close to me: idag

Idag är man rätt sliten faktiskt. Men det är inte så farligt ändå. Bestämde mig för att åka till pappa förut idag, så nu ligger jag helt enkelt hemma hos honom :). Lagade precis mat, så vi har ätit och nu kollar vi lite på idol.
Riktigt mysig emo-makeover där Robin, me like - not.
Fan vad roligt det var igår förresten!! Men jag har ändå svinhöga förväntningar på imorgon faktiskt, party party lixom. Och jag ska vara jävligt utklädd..

http://uk.youtube.com/watch?v=Ke1-MTDBAro

close to me: idag

Mys med Elin nu hemma hos mig :) Vi kollar på tv och (jag) väntar på bonde söker fru. HAHA.
Idag har jag haft en ganska bra dag. Vaknade hemma hos mig, med Monika. Sen åkte vi upp på stan, jag gick till mammas jobb och tiggde till mig en rikskupong, som jag senare åt en kycklingsallad för. Därefter gick jag och hämtade lilla Siri, som hade varit hos Anders mamma och pappa. Hon blev så glad att se mig, så hon kissade till och med på sig :) (Siri är en hund, haha). .. Hon är poppis, så mamma tvingade mig att svänga förbi med henne till hennes jobb och alla blev helt kära i den lilla krabaten. Sen åkte hon och jag till Finspång, för hon saknade Anders så mycket och ville hem. I bilen satt jag och dunkade till underbara John och siri gnällde med från bagaget. Hon stod upp typ hela resan så jag såg hennes söta tryne i backspegeln hela jäkla vägen.

Imorgon är det som sagt imorgon - behöver jag säga mer?! Det kommer bli gryyymt. Anders är så snäll,
han köpte två liter vin åt mig, jag fick ett paket ciggisar och två hundra kronor :D Igår fick jag två biobeljetter också.
Nu ska vi kolla klart på miami ink och nästa vecka ska jag beställa ny tatuering.. Det blir gaddning för femte gången. Övertänd på det med.

jag ahr så ful tröja

close to me: idag

Vad gör man inte för att underlätta en bussfärd på ungefär 1.45 h. Det är verkligen inte roligt att bara sitta ner såhär, i en obekväm stol och bara längta hem.. Så jag skriver lite blogg. Inte för att jag längtar just hem kanske, men jag vill i alla fall av den här jäkla bussen. Tiden hos pappa har varit mycket bra, det är alltid skönt att åka ner till Västervik. Man har lixom inga krav på sig här nere, jag gör lite som jag vill, behöver inte tänka på så mycket.
Nu är jag i alla fall påväg hem som sagt, och senare i em. ska jag till Finspång för att hämta Anders bil. Mitt kylskåp är helt tomt där hemma (om man bortser från en ketchupflaska, lingonsylt och en vitlök som inte är från igår vill säga).. så jag tänkte åka till Citygross och inhandla en jävla massa mat, för pengar jag skulle få av mamma. Mina föräldrar är guld värda.

Nu är det bara imorgon kvar, sen är det Torsdag och jag och mina vänner har skapliga förväntningar på kvällen!! Det är skönt att jag får pengar på tors, så jag kan gå på stan och inhandla nått snyggt att ha på mig.Grreat kommer det bli!
Skitsamma vad jag har på mig egentligen, jag ska va snygg och ha KUL i alla fall. Markus ffs.

Åh! Nu blev det svindålig internet-sändning här ute i bushen, skulle tippa på att jag är någonstans mellan björnsholm och valdemarsvik. En bit kvar alltså, så nu ska jag fortsätta lyssna på john (vilket jag inte har gjort alls på typ 2 dagar :O
Over and out, kanske uppdaterar ikväll när jag har varit på stan och fikat med lite folk osv.

glad tjej lixom
glad tjej lixom
gald tjej lixom

--
Nu är det kväll och jag har haft en aktiv dag! När jag kom hem började jag tvätta, vilket tog typ hundra år.. Efter det åkte jag bajs 410-bussen till Finspång för att hämta bilen. Jag får ha den tills på torsdag och jag är supernöjd! Drog hem till stan igen och plockade upp Monkan hos sig :) Dock fick jag en smärre panikattack när jag hamnade i korsningen från hamnen, mot lindö. Det är typ vägarbete där, så alla filer osv är borta. Och rödjusen blinkade orange så det var lite småjobbigt där i bilen för en stund.. Men det klarade jag självklart galant! Sen åkte vi till citygross och handlade en jävla massa, dock glömde jag förmodligen bort hälften av vad jag skulle ha eftersom vi gick och snackade så mycket underbart skit i affären. Jag kom dock hem med en fet kasse, full med underbara varor, haha. Hemma hos mig kollade vi på "förtrollad" .. man kan ha lite olika tankar om den - innan man ser den! Men när den väl är på, så är den grymt rolig. Man blir inget annat än glad av en sån film. Älska "råttan", eller vad var det nu för djur ;)
Nu sitter vi dock och kollar på C.L.O.S.E.R och den är så sjukt bra. Alla scener är läskigt troliga och filmen är grrrym helt enkelt. . Så enjoy, tv 3.

(Vips så sitter vi fastklistrade framför tv:n. Helvete vad hon är sexig. Och hans attityd är inte så pjåkig den heller.. "Spred your legs, wider, wideeer." .. Hopp vi vill också ******)

ingen vidare bra bild, men ni VET

close to me: idag

Jahopp, fler människor än jag trodde har ifrågasatt varför jag ska starta en ny blogg.. De gillar min torra lilla "En dag på stan" så jag får väl ha kvar den här också. Fast lite vid sidan om.

Jag och Madde är kvar i Västervik och här nere i Småland blir det inte mycket gjort. Idag har vi dock gått lite på stan, men det är förjävligt att göra det när man är pank! Vi hittade en grym affär som sålde en massa snygga t-shirtar, men till vilken nytta?! Jag och Madde har ju ändå inte råd att köpa någon..
En annan sak som är ganska jobbig är att det på något sätt alltid ska hända saker i Norrköping, när vi befinner oss i Västervik. I lördags hörde alla av sig och sa att "man absolut inte kunde missa att gå till hugo" den kvällen, och idag ska en vän till mig, kära lilla Rebecka ha fest hemma hos sig, i villan! Hon hade tydligen varit på systemet precis och handlat för minst 500 kr, men vad mysigt!
Jag och Madde ska sitta här och slötitta lite på tv, men sen ska jag hämta pappa i båthuset och laga middag! Det är typ "the happening" här nere, när jag lagar maaaat. Ikväll blir det färsk pasta, kyckling med min sås och sallad :D

Imorgon glider vi i alla fall hemåt igen, tror att bussen går vid 11 på morgonen. Det ska bli skönt att komma hem faktiskt, men det är riktigt nice att vara här hos pappa också. Mitt lilla tillflykts/rehab gömställe.
Nu blir det förberedelser för middagen ikväll, ciao!

jag hos pappa

close to me: idag

Jag skulle kunna skriva en massa om vad som förmodligen hände i fredags, när vi alla firade Elins födelsedag. Men dock kommer jag endast i håg 10 % av kvällens alla bravader. Så jag får nöja mig med att berätta i stort vad vi gjorde under kvällen. Först åkte jag till Elin och vi fixade i ordning oss lite innan folket började droppa in osv. Sen blev det dags för en jättetrevlig tjejkväll, med diverse fyllespel. (Sanning och konsekvens osv) Dock tröttnade vi på konsekvens-korten, eftersom de var så sjukt "o'påhittiga".. de löd oftast "pussa han och han och hon, eller: låt de övriga deltagarna komma på nått" Jag fick förmodligen reda på en massa snaskiga detaljer om alla, men de har jag glömt i förtvivlan. Dock är jag rätt säker på att jag glatt delade med mig av allt jag gjort/råkat ut för under mitt liv... Hm, jävla alkohol.

Efter förfesten bar det av till Hugo för bowling! Jag tycker för övrigt att det är svinroligt att bowla, men kanske inte med så mycket vin i kroppen. Jag minns inte alls hur det gick, och jag har ett svagt minne av att jag la av där någonstans i mitten av spelet. Men Madde har sagt att det gick bra för mig, och att jag nästan vann!
Sen festade vi "som vanligt" på övervåningen och jag träffade en massa trevliga människor?
--
Det var planerat med en fet utekväll i Linköping igår men jag mådde sådär och var mer sugen på att åka ner till pappa i ett par dagar. Här finns det en bil!! Som jag kan låna! Jag tror jag har åkt mer bil idag och igår, än någonsin i mitt liv. Öh, brillsen, fixa en bil åt mig!
Idag har jag och Madde inte gjort så mycket faktiskt, mer än att glida omkring. Vid sex blev jag svinhungrig och tvingade madde att sätta sig i bilen, igen, för att åka och handla.. på Willys, igen. Jag lagade middag och det blev som vanligt jättegott! Jag brukar tycka att det smakar godare när man inte bara lagar mat åt sig själv också..
När kommer jag hem? Ingen aning.

Nu ligger jag och tittar på någon skitfilm på tv, ska kolla om det har lagts upp några nya "Andra avenyn" avsnitt. Och nej, jag orkar inte att någon klagar på min fetisch jag besitter för det skitprogrammet. Så TACK OCH HEJ

shake it

close to me: idag

Blä, idag är jag sjukt trött. Orkade inte stanna kvar i skolan så jag åkte hem. Jag råkade somna på bussen och vaknade precis när bussen stannat på resecentrum och alla typ hade klivit av :\ usch, jag hade inte gått av vid mig.
Sen vill jag bara ut och köra biiiiil, har ringt runt och kollat med folk om de har två bilar hela jävla dagen, men det går inge vidare. Tror/vet dock att jag kommer få en bil av pappa snart.. Vill ha, måste ha.

Idag har jag i alla fall sökt jobb på eniro, och nästa vecka är det lov. Så då blir det mer jobbsök hoppas jag! Är trött på att vara fattig nu, det här funkar inte. Speciellt inte om jag ska ha bil osv.

Ikväll tror jag Monika skulle komma hit och sova hos mig. Men vid 22, efter en middag, och då kommer jag vara fett trött tyvärr. Så vi får se hur det blir med det..
Men imorgon är det FREDAG, efterlängtade jäkla helg. Det ska bli så sjukt skönt och kommer bli så kul. Jag längtar faktiskt redan.. Sen är det Lördag och Linköping :) .. hoppas ni tar er till SWEAT, för det tänker vi göra.

kissikiss

close to me: idag :D

Ja, vad ska jag säga.
Jag är så jävla glad helt enkelt!!!!!!!!!!!!
Gud vad jag är bäst.


körkort: ja, [x]

close to me: idag

Ligger och kollar på that 70's show.
Har precis ätit mat, det var gott. Men nu är jag sjukt mätt och trött.
Har dock bestämt mig för att gå ut och gå en rask promenad om nån timme eller så.
Fick en glad nyhet i dag i alla fall, eller glad och glad. En jävligt bra sådan i alla fall - skönt

Jag vill ha Fredag nu, och sen kan det bli nästa lördag direkt!
Fett ovärt inlägg idag, jag vet. Men ni som känner mig bäst vet varför.
Och ni ska "komma ihåg att glömma bort" en sak imorgon...
Hejdå.

Förresten, är det någon som har orkat kolla upp hemsidan som de gör reklam för i den jättekonstiga medicinreklamen?
www.crimemedicin.com? Verkar ju som en toppenskön sajt, not.
Som tur var kom det någon slags kontrareklam straxt efter crimemedicin, från läkemedelsvärket som "varnade om allmänna hemsidor" som säljer läkemedel på internet. Bra det

bild från i våras, typ

close to me: idag

Idag har jag äntligen fått tag i en tvätt-tid! Min garderob har inte varit sig själv de senaste veckorna, men efter ikväll kommer den vara lika glad som jag. Kom precis hem från skolan och jag känner mig lite småhungrig. Har dock inget roligt hemma, så vi får väl se lite vad jag slänger ihop till middag. Jag är lite sugen på nån gryta av nått slag, och om jag inte minns helt fel så har jag qournbitar i frysen. Nu ska jag sluta snacka ointressant och "vända på det hela ist."
DETTA ÄR EN KODAD, MYSTISK TEXT TILL LILLA ARVA 90:
"HEJ ARVID, DU VET VAD DU SKA GÖRA. DET KOSTAR NÄSTAN INGENTING. DIN LILLA RÅTTA, JAG VILL SE FILMEN. IDAG TYP. SENAST PÅ TORSDAG. (jag vet att du läser min blogg 24/7 så nu får du allt kommentera ditt svar)"

Sen måste jag påminna om den absolut bästa dagen den här veckan. Torsdag.
Då fyller äntligen Elin arton och det är inte långt kvar till Arvids födelsedag heller.
På fredag blir det party med fördrinkar, bowling och sen utgång :) Följ med!
--
Nu är Elin här :) Vi har ätit mackor, druckit te, kollat på tv, tvättat. Men sen har "vi" gjort en annan sak också.
Eller ah, Elin har. Jag var nyss och duschade, sen kom jag ut och sa: lukta! Och slängde mitt blöta hår i hennes ansikte.
MM.. marabou, svarade hon. Sen fick hon tydligen en helt sinnessjuk idé. Hon tog en slinga (som såg ut som en liten tunn korv typ) och sen bildade hon (fråga mig inte hur) en "snopp och två pungkulor" av denna och började snurra runt dem samtidigt som hon lät: brrbrrr um, helikoptern! HAHAHAHAH
Nej vi är inte störda - vi vet bara hur man roar sig.

close to me: idag

Det har varit en jäkligt bra helg. Jag har haft roligt och träffat en massa människor som verkligen är grääjt.
I Fredags var jag hemma hos mig med några och förfestade lite, innan utgång. Det var mycket trevligt men jag hade ändå roligare igår.
På dagen mådde jag bokstavligen skit, men sen när pappa kom på besök och vi körde lite bil, hälsade på kusinerna osv så blev det genast bättre. Min bakfylla ersattes ganska snabbt med iver inför en ny kväll.  Klockan sprang iväg och det var dags för mig att stressa hem till monkan , för hon hade minsann fest!
Det var dock dresscode - cocktail, så det kändes lite obekvämt att bära klänning hela kvällen, men det var så roligt både hos henne och på hugo så jag glömde i stort sätt bort vad jag hade på mig. Jag minns knappt när jag dansade sådär mycket sist.. Tack alla, :)

Idag har jag varit hos mamma och lovisa hela dagen i stort sätt. Jag har inte umgåts så mycket med dem på ett tag nu så det var trevligt :) Vi lagade mat och sen satt vi ner och åt, allesammans. Jag, mamma, anders, lovisa, micke och siri. Det blev lite trångt, och varmt. Men man ska se det från den ljusa sidan, man ska vara glad över att ha några att trängas med..

Nu sitter jag hemma hos mig och det är riktigt skönt. Jag älskar min lägenhet.

close to me: idag

Idag är det äntligen lördag och ikväll blir det cocktailparty. Det ska bli riktigt roligt och så, men jag gillar verkligen inte att ha klänning på mig! Det är inte jag, helt enkelt. Och jag känner mig töntigt obekväm. De andra säger att det bara är fint att "klä upp sig", men jag ser det mest som att jag "klär ut mig". Jag har dock lovat att dyka upp - klädd i klänning så, så får det bli helt enkelt! Sen blir det utgång osv.

Igår var det trevligt och jag hade roligt :) Mår inte så bra idag bara, eller ah, jag mår väl som jag förtjänar.
Jag kände mig dock snygg igår i mina trasiga jeans och ett svart linne jag lånat av Elin. En sak som inte var lika snyggt dock, var när jag fick syn på mitt fejs i spegeln efter hugo. Jag hade utsmetat rött läppstift över hela läpparna efter lite pussar. Nej jag bär inte rött läppstift, men tydligen gjorde hon det. Såå jävla fult var det i alla fall :) Och jag hoppas jag inte hade gått runt sådär allt för länge, men det tror jag inte - som tur är.


Nu ska jag duscha, tror det krävs hundra timmar där inne för att jag ska bli ren och se fräsh ut.

Men men, det är bara att köra på - för ikväll ska man på't igen


close to me: idag

IDAG ÄR DET FREDAG.
Så otroligt skönt att det äntligen är helg. Jag är ju dock ledig varje fredag, men idag var jag tvungen att åka in till finspång ändå, för jag hade körlektion. Det gick rätt så bra faktiskt, men jag tänker inte ropa hej förns jag är över bäcken.
Nu har jag i stort sett precis kommit hem från fimpen och ska ner en sväng till tvättstugan. Jag har lite som behöver tvättas, men har dock inte kollat om det finns någon ledig tid än - har inte varit hemma så mycket.

Efter den ev. tvättningen så blir det en sväng ner på stan. Ska kolla om det finns nått nytt, snyggt någonstans som man kan ha på sig ikväll. Tror dock inte det, men jag har inget att förlora så det är lika bra att dra ner en sväng.

Ikväll blir det fest och kanske utgång. Vi får se lite hur det blir och vad som händer helt enkelt.
Over and out.

"Like holding in to a whole"


fäzt


close to me: idag

Gud vad jag är trött. Jag ville bara ligga kvar i sängen i morse, som jag gjort i stort sätt alla andra dagar den här veckan.
Det är konstigt egentligen, hur pass fort man vänjer sig vid att inte gå till skolan.
Dock fick jag skärpa mig idag och pallra iväg till bussen för att åka till lilla Bergska.
Igår satt vi uppe och kollade på en skräckfilm, EN JÄVLIGT BRA SÅDAN. Precis min stil!
Den skiftade otroligt fort mellan spänning och komedi osv, riktigt bra var den. "The signal"
Innan det hade vi lagat mat och det blev sååå gott. Quornfärs med spaghetti :) Jag tror jag åt tills jag nästan sprack, och sen lite godis på det också. Det var trevligt igår, förresten.

Det blir lite "roligare" att åka buss när man har datorn med sig. Jag slipper bli lika rastlös.
Och tur är väl ändå det, att jag har en massa saker att göra nu, annars skulle jag kanske köra ner mig i något.
Med john i öronen funkar allt också, jag blir fett upptagen med mig själv.

Råkade titta lite på otroligt gamla bilder igår också, jag skulle visa en hur sjukt annorlunda jag såg ut där ett tag. Och vips så var man tillbaka i slutet på januari och början på februari. En sjuk tid det där, men jävligt roligt hade jag om jag minns rätt. Nu är det dock snart februari igen och jag tänker ha minst lika roligt då. Jag vill ha roligt varje dag.

Nu blev det visst carvel i öronen, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH puss på john

en dag på stan 34 / byter till close to me

Det känns lite konstigt att skriva idag. Jag vet inte riktigt varför.
Eler jag tror det är så att jag har väldigt höga förväntningar på vad jag ska skriva.
För jag har tänkt ut det här i mitt huvud, tusen gånger tidigare.
Vad jag ska skriva.
Vad jag ska göra.

Men jag har bestämt mig för att göra sjunga en liten sammanfattning. Så mina damer och herrar, som min prins alltså skriker ut i låten "A loop" :

I can't wait for life
I can't wait for life
I can't wait for life - ahhhhhh
I can't wait for life
I can't wait for life
I can't wait for life - ohhhhhh

Vi är alla för unga för att slösa bort våra liv. Lev det i stället.
That's what I intend to do.

en dag på stan 33 / myror i brallan

Joorå, då var det Måndag igen. Jag vaknade ganska utvilad och tog en tripp ner på stan, skulle inhandla lite saker till lägenheten :) Det blev en massa på myrorna och sen lite plastblommor någon annanstans, minns inte riktigt vartifrån. Och jag antar att det inte är så intressant eller relevant att ta reda på det heller.
När jag kom hem från stan kollade jag lite på tv, men sen somnade jag ganska snart. Dock fick jag vakna igen vid halv fem tiden för då kom Elin. Vi gick till affären och handlade mat, som vi sedan tillagade, och den blev självklart utsökt :D
Räkor stekta i vitlök, smör och citron med pasta och lite matlagningsgrädde osv. Och sist men inte minst, vitlöksbröd i ugnen! Det blev gott, och nu är vi båda väldigt mätta och belåtna.

Min lägenhet har blivit supermysig så det var en riktigt fin och trevlig middag, jag behövde sällskapet!
Överlag så har det varit en rätt bra dag idag, det var skönt att vara ensam på dagen när jag gick på stan, hade ingen lust alls att umgås med någon då tyvärr, men sen på eftermiddagen var jag redo för lite Elin-time :)

Det enda som inte riktigt var OKEJ idag var att jag slog ner min dvd när jag dammsög imorse. Den gick i tre bitar (nej själva dvd:n gick inte sönder. Men luckor och knappar lossnade osv) Så nu funkar den inte och jag är dvdlös. KUL

en dag på stan 32 / WERA

Nu bryter jag ihop, faktiskt.
Upptäckte nyss en stor knöl bakom Weras ena framben.
Jag höll i henne senast vid åtta-tiden idag, och då var hon tipp topp.
Förutom att hon var lite rund, och efter i huvudet, men sån är ju hon. Hon har alltid varit sån, och ska alltid förbli :( Jag vet inte vad jag ska ta mig till, om hon dör så dör jag. Och hon lämnar inte bara mig, utan sin syster också. Esther skulle aldrig klara av att leva vidare ensam. De är ju tillsammans jämt.
Fatta den ensamheten, den tomheten.
Jag tror inte att man kan förstå... Hur det måste kännas att bli lämnad ensam, av den enda man varit med i hela sitt liv. De har varit vid varandras sida varje dag, i 20 månader. Det motsvarar ungefär 600 dagar.
Wera, dö inte.
Esther, dö inte.

en dag på stan 32 / en liten update

Helgen har varit rätt bra faktiskt. Den har varit väldigt annorlunda än övriga helger, och det känns kul. Har festat en del, men med nya jättetrevliga människor. I fredags var jag på hugo, hängde med monika i stort sätt hela dagen och sen partade vi som sagt på kvällen. Igår var vi på båtfesten nere vid hamnen och det var riktigt trevligt! Länge sen som man träffade sådär många nya människor faktiskt, och det var ju skönt att för omväxlings skull festa med andra människor än de som alltid hänger på hugo. Dock åkte jag hem innan det slutade, när jag blev erbjuden att åka gratis taxi hem.

Idag har varit lite sådär faktiskt. Men AJA. Alla mina dagar brukar ju vara sådär, känns det som. Fast jag vet att det är mitt eget fel. Det är ju mitt val..
Det enda som var bra egentligen var ju att pappa kom hit, som vi hade bestämt igår, eftersom jag kunde passa på att övningsköra till viken.. När han ändå skulle hem igen till västervik. Och jag behöver köra mera bil. Dock blev det ju inte så, men jag har i alla fall fått lägenheten fixad, och sjukt snygg blev den. Jag fick mina svarta gardiner från indiska tillslut och sen hittade jag en till stor persisk matta på vinden som jag fått av pappas ex. chef, det blev urläckert med den på mitt golv, och nu slipper den ligga uppe på vinden och damma ihjäl tillsammans med alla spöken. Sen har jag köpt lite annat krimskrams till lägenheten och nu är äntligen diskmaskinen installerad och klar att använda! Ingen mera disk, och puss säger vi väl ändå på det.

Is this it? Antar att svaret är : yes.
Tyvärr.
Och då är det "ni vet vad".
SNÄLLA VAD ÄR DET FÖR JÄVLA FEL PÅ MIGSDFJETIO F'AEÄÅFKäå*bwhq'w¨Å
d'awäenfmäåagö-.

en dag på stan 31 / det trodde du inte va

Aja, jag vill bara att du ska veta Madeleine, att alla vet om att det är du som skrev den där mysiga lögn/skvaller - bloggen ,
Take care gumman


en dag på stan 30 / endags-pastan

Mja, jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig. För att lyckas undvika nämna hur jävla blää jag känner mig.
Ops, där var det försöket misslyckat.
Aja, jag vet inte vad jag ska göra i alla fall, men jag vet vad jag vill göra.
Jag vet inte hur många gånger jag har suckat sjukt tungt den senaste timmen.
Det har gått så långt att jag funderar på att gå ut idag, ikväll. Fast jag knappt har några pengar. MEN HÄR HEMMA KAN JAG BARA INTE SITTA. Sjukt rastlös. Jag kommer fan ha suckat upp allt syre i hela lägenheten innan natten är över.
Sova kommer jag heller inte kunna göra.
De som ska ut ikväll ska dock inte dricka, och då känns det, konstigt nog, ovärt.
Vara nykter kan jag vara hemma, helt gratis.

Nu har jag bara en sak jag kan göra helt enkelt.
Lyssna på john och försöka tänka på nått annat...
--
NEJ ingen utgång idag, jag ska sitta framför tv:n och äta varma mackor med sallad och min sås ;D

en dag på stan 29 / here we go again

Jag har tröttnat nu.
Jag är arg.
Jag är så besvien.
Det har gått alldeles för lång tid.


en dag på stan 28 / matillda goes french maid

IDAG HAR JAG VARIT RIKTIGT DUKTIG!
Direkt när jag kom hem från skolan var det dags för tvättstugan. Jag var egentligen nere där igår, men då fanns det ingen ledig tid. Som sagt, idag var det min tur och det var verkligen dags! Har tvättat och städat hela lägenheten sen 4 idag. Tror aldrig att jag har städat såhär noggrant någon gång alls förut, eller nja kanske när jag flyttade ur min gamla lägenhet då. Hur som helst, idag har jag dammsugit hela lägenheten, dammtorkat överallt, diskat, bäddat rent i sängen, städat hos Esther och Wera osv :)
Mitt kök riktigt glänser faktiskt.
Nu sitter jag och myser i min soffa med te och bullar, hittade sånadär frysta bullar från felix i frysen. Otroligt goda, och de passade utmärkt nu när jag är helt slut efter att ha städat hela jäkla dagen. Ibland visar det sig vara bra att ha glömt bort saker, som bullarna, annars hade de varit uppätna för hundra år sen. Det kan jag garrantera.
Lite pinsamt nu faktiskt, men jag sitter och kollar på "halv åtta hos mig" och det duger ^^,  men jag blir lite hungrig..

Imorgon får jag gardiner, och så installerar pappa diskmaskinen, yäs. Ska köpa ett par svarta snygga gardiner från indiska.. sen ska jag en sväng till erikshjälpen och köpa en till stor matta till vardagsrumsgolvet.
Hade för övrigt inget att göra nyss, så jag tänkte att jag lika gärna kunde fota lägenheten? Nu kan ni se hur jag bor, ni vänner som inte varit här än :)

soffan
bäddad säng
vardagsrummet
köket
lite av badrummet

en dag på stan 27 / projektdag

Just nu sitter jag i skolan. Alla treor har projektdag så det har varit en slapp dag, även om jag har jobbat i stort sätt hela tiden. Jag och Elin startade igång en omröstning, "Månadens hunk/babe" .. haha sjukt ytligt, men garranterat underhållande läsning. Tanken är att vi ska få fram tre killar respektive tjejer i alla årskurser som ska bli fotade och intervjuade i vår tidning. Över lag så verkar allt flyta på rätt bra nu, och layouten blir helnajs. Bara inte alla elever fegar ur och inte vågar rösta, vi har redan hört hur det tasslas och tisslas om röstningen i korridoren, men få verkar våga rösta. DET ÄR JU ANONYMT. 
För tillfället har jag inte så mycket att göra nu, så jag sitter och lyssnar på hanson (haha) och kollar roliga serier på internet. Det är få gånger i alla fall jag har fastnat för samma typ av serie sådär. Men den här är klockren! Sen tänker jag lite på en person i smyg också, som typ skulle kunna "råka ut för det där" . .eller ah - jag skulle vara offret och han förövaren. 

Igår var en mysig dag! Jag kom efter en jävla massa om och men till viken och jag och anton kollade på tv / film, lagade mat och åkte iväg på en liten barmhärtighets-fika hos hans mamma, ;)
Imorse vaknade jag som vanligt alldeles för tidigt, och ville inte gå upp. Fy fan för att höra en klocka ringa innan 6 på morgonen.
Nu ska jag dra mig hemåt hade jag tänkt, måste hem och tvätta (har inte gjort det på hundra år och snart har jag bara de där underkläderna kvar som man aldrig använder. Fula stringtrosor från 2000 eller nått?.
PUSS

update.
Efter skolan så ringde Elin och frågade om vi skulle gå på stan en sväng. Så jag hakade på och sen tog vi en fika, men det fick bli på mc donalds, för vi hade inte råd med nått annat :) haha. Hur som helst så funkade det okej, Elin tog sin glass med pomme och vi har båda konstaterat att det tillsammans smakar som vofflor, typ. På stan letade jag efter en plånbok, men alla var så jävla dyra och det fanns bara en massa märkesplånböcker. BLÄ, vem bryr sig om en plånbok, jag vill ha en billig, med många kortfack, sen är jag nöjd. Känner inget behov av ett svinstort, glittrigt spänne över hela plånboken, eller en gigantisk prislapp, märkt med "ESPRIT", 600:- Det var så roligt dock, för på vägen hem låg en helt sprillans ny plånbok på marken! Den var kanske inte riktigt min stil (kanske?) men, den var ju gratis :D Nedan kan ni se en bild på den. Tycker dock lite synd om barnet som förmodligen har tappat den, :( men som man säger i amerikat: finders keepers

HAHAHA

elin och jag

min, bara min

en dag på stan 26 / hemma igen

Nu har jag slagit mig ner i min sköna soffa :) Kom precis hem från Ikea osv.
Jag fick för mig igår kväll vid 6 tiden att jag ville till pappa, det var så sjukt länge sen jag var där och hälsade på + att jag är ledig varje fredag nu. Det är sköönt. Jag drog med mig Elin och det var helnajs :) Vi kollade på film, käkade pizza, snackade med pappa osv. Sen idag ville han till biltema så jag och Elin tänkte att vi kunde kolla Ikea och sen ta oss till norrköping igen. Gratis hemresa och allt! Jag körde till Linköping och det gick faktiskt bra. Det var ungefär tre månader sen jag körde bil sist, om man bortser från en liten tripp från finspång till norrköping en gång för några veckor sen. Men min parkering var lätt snyggast, första försöket och allt.

Nu skaj ag duscha, sminka mig osv i väntan på Elin! Hon är hemma och gör sig ubersnygg, med ny hårfärg och bruna linser. Ikväll blir det fezt hos nån jon. puss and hej

en dag på stan 25 / ekmansv 22a

Idag är en seg dag. Jag läste precis lisas blogg (www.raggasex.blogg.se) och kom och tänka på min gamla lägenhet i finspång. Fy fan vilka grannar jag hade där. Det måste ha varit de värsta grannarna i världshistorien. Sjuukt jobbigt.
Man fick aldrig ta hem folk till sig själv, om man spottade ute på marken fick man skit, om man kom hem SJÄLV, ingen fnittrig tjejkompis hack i häl, kom snart ett argt brev genom brevlådan. De var ganska många faktiskt, de där hatbreven jag lyckades samla på mig. Men konstigt nog var de bara av en och samma gubbe. Men men, som sagt lisa. Jag tänker på dig! Hehe.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, funderar på att åka till västervik eller nått. Åka bort härifrån.
Är ju ledig varje fredag nu också, så det är otroligt skönt. Pappa saknar mig och det var länge sen jag hälsade på.
Annars ska jag ju kaaaanske till viken, men det får jag väl reda på lagom när jag ska sova eller nått. Så det vilar jag ingen större tro på.

Jag borde tvätta också - men det orkar jag inte idag. Kan lika gärna göra det imorgon, eftersom jag och Elin ändå bara ska chilla. Vi planerar att äta go thaimat och kolla  film :)


Aja, här är några andra bloggar ni kan kolla in om ni inte råkar ha nått annat vettigt för er.

www.thencloset.blogg.se (mode osv, nadjas blogg)

www.raggasex.blogg.se (rätt rolig läsning om lisas liv, killar blabla. hehe)

www.starwiin.blogg.se (min lilla råttas blogg)


en dag på stan 24 / badat, söderköping osv

Idag har det i alla fall hänt lite mer i Matilldas vardag än vanligt. Inte för att jag har gjort något vettigt eller så, men ändå.
Det började med en tripp till badhuset med klassen, vi fick simma tio längder blabla, sen badade vi som sagt lite i finspångs fett överskattade badhus som ska ha kostat åtskilliga miljoner. Så ovärt faktiskt, ena åket var tom stängt! 1 av 2 öppna.
Men men, nu har jag i alla fall varit där och kan säga det! Att jag har provat. Efter badet bastade vi och jag blev sjukt trött av hela grejen.
Skolan var väl som vanligt, men jag är lite stolt över att jag lämnade in två skrivuppgifter :) Är dock inte helt nöjd med den ena, men vi får se vad jag får för betyg helt enkelt.
Efter skolan bar det iväg till Söderköping för ett studiebesök med kulturkursen. VI var på ett museum och gick sen en liten tripp i stan. Själva museét var ganska givande, eftersom vi håller på med en fet uppgift om Sörping på kulturen. Men den där vandringen, i regnet och kylan, som påminde oss alla om att vintern är påväg, söög.
Inne på museét fick jag dock satan på besök i magen eller nått, för jag har inte haft ett så intensivt magknip på hundra år. Som tur var gick det över efter en kvart eller nått så jag kunde delta under den härliga promenaden genom stan.

Jag är fett osmart.
Imorgon ska vi ha läst ut våra svenska romaner, och jag lyckades glömma min i skolan. (Ska kanske nämna att jag inte börjat med den än heller, men den är skapligt tunn så det hade inte varit något problem)
Jag glömde min väska med bakläder/smink/ppiller osv i en klasskompis bil. Får tillbaka den först imorgon i skolan.. frääääscht.
Over and out

mjawtönt


RSS 2.0