Men dagen efter det skulle jag ju till skolan. Hur som helst så trivs jag bra, väldigt bra när jag är med dig. Får se när det blir nästa gång bara. Träningar och sthlm's resor sätter käppar hjulen. Meneee det får gå ändå! Snart är det ju helg igen om inte annat. Sov så gott.
ps, min mobil verkar cp. jag får inte sms av folk..

puss

close to me: idag

Haha, det går bra det här. Inte. Jag skulle åkt hem för en timme sen, men inte gjorde jag väl det. Sitter kvar i viken, hos Christoffer, men just nu är han på träning. Fan jag som har prov och grejer imorgon, som jag alltså kommer missa nu. Jag har inte tagit med mig några grejer alls att plugga på, eftersom jag skulle åkt hem och lika gärna kunde plugga där. Men men, det är ju garranterart mer mysigt och roligt här, så mig går det ingen nöd på. Men det är inte så smart bara kanske. Måste sluta upp med det här nu, men det har vi "kommit överens om". Ska inte ses mer nu förns på torsdag, jag måste plugga ;D

Idag har vi inte gjort så mycket. Men förut gick vi till Max och Monkan som höll på i Max nya hus. De ska flytta snart, till ett jättemysigt radhus, eller vad man ska kalla det. Med fin utsikt över vattnet. Sen lagade vi mat, vegetariska hamburgare och det blev så gott, jag hade typ allt på mina, så det ska vara. Jag börjar bli lite småhungrig igen, eller inte hungrig - men sugen på nått. Får se om vi tar nått att äta sen.

Nu sitter jag och kollar på film, fan vad skönt det måste vara att kunna kolla på alla filmer när man vill. De har så att man kan se på alla canal plus filmer, när man vill. Utan reklam eller starttid. Jättepraktiskt :) Mysigt med dramafilmer såhär dags, speciellt när man sitter ensam. Om en timme eller så kommer C hem igen.
Puss.

close to me: idag

Nu är jag ganska mätt faktiskt. Har suttit och ätit godis, chilinötter och innan det var det vegetarisk tacos. Allt var supergott och nu spricker jag snart tror jag. Just nu kollar vi på Shrek 3, men jag tror Christoffer kommer byta snart. För han vill titta på True blood. Någon vampyrserie, eller vad man ska kalla det. Jag tycker personligen inte att den verkar bra, men jag får väl ge den en chans. Är inte så förtjust i moderna serier i den här stilen, och speciellt inte när de handlar om vampyrer. Jag har svårt för allt som har med vampyrer att göra egentligen, alltså när det gäller filmer och serier. Dock älskar jag "en vampyrs bekännelse", men den är i en klass för sig. 

Jag är ovanligt trött idag också. Men det antar jag är för att man har varit ute och festat hela jäkla helgen. Det får bli slut med det snart, eller inte slut kanske. Men jag planerar att skära ner på utgång osv. Det är värt ett gott försök ;)

Igår var det i alla fall riktigt trevligt. Jag och C gick till Ussa och Henke som hade inflyttningsfest. De har visserligen bott i den där lägenheten länge, men den är nu mera helt omgjord och den var riktigt fin vill jag lova. Supermysig.
Det var en massa sköna människor där och så bjöds det på dricka! Inte för att jag tog så mycket av dem, eftersom jag hade släpat med mig eget. Men trevligt var det i alla fall :) Så tack för att man fick komma.
Senare på kvällen blev det hugo, som ni alla kanske kan gissa. Det var ganska roligt där igår faktiskt, och det blev ju inte tråkigare när man stötte på Markus. Åh vad man gillar att han är från Norrköping och dyker upp ute sådär ibland.

Nu byter jag lite samtalsämne helt plötsligt.
Fan, jag har lite små-ångest. Har prov i skolan på tisdag, och sen ska jag redovisa en filmanalys. Plus att jag ska lämna in ett än så länge OSKRIVET religionsarbete, som bygger på intervjuer med präster osv. Det kanske är en fördel om jag gör de där intervjuerna. Eller vi kan ju börja med att jag skissar ner frågor......i alla fall.

Nu sitter jag i alla fall i Viken, och jag orkade inte ta med mig plugget hit. Skulle ju knappast gjort nått skolarbete här i alla fall. Monika är hos Max också tror jag, så kanske ses vi fyra imorgon och tar en fika i den här råtthålan, om det finns ngt fik här? Förut idag kom Gabbe och hans tjej till "mig" (det var väl egentligen till Christoffer som de kom, men ni förstår kanske. Vi var hemma hos mig helt enkelt) så vi fyra kollade på film och åt lite chips. Det var trevligt. Det kan aldrig gå fel när man ser en film med Will heller!! Mer Will Ferrel åt folket.

Usch vad dålig den här serien äääär, bara knulla och "hej jag är en vampyr och det är många bland mig som också är det. Vi är helt vanliga, acceptera oss. Oj, jag låg nyss med en tjej som har vamyprbett, vad ska hända med mig nu?! Skummt! Åh, han vampyrsnubben är så snygg och jag som är kristen och oskyldig, vad ska jag ta mig till - jag vill ju bara ha sex med honom med honom" DRAMAAA
Nej, nu ska jag pilla eller nått i stället. Vi höööööörs

Will Ferrel


close to me: idag

Jorå, visst blev det så. Klart att det var värt att åka till viken igår.
Nu sitter vi mest här, trackar internet.. Jättesnällt det där förut förresten, när mitt internet inte funkade. "Asså Matillda, det är helt sjukt vad roligt jag har på internet nu, har aldrig varit med om det här förut. Woho, synd att du inte kommer in" ;) Haha. Aja, nu kan jag ligga här och avnjuta internet jag med.

Senare kommer pappa förbi och hämtar upp oss, maxpojken blir nog också med. Monika jobbar idag så hon har tyvärr redan åkt hem. Jag tror vi ska på bio ikväll, men det får bli nån komedi eller så för vi ska inte ha cola i McDonalds muggarna. Varje gång någon säger "and" eller "what" så blir det att ta en klunk.

"Fan, jag blir full på den här ölen alltså" .. haha synd om dig då C. Men det är lugnt, det är jag som ska köra. För inte har du något körkort inte.

Kanske drar vi en sväng till hugo ikväll, det beror lite på hur pass mycket vi blir på lyset. Ha en bra helg alla torrbollar :)

NEJ VI HAR INTE DECKAT PÅ RIKTIGT

close to me: idag

Då satt man här igen.. jag måste erkänna en sak. Jag gillar inte buss 459. Den fylls alltid med skumma människor (bortsätt från imorse vid nio, då den lyckades vara typ tom?) och den tar långa, onödigt slingriga vägar.. vilket gör att det automatiskt tar hundra år att komma till Viken. Men nu kanske jag inte ska ha den inställningen ikväll, det bådar inte gott. Det är ju i sånna här tider man ska vara glad och positiv. Och det är jag - tro mig. Men bussen kunde jag ju skippat.
Hur som helst, har man ingen bil, så har man ingen bil! Vi ska väl vara glada att kollektivrafiken existerar över huvudtaget.
Och jag är ju ganska glad över att jag ska till "rätt" person, som förmodligen kommer göra bussresan rätt värd ändå. Senare kommer Monkan också, det blir nice. Får se om vi hittar på nått alla fyra.

Såg precis färdigt filmen "Big fish", som jag i stort sätt älskar. Jag vet inte riktigt varför, men det är en film som jag tror att jag skulle kunna se hur många gånger som helst egentligen. Så den får helt klart fyra av fem J J J J .  
Nu ska jag fortsätta lyssna på Morrissey's liveskivor. Får ordentliga flashbacks till de gångerna man sett honom live.
Hörs kanske senare, ciao.

close to me: idag

Haha, lite roligt är det ändå. Kom precis hem från skolan efter att ha gjort delprov B i svenska. Det är då man ska göra den där skrivuppgiften osv, vi började klockan åtta och det var beräknat att det skulle ta i alla fall fyra timmar att avsluta texten. Men man kunde sitta kvar till klockan två om man kände för det.. Jag kände mig färdig vid kvart över nio, så jag fick sitta och stirra på min krönika i lite mer än en timme eftersom man inte fick avvika förns 10.20. Nu är det i alla fall över, och jag känner mig mer eller mindre nöjd i alla fall. Jag tror det gick bra.

Jag ska försöka vila lite en stund nu, men sen bär det av för ett varv ner på stan. Var länge sen jag gick där och letade kläder. Tänkte kolla om det finns något nytt snyggt någonstans, annars ska jag bara handla stickor och garn ^^, ska göra mig en riktigt stor och mysig halsduk har jag tänkt. Var hos mormor igår och hennes tidsfördriv smittade tydligen av sig en aning. Hmm.

Senare ska jag kanske träffa Monkan på en fika, ska slänga iväg ett sms till henne nu!
Men jag ser mest fram emot efter klockan 22. Puss och hej leverpastej.

close to me: idag

Just nu sitter jag i skolan. Kom hit alldeles för tidigt, eftersom jag skulle klippa min mormor innan första lektionen. Dock fick jag en liten uppenbarelse på bussen som talade om för mig att jag glömt läxan i skåpet dagen innan, och kanske borde göra den innan lektionen på morgonen. Så fick det bli helt enkelt, och det betyder alltså att jag suttit och pluggat en massa innan skolan ens börjat.
I morse var det riktigt segt att gå upp faktiskt, segare än på väldigt länge. Jag lyckades somna om flera gånger och vaknade 25 min innan bussen skulle börja rulla mot Finspång från resecentrum. Det var mormor som skickade sms till mig - och tur var väl det för en gångs skull. Det är lite roligt det där ibland, med att hon är finlands-svensk. Jag hade tidigare på kvällen innan skickat ett sms till henne och frågat om vi kunde klippa idag. Svaret som kom i morse, löd ungefär såhär: "Jag är hemma hela dagen. Har inget speciellt på mig idag". Haha, porrigt värre mormor, jaja jag dyker upp senare.

Så idag ska jag alltså hem till henne och klippa lite grann, sen blir det hemåt till stan igen. Min lägenhet ser fortfarande förjävlig ut, så det får bli att städa den lite.. Sen funderar jag på att göra en såndär ansiktsmask. Det var kanske inte så farligt sist, eller hoppas inte det i alla fall. Hur som helst så verkar det vara något jag har förträngt..Och därför är jag villig att köra på igen.

Jag hoppas att det kommer gå bra imorgon under nationella provet, ska lusläsa det där tråkiga häftet igen hela natten och försöka hitta något jag kan skriva om. Kulturprovet på torsdag verkar dock helkört och jag tror gruppen kommer försöka göra allt för att få lilla Ulla att ändra sig, och skjuta upp provet en vecka eller två. Helst två.

Jag vill ha helg igen - det är mycket roligare då. Men men, det ska nog gå och göra något av denna vecka också. Ska försöka skaffa bil tills på torsdag så det kan underlätta lite på kvällen, annars får det gå ändå. Jag har ju "lovat" nu, ho ho ho. Uppdaterar kanske senare ikväll, om jag hänger med Monkan tex.

Puss :)

Update:
Nu blir det att ta hand lite om mig själv tänkte jag. Ska hoppa in i duschen och tvätta håret med balsam och göra inpackning, för en gångs skull. Sen blir det ansiktsmask, fy fan så man ser ut i en sån alltså! Jag blir ju rädd för mig själv varje gång jag passerar en spegel. Senare ikväll blir det filmtajm. Hittade ett par filmer hos mormor idag, när jag var hos henne och klippte henne :) Först trodde jag det skulle bli lite motigt, att gå dit i regnet osv. Men hon hade pannkakor, och pepparkakor - så det blev snabbt värt det!

Jag har (efter en dag) redan tröttnat på att sova ensam. Eller nja, alldeles ensam var jag ju inte. Trängdes med kuddar och täcken som jag trodde skulle kunna gestalta det jag ville, men det funkade nog bättre i huvudet än i praktiken. Haha. Men men, snart slipper jag ju tyget i alla fall, skönt. Flera dagar i rad ska det vara också

close to me: idag

Jag är fan bra på att laga mat. Nyss lagade jag bland det godaste jag någonsin åstadkommit. Helt klart :)
Det blev vegetarisk "köttfärssås" (quornfärs) med pasta. Jag åt tills jag sprack, men jag skulle kunna äta litelite till bara för att det var så gott. Sen hade jag inte ätit något sen frukosten i morse. Så det kan ju vara så att jag tyckte det var så himla gott, just för att jag var riktigt hungrig.. Det blev lite över, så jag har till imorgon också :)

Idag ska jag städa lite hemma, det behövs .. speciellt min säng behöver fixas. Somnade mitt under den långa processen att bädda rent igår.. Så endast hälften av sängkläderna sitter på. Och inte hade C gjort något åt det medans jag var i skolan heller, ..tur att jag inte har några störra förhoppningar på din ordningsamma sida ^^, Nyckeln låg ju i rätt brevlåda i dag i alla fall.. Haha.
Sen ska jag plugga också. Har massor att göra i skolan nu, men det är inget jag orkar koncentrera mig på alllllllllllls.
Jag hatar läxor och skit, enorma hemuppgifter som ska redovisas, trots att jag inte börjat skriva på dem än.
Sen är det Nationellt prov i Sv b på onsdag. Men men - NOG OM SKOLAN. Vem fan vill höra om den

Ikväll blir det tv-mys. I veckan funderar jag på att baka lussekatter, eller kanske pepparkakor. Elin inspirerade mig nyss via msn. Hon och Samme skulle tydligen göra pepparkakor. Men jag gillar mest bara degen, både när det gäller pepparkakor och lussekatter.

 "I feel my luck could change"

close to me: idag

Nu är det Söndag igen, och det betyder att det är skola imorgoooooooooon. Jätteroligt verkligen, jag ser fram emot det :) eller gör jag inte?
Nu ligger jag hemma i alla fall, och kollar på Miami ink, det är väl både roligt och inte roligt egentligen. Rätt okej tidsfördriv, men lite jobbigt att veta att man är pank och inte har råd att tatuera sig själv på ett tag. Dock kör jag på nästa månad, direkt efter jul när jag förhoppningsvis har fått lite pengar i julklapp.

Igår blev det utgång med tjejerna. Det var riktigt trevligt och kul hemma hos mig och det är alltid skoj att träffa Emelie. Vi ses inte allt för ofta, och det var roligt att se hur hennes tatuering blev, sen när den var klar. Riktigt fin fisk Emelie, hoppas det var värt "smärtan".. ;)
Rent allmänt var det ganska kul i går på hugo. Men jag dansade helt klart mer i Fredags.. Det var mycket bättre musik då osv.

Nu ska vi i alla fall snart äta. Jag har lagat kyckling i ugnen, med pomme, sallad och sås ;D
Jag är så hungrig. Dock äter ju inte lilla sportnörden kött, så han får titta på. Hi

såja

close to me: idag

Idag fick man gå upp i ottan för att delta i en gårdsstädning. Jag stod och krattade mina löv ifred på andra sidan av huset, med smiths i öronen och mina armar jobbade så hårt att jag trodde de skulle trilla av.. När en granne plötsligt petar mig i ryggen och utbrister: Nämen! Inte ska du väl stå här alldeles ensam, jag går och hämtar en kompis åt dig. "Kompis" .. tänkte jag tyst för mig själv och hade ingen aning om vem han skulle påstås hämta. Hur som helst så tog jag på mig lurarna igen och krattade vidare, men efter en stund kom den där "kompisen". Grannen petade återigen på mig och sa: Men nu får du allt ta av dig de där :) Nu ska han och du bonda lite tänkte jag! Min granne var helt övertänd och det uppskattades inte, eftersom jag var lite bakfull och svintrött. Vem fan orkar med att både vara trevlig och kratta löv i timmar en tidig lördagsmorgon? Aja, inte jag i alla fall.. Inte med pizzabagarens son i alla fall.

Nu är jag inne igen och ska äta min och Elins lilla favoriträtt. Medans ciabattan är i ugnen doppar jag andra halvan i min favoritsås, jag är jättehungrig.

Ikväll blir det fest, och jag ser fram emot det jättemycket. Emelie och tjejerna kommer till mig senare.
Måste prata med Monika också bara, för hon har mitt vin. Men det ska nog ordna sig!
Igår fick jag se en fin bild som en vän till mig har tagit. Den ska läggas in i datorn, så fort jag orkat ta mig till mamma för att hämta mobilsladden. Over and out

"Take me out tonight"

close to me: idag

Jahopp då var det Fredag igen. Jag har dock inte gått så mycket i skolan den här veckan, så för mig känns det inte som Fredag. Jag är inte så sugen på helg just nu konstigt nog.. Eller i alla fall inte vad denna kväll har att erbjuda. Jag ska tydligen ut en sväng, men vet inte vart än .. Skulle dock hellre vara hemma och bara ta det lugnt, men man kan inte alltid få som man vill helt enkelt. Förmodligen blir det hugo, eller palace.. om jag piggnar till och får upp min spirit igen.
Jag är så seeeg. Sitter i skolan och pular med vårt projekt, jag tror det kommer bli jävligt bra faktiskt. Men det är jobbigt när vi inte är säkra på om vi har sponsorer så det räcker :\ Man tappar lätt lusten om man är medveten om att allt jobb man lägger ner, kanske är i onödan.

Snart får jag väl gå hem i alla fall, hoppas jag. Då ska jag nog sova en stund tror jag, har inte sovit bra på ganska länge. Men, jag klagar inte.. Bara så du/ni vet. Det har varit en bra vecka, trots alla jävla dåliga saker som jag lyckats råka ut för.
Esther och Wera finns ej längre och det är sjukt jobbigt när jag tänker på det, så jag försöker att inte göra det allt för mycket helt enkelt. ...  . .. .. ....... .

MENMEN. Nog med deppigheter nu, imorgon är det lördag. Och då blir det party på riktigt :) Kommer bli roligt att förfesta med alla tjejerna. touch and kissy kissy

En dag på stan

close to me: idag

Idag har ju varit lite sådär om jag får säga det själv. Typ ALLT skit som kan hända har hänt, så det kan väl bara bli bättre helt enkelt. Jag tänker inte ens säga vad jag har gjort, men ni kan ju gissa .. eller om du haft turen att spendera tid med mig idag så vet du kanske. Hur som helt - skitsamma nu. Jag ska i alla fall försöka sluta tänka på det...................................

Lagade nyss mat och det blev gott, tycker jag i alla fall. Spaghetti med vegetarisk köttfärssås :) Kul att inte laga mat åt endast sig själv också för en gångs skull. Nu vill jag röka tror jag, men gillar inte att göra det när jag nyss har duschat.

Idag hade jag nationellt prov i svenska B, det gick rätt okej faktiskt - vi skulle hålla tal. Det ska bli spännande att se hur det gick sen lite längre fram.. Det är ganska mycket i skolan just nu och det tycker vi förstås inte om *arg*
Tror jag ligger efter i det mesta sen lovet, men det fixar sig nog. Det löser sig.

Nu blir det cancer, puss.
Senare ikväll blir det otten.


ikväll drar jag till otten

Det kunde tydligen visst bli värre.


close to me: idag

MOUAHAHA. min blogg är så vulgär nu, i like it.
Ni ska få ont i ögonen av att läsa den :)

close to me: idag

Haha, igårkväll var ju ganska speciell faktiskt. Fick många flasbacks från högstadie-tiden ;) Dock var det i alla fall inte "vi" som stod för hånglet i sängen, utan det gjorde ju de andra så bra så. Vi kollade på en rysare som inte riktigt föll mig i smaken, den var mest lite småjobbig, men jag fick ju välja film nr två, och då blev jag helnöjd! "Syskonen baudelaire" slår lixom aldrig fel :) Jag och Monkan låg i alla fall och skrattade hej vilt, vill säga.

"Dinner's served, it's pasta putanesca.."
"What? What did you call me :O" .. . . . HAAHAHA

I natt sov jag fan i mig inte mycket, låg vaken till efter 4 och mådde inge vidare, så jag missade skolan idag med mössprovning och allt, inte bra, inte bra.. Men men hoppas det blir bättre i natt så jag kan ta mig till skolan imorgon i alla fall. Ska få låna anders bil nu i veckan, och det ser jag fram emot, ska lyssna en jävla massa på john hade jag tänkt.
Har varit utan ipod i ett par dagar nu, och därför inte lyssnat så mycket på honom alls :(

Tänkte sätta mig ner och börja skriva på mitt tal snart, som jag ska hålla redan imorgon (Nationellt prov i svenska B). Jag är sjukt nervös eftersom jag inte börjat skissa alls på det än.. men jag hoppas det ska gå bra. Bara jag inte är såhär nervig imorgon.

Idag har jag kommit på exakt vad jag ska tatuera nästa månad i alla fall, så det är skönt. Jag ska göra blommor vid mina fjärilar och skriva en sak på underarmen. Jag har funderat på att skrivan något där länge, men inte varit riktigt säker på vad.. Och det står fortfarande mellan två citat så det är lite kämpigt just nu. Jag kan ju skriva båda två :D Det ena citatatet på vänsterarmen och det andra på andra armen helt enkelt.

"Win and never play a game again" - john frusciante
"There is a light that never goes out" - morrissey

my dear god

close to me: idag

Och nu var man tillbaka till verkligheten igen, efter en helg fylld med bravader. Det har varit en bra helg faktiskt. Med mycket fest, precis som vanligt.. Fast i fredags tog jag det ju faktiskt lugnt hos pappa i Västervik :) Vet inte riktigt vad jag ska skriva, hm. Jag sitter bara hemma, slötittar lite på "ensam mamma söker", (shit vilka pinsamheter jag har för mig när jag är ensam).. Jävla b-musik hela tiden i programmet också. Sitter och luktar lite på mitt nytvättade hår, som dock fortfarande stinker hårfärg från igår. Jag gillar inte den lukten.

Idag har jag varit ganska nyttig och sådär. Vaknade tidigt, blää för det! Men men, smällar man får ta ibland antar jag. Jag gick hem till mamma och mötte upp min lillasyster som var med sin pojkvän.. (wuuh, surprise!?) Men men, vi tog i alla fall en promenad till biblioteket där de skulle hyra töntiga dataspel. Det är ju dock gratis och jag tror man underskattar våra bilbliotek i det här landet, eller i alla fall gör jag det.
Senare på dagen lagade jag mat, och det var gott.. Men jag är fortfarande sugen på nått! Kom hit med glass eller min sås. Haha ( I alla fall Madde vet vilken jag menar)
Sen har jag gjort ansiktsmask idag också, det var ju en.. hm, upplevelse. Fan vad obehagligt det var att ha den där i ansiktet, det började stelna så småningom och var inge vidare skönt. Men huden blev ju fräsh, så får se om jag gör den uppoffringen någon mer gång.

Igår var det maskeradparty hos Lisa och det var riktigt trevligt faktiskt! Träffade en massa snälla människor, som det visade sig att jag hade mer gemensamt med än vad jag trodde. Älskar sånt, när man blir positivt överraskad. Det fick jag vara med om två gånger igår-kväll. Jag var utklädd till trash-groupie typ, och gud vad looken gick hem. På bilden nedan kan vi skåda en full groupie-matillda som tydligen har en övertänd pamela andersson i knät.

Nu ska jag lata mig i sängen med Andra avenyn-avsnitt.. Mmmm mysigt.

Lalal här ballar det ur

RSS 2.0