Helg

Igår kväll var vi ett tappert gäng som letade oss ut. Det fick bli palace för nästan hela slanten. Sjukt mycket folk faktiskt, om man jämför med sist som jag "råkade sätta min fot" där.
Först knallade jag till charlie som skulle ha förfest. Sen kom Elin och Alex plus en jäkla massa andra :) Det var mycket trevligt faktiskt. Resten av förfesten gick till Hugo men vi tjejer tog oss till palace. Kvällen blev dock inte så lyckad eftersom den fylldes med onödig drama. Men men, så kan det gå ibland! Det kan inte alltid vara på topp.

Nu kom jag i stort sätt precis hem från Ikea. Ringde pappa i förmiddags och frågade honom om han inte kunde tänka sig åka till Linköping/Ikea och hänga lite. Han sa ja och det var riktigt trevligt :) Köpte en "ascoooool" tröja på carlings.  Jag gillar'n. Se bilden.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Vill att Christoffer ska komma hit, men det är väl dock inte så troligt. Han kanske ska spela fotbollsturnering hela natten. Hur som helst, älskling, så ska du veta en sak. När jag kom hem idag och såg att hela min fotölj var fylld med dina kläder och saker, blev jag glad. Jag älskar att du har saker här. Jag älskar att jag får vara med dig, och att jag blir påmind om det när jag kommer hem till ett hem, som inte bara innehåller mina kläder och saker. Puss


Censur

Idag har väl varit mindre rolig helt enkelt. Jag stannade hemma från skolan då jag bara hade en lektion som jag inte riktigt orkade ta mig till. Jagvar alltså hemma och städade lägenheten i stället, duschade och gjorde mig iordning och åkte sen till Christoffer i Viken. Dock tog jag tydligen fel buss eftersom det blev nått jävla fel på den?! Vi blev strandsatta i ringarum av alla ställen och fick vänta på en annan buss i typ 20 minuter.
Jag blev dock lite förvånad. Jag satt och typ halvsov när bussen stannade till vid macken för att plocka upp passagerare. Sen slöt jag ögonen ytterligare en gång och hoppades på att vi skulle hunnit riktigt långt, när jag öppnade ögonen nästa gång. Men fan heller, tro det eller ej, men bussen stod alltså kvar på exakt samma ställe. Jag plockade av mig mina hörlurar och fick reda på att bussen tydligen inte gick att köra och att det bara var att vänta på en reservbuss. Inge roligt.
Men men, nu är jag i alla fall här och Christoffer är hemkommen från sin träning. Jag är lite trött och ska föreslå sängen snart. Imorgon ska jag upp SJUKT tidigt till projektdagen, som jag hatar mest av allt just nu. Så tråkigt!! Och jag fattar fortfarande inte varför vi ska ses så tidigt på morgonen.

En annan sak, som jag dock tycker bättre om är att Lovisa ska börja på Bergska :) Det ska bli skönt att ha henne på skolan. Roligt för henne också kan jag tänka mig, så som hon har hatat sin andra skola.
Nu ska jag kila, puss och kram ät en banan.

Rolig dag

Jorå, nyss hemkommen från mor min där jag har spenderat i stort sätt hela dagen. Jag kom hem från skolan vid fyra-tiden (jättesent och jag hatar att sluta skolan så sent). Hemma kollade jag på ett par avsnitt av that 70's show och sen  bar det som sagt var av till mamma. Hon var dock inte hemma, för hon har tydligen nått konstigt problem med ena ögat så hon var hos läkaren i stort sätt hela dagen. Jag, Lovisa, Micke och siri umgicks dock och hade trevligt. Vi åt en jäkla massa (typ pannkakor, chips, ost, chokladbollar osv. Jag deltog dock inte i chokladboll-ätningen) sen spelade vi kort, kollade på topmodel och fixade naglarna. Och då menar jag alla naglar, till och med de på tårna, pust. Fast jag har faktiskt sytt en hel del idag också vilket jag är jävligt stolt över. Det är något som jag har skjutit upp längre.

Men men, nu till min  detta-borde-jag-verkligen-göra-snarast
lista.

*ta kort till körkortet, som jag tog i okt!!
*gå upp och be alla i tre-butiken att dra åt helvete
*färga håret
*plugga svenska
*diska
Så jävla tråkiga saker............
 
Jag och siri pussas                                                                  


Jag syr och syster är fotokåt

Min helg och dess "bravader"

Jag har varit lite seg på bloggen tror jag. Men man ska aldrig skriva när man inte riktigt känner för det har jag märkt. Bloggar är nästan inte ens läsvärda när man verkligen vill förmedla något - det blir sällan mycket tristare för läsarna än vad bloggaren tänkt.. och värre blir det alltså när man inte har "nått speciellt " att skriva. Hur som helst, nog om skitsnacket nu - jag går direkt på vad jag har gjort i helgen och sånt, för er som är intresserade:

Fredag:
I Fredags var jag med Madde på stan, solade och lite sånt. Jag handlade ett linne som jag är smått förälskad i, även fast det är ett SOMMAR-linne som inte kommer kunna bäras på flera månader. Vid 20-tiden kom Emelie in till stan, för vi skulle ju festa till det lite. Jag, Madde och Emelie :D Det var verkligen skitroligt, i alla fall hemma hos mig, och vi snackade om en massa roliga, pinsama saker som man inte glömmer i första taget. När vi hällt i oss vinet tog vi en taxi ner till palace, men där stannade vi bara i en knapp timme för sen gick vi vidare till hugo. Jag vet inte riktigt varför (kan vara musiken, den tråkiga miljön eller folket) men jag gillar inte palace. Madde och Emelie verkade heller inte ha något emot att vi knallade vidare, så så blev det helt enkelt. På hugo dansade vi lite och tog en varsin cider. Dock blev jag lite trött och längtade hem straxt efter tolv så jag gick medans kvällen fortfarande var på topp. Jag ville vara i ganska okej skick när C skulle komma till mig på Lördagen. Jag ringde mamma som gick med på att betala min taxi hem, så vid halv ett satt jag hemma i min säng och åt nudlar.

Lördag:
Jag vaknade ganska tidigt (jävligt tidigt, typ klockan 9) och kunde inte somna om. Så jag gick upp, åt frukost, duschade och städade lite hemma. Vid två-tiden kom C hit och det var efterlängtat. Kändes som tre veckor sen sist, även fast det kanske bara var ett par dagar. Vi hängde lite hemma hos mig, åkte till citygross med mamma och niclas och blabla. Senare åkte C iväg till Max för det var minsann utgång på g. Jag tog en spårvagn till Monkan som var på inflyttningsfest hos två av hennes vänner som hade flyttat ihop. Lägenheten var verkligen skitsnygg och alla människor var jättetrevliga. De var dock typ hundra år äldre än mig (ca 25-30), men de hade "skön stil" och var hur trevliga som helst så det var skitkul. Gratis sprit, chips och kex med brie stod på bordet :) Efter förfesten mötte vi upp Max och C som hade suttit och druckit lite, själva :P Vi tog en taxi till hugo och där var det faktiskt ganska kul. Jag höll ut till nästan halv tre utan att klaga och jag hade roligt. För övrigt så måste jag bara påpeka att jag älskar att jag kan gå ut med C och ha lika roligt som med mina tjejkompisar. Ingen svartsjuka och bara en jävla massa pussar. Christoffer hade dock gått upp i ottan den dagen så när alkoholen slog till såg han "lite" sömnig ut ibland.. men han hölls vid liv - hela kvällen :)


Här ser han ju ut att vara i riktigt dugligt skick :) Gabbe, C, Jag

Nu är jag i alla fall hemma i Norrköping igen. Åkte från viken i morse. Nu ska jag gå och äta pannkakor och sen ikväll är det bondebröllop på tv som jag inte får missa ;) Haha. Hej hej vi hörs

When you are feeling tired, I'll lay there with you.
When you get up early in the morning, I'll get up with you.
Love is my drug, he's my heroin,
Christoffer..

Friday @ palace?!

FREDAG! Jag är jävligt glad över att det äntligen är helg. Den här veckan har varit jobbig och jag har haft mycket på hjärnan. Det har knappt gått att sova pga. av alla tankar jag haft kring saker och ting. Nu känns det som sagt dock bättre och jag hoppas på en rolig kväll ikväll.

Förut var jag och madde på stan. Vi skulle bara gå i typ "en halvtimme" men så blev det ju dock inte, som vanligt. Vi gick hit och dit och köpte förstås inte det vi tänkt. Jag kom hem med ett körsbärslinne från carlings, istället för de där tightsen jag planerat köpa. Madde ska egentligen färga håret med hårfägen som hon köpte men det verkar gå ganska segt på den fronten, då hon ligger i min säng och sms:ar.
Nu är vi i alla fall hemma hos mig och senare kommer Emelie hit också :) Vi får se vart det bär av lite senare (förfest), men det känns inte som det spelar någon större roll. Det ska bara bli roligt att umgås vi tre igen :) För övrigt så verkar det som att hela jäkla Bergska skolan ska till palace ikväll, i alla fall alla jag har pratat med (och det är mååånga).. Det kommer kanske kännas lite som skolfest, fast i stan, och förhoppningsvis så kommer alla vara i alla fall över arton. (Vilket inte är en självklarhet på skolfesterna i Finspång.. Haha.) Men men palace it is.

 Nu ska jag decka i soffan och vila lite. Puss och kram

(You are the sweetest thing in my life,
I wish to be with you forever)


Sjukt sorglig och ful vimmelbild från vår korta visit på palace.

Mys med Madde

Förlåt mig, mina tappra läsare för att jag inte skrev något igår :P Tror dock att ni klarar er utan mina toffeltexter ibland?
Nu är det dock andra bullar på gång! Jag sitter hemma med MADDE faktiskt. Så jävla roligt, och så jävla länge sen.
För länge sen. Det här har varit en bra dag. Madde kom hit vid fem-tiden ungefär och då satt hon här och åt mat som hon tagit med från vårat gamla favoritställe, chili wok :) Hon tog min älsklingsrätt kycklingspätt med klyftpotatis också, mums. Jag var dock proppmätt efter att ha ätit upp all pastasallad efter skolan så jag orkade inte smaka. Det var egentligen tänkt att vi skulle gått en sväng på stan, innan madde kom hit,  men jag somnade och sen blev det lite sent. Efter ett tag blev vi godissugna och gick till öb och köpte godis och lite sånt. Så nu ligger vi hemma hos mig och känner oss allmänt feeta.

Imorgon tror jag faktiskt inte att jag kommer ta mig till skolan. Eller jag går nog på den lektionen som är på morgonen, men filmkunskapen som är sent åt helvete på eftermiddagen skiter jag i! När jag kommer hem ska jag ner på stan och köpa sånadär leggings som ser ut som jeans. För senare på kvällen ska vi kanske gå ut någonstans. Jag vill att CHRISTOFFER ska kunna följa med, men hans sporter erövrar denna helg så det går inte. Men på lördag får jag i alla fall träffa min favorit på denna jord. Puss och kram - Jag älskar dig även fast du förvandlas till en sur liten gubbe på morgonen. :)))

Namnam och bra på tv ikväll

Jävla mobila bredband från 3, jag hatar dig och allt som hör där till!
Fy fan säger jag bara. Samma jävliga visa varje kväll. Det funkar i ett par minuter men sen stendör det och jag loggas ut från msn samt får: SIDAN KAN INTE VISAS på alla jäkla hemsidor.

Nu sitter jag i alla fall mätt och belåten framför tv:n och ser på sex and the city .. Jag har visserligen redan sett alla avsnitt men lite sex kan aldrig slå fel. Speciellt inte när man är på mitt humör. Har tråkat i tvättstugan hela dagen lång och stått i köket. Nu är jag i alla fall klar med allt och det känns skönt :) Idag åt jag stekt kycklingfilé med pomme och imorgon blir det pastasallad med kyckling! Mmm. Det ska bli gott.. Ikväll ska jag äta lite glass och fruktsallad som blev kvar från igår.

Ikväll är det en massa bra på tv så det går ingen nöd på mig, vad det gäller sakna-christoffer-krisen. Sen åker jag till viken imorgon också och sover där så det blir så bra, så bra. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på top model. Efter det blir det andra avenyn och sen the majestic på svt, vid kvart i tio.
 Jag vill egentligen hinna ta en snabbusch innan sängen och top model, inbillar mig typ att jag luktar matos efter allt jäkla stök i köket, haha.

Puss på C och hejs till er andra.

Måndag.

Det blev ingen bio igår. Jag blev typ sjukt trött vid 7 tiden eller nått, så vi bestämde oss för att vara hemma och laga lite mat i stället :) Det blev kyckling, kroketter och sås men jag gillade inte kycklingen så mycket. Den var marinerad i någon konstig vitlöksmarinad som jag inte riktigt föll för.. Men allt blir bra i slutändan när man är med C, så det gjorde inget.

Nu ligger jag hemma, själv, och kollar på film. Nämligen smekmånaden. Den är väl helt okej men kanske lite överdriven ibland och man kan bli lite trött på att det ska gå så jäkla fel mellan dem hela tiden.. Jag borde vara uppe sent idag, för att kolla på reprisen av nip/tuck men den börjar så jäkla seeeent. Vid halv ett eller nått sånt om jag inte minns helt fel.
Jag fick "offra mig" igår och strunta i att se säsongsstarten eftersom det började en film typ samtidigt. Och den filmen var i stort sätt den ända sevärda rullen som visades så det var nog bra att vi kollade på den ändå. Jag somnade dock i sista kvarten och såg därför inte slutet av National treasure.

Imorgon ska jag till skolan och nu är det bara helt nya kurser på schemat typ. Det känns som att börja i skolan efter ett sommarlov. Inte för att jag är utvilad eller nått sånt, men just med kurserna. Det ska bli spännande att läsa filosofi och sånt faktiskt.
Sen har jag funderat en hel del på vad man ska hitta på efter skolan. Det är så jäkla svårt att bestämma sig!! Ska man slappa och typ chansa på att man får ett helvtjaskigt jobb som gör att man knappt klarar sig, men det lär ju vara skönt. Eller ska man börja plugga vidare till något. Jag tror i alla fall att jag kommer läsa en ky-kurs.. Antingen Turism/Service i Söderköping med inriktning hotell/konferens eller Butiks-/avdelningschefsutbildning i Nyköping. Den första utbildningen är i två år och den andra i ett..  Men men, vi får se hur det går och vad som händer!

Nu saknar jag Christoffer lite. Puss
Jag ska fortsätta kolla på filmen..


Söndag = en bakis Christoffer (<3)

Jahopp, då var man ute på Hugo igår då. Det var rätt så trevligt faktiskt, träffade en jäkla massa kompisar som härstammar  från världens alla hörn! (Inom östergötlands ramar då..) Det var inte igår man träffade Becka och Josse tex, det var najs :)
Först var vi hos mamma och käkade tacos, spelade yatzy och jag blev den stolta vinnaren. Sen kom det kanske lite som en chock, eftersom jag inte hade haft sån värst tur? Om jag minns rätt.. Haha. Eller så kan man ju välja att uttrycka sig som C gjorde när han fick höra resultatet: "VA?! Vann Matillda? Ha ha, hur fan gick det till? Det ska jag allt dubbelkolla." Han är så snäll, min pojkvän, han har alltid lika lätt för att bli glad för min skull. ;)
Efter middagen åkte vi spårvagn till Gabbe och Cornelia som har flyttat ihop i en lägenhet. Det verkade mysigt och jag blev allt lite avundsjuk. Det blev ett litet, men tappert gäng som så småningom tog en taxi ner till Huggan. C lekte schteek och betalade.
Kvällen var helt okej men vi drog oss hemåt någon gång efter ett. Det var länge sen man var kvar tills det stängde faktiskt. Jag förstår knappt hur jag kunde stanna kvar till tre varje natt förr.. Vad tänkte man med egentligen?

Nu ligger vi hemma hos mig och C kollar självklart på sport. Sen ska vi dock upp på stan och gå på bio :)))) Det blir Angelinas nya. Nu ska jag klä på mig och göra mig i ordning.. Talk to you tomorrow

Ps. Jag vill minnas att jag blev plåtad ex. antal gånger av en vimmelfotograf igår och jag är mer än nyfiken på hur bílderna blev faktiskt. Speciellt eftersom man var full och glad och vinglade omkring i ett par klackskor.. Så typ, Madde, om du läser det här och springer på några bilder av mig på internet så kan du ju höra av dig om hemsidan. Jag skriver till dig Madde för att jag tror att du inte har allt för mycket emot att kolla in vimmelbilder ;) Puss på dig gumman .

Lugn fredagskväll hemma

Kvällen blev inte riktigt som man tänkt sig. Lovisa hade mensvärk så det hette duga och orkade därför inte följa med på bion. Då blev det självklart så att Micke också valde att stanna hemma, eftersom han är hennes pojkvän. Jag, mamma och niclas stod dock på oss och gick på bio i alla fall. Vi såg nya brad pitt filmen som tyvärr inte var så bra. Visst, den var helt okej, men SEG och man fick se alldeles för lite BRAD PITT. Han var gammal och grå i typ 2½ timmar, och då snackar vi GAMMAL och GRÅ. Inte min favorit att stirra på en gammal gubbe som man vet kan vara så jävla mycket snyggare i hundra år. Jag är i alla fall sugen på att se Angelinas nya film. Hoppas den är i alla fall lite bättre än hennes makes. (För de är väl gifta? Haha, vilken koll jag har på kändisvärlden) Om jag någonsin skulle vara med i "vem vill bli miljonär" och få en fråga om kändisar och liknade, och inte visste svaret så skulle jag garanterat välja att "ringa en vän" och slå en pling till Elin :)

JAG SAKNAR CHRISTOFFER. Imorgon ska han få hjälpa mig att vaxa benen, det vet han inget om än.
Haha det kommer bli spännande..
LU

<3

Idag är det den 15:e och det är en bra dag :) Varje månad den 15:e kommer förhoppningsvis få fortsätta vara en bra dag. Nu sitter jag hemma hos C, han är dock iväg på träning. Kollade nyss på filmen "heartbreak kid".. Den var helt okej, jag gillar Ben Stiller, men jag kan inte påstå att jag kommer se den igen. Jag skulle egentligen ligga och kolla på desperate housewives just nu, men internet här hemma verkar inte fungera som det ska och då går det tydligen inte. Piss.

Imorgon ska jag hemåt vid tre-tiden för att gå på bio med mamma, lovisa och micke :) Christoffer ska iväg på innebandymatch i mjölby så det får bli en frdagskväll utan honom. På lördag blir det dock middag hemma och C ska med :). Senare på kvällen blir det kanske utgång om vi båda känner för det.

Nu ska jag städa lite här inne och bädda rent i sängen. Därefter blir det ännu en film! Så, puss och kram

F*tttta

Jag vet inte riktigt vad det är med mig och datorer egentligen. Nu har jag lyckats "slarva bort" ett arbete någonstans i datorn och sen FÖRSVANN mitt religionsarbete spårlöst för typ en timme sen. Jag hade suttit och skrivit i timmar om mina djupaste tankar som rör religion och livsåskådningar. Tagit upp problem i samhället, nämnt hur religioners etik och moral spelar in och skapar problem osv. MEN NU ÄR DET JU BORTA, så jag kan ju gå och dö helt enkelt.
Jag grät.
Jag skrek.
Jag slog i madrassen.
Jag kastade saker.
Tur att ingen såg mig säger jag bara.

Men det värsta är fan i mig att jag typ inte kommer ihåg exakt vad jag skrev osv. Jag vet inte vad jag ska skriva nu, kommer ihåg kanske en femtedel och jag VET att försök 2 kommer bli sjukt mycket sämre. Jag blir arg av att bara prata om det här märker jag så jag ska sluta nu. Hejdå religionsarbetet som försvann, jag ska aldrig nämna dig igen!!

Lite senare ikväll, efter att jag har pluggat klart, ska jag till mamma och sy in lite tröjor och byxor. Tror jag ska försöka hinna sola några minuter också så man slipper sminka sig. För övrigt så vill jag gå ut någon dag i helgen och ha på mig mina nya skor ^^, vart eller vilken dag spelar ingen större roll. Eller JO, jag är endast villig på lör om jag lyckas övertala C att följa med. Ps, det är bra att jag har dig. Speciellt i tider som förut idag, (jag ska inte nämna den förjävliga olyckan) men du är bäst.


En dag på stan

Nja, jag fick väl leka Gabrielle idag då. Om man bortser från det urläckra utseéndet förstås.
Jag skulle tvätta och diska hela dagen lång, men det verkade mindre lockande när mamma ringde och frågade om jag ville med till maxi på fika och lite sånt. Jag tog med mig kontokortet enbart för att jag skulle köpa sköljmedel, fikan fick mamma och niclas givetvis stå för. Dock blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig då jag kom hem med en jäkla massa annat. Visst, jag köpte sköljmedlet, men skorna och alla tröjorna stod inte på listan. Ojoj vad en dag på stan kan göra med plånboken..

Nu är i alla fall all tvätt klar och jävlar vad mycket plats jag tar upp i torkrummet. Nu insåg man vart alla underkläder hade tagit vägen..

Till min förtjusning såg jag precis att andra avenyn har säsongsstart nu också. Happy me

    
 

Housewife reality

Idag behöver jag inte titta på desperate housewives. Idag är jag en själv.
Denna tisdag kommer bestå av att jag ska tvätta en jäkla massa och plugga i alla fall lite. Borde diska också egentligen, men hur roligt är väl det?

Nu spolar vi dock tillbaka tiden några timmar, tills i morse. Jag vaknade vid 7 ungefär i Viken (Ja, jag åkte dit igår igen) för att C skulle upp och jobba för en gångs skull. Och tur var väl det. Annars hade jag aldrig kommit upp ur den där sängen. Att lämna pojkvännen och sängen bakom sig för att ta sig till skolan är inte min favorit.
Min buss till Norrköping gick vid 8 och jag var hemma kvart över nio. Då slängde jag ner lite smink i väskan och knallade bort till drop-in solariet som ligger borta vid haga. Jag var så sjukt trött efter att ha gått upp så tidigt, ha suttit och halvsovit på en buss osv. så jag slumrade till i solariet. Därifrån gick jag sen till busshållsplatsen och åkte till skolan. Jobbigt.
Jag är fortfarande jättetrött så jag tror det kommer bli tidigt i säng ikväll, eller jag hoppas det. Jag skulle behöva sova.
Dock somnar jag vanligtvis aldrig innan ett när jag sover hemma, så vi får väl se hur det går med det. Men men -
Nu ska jag äntligen få lite rena kläder igen! Talk to you later.


"However far away I will always love you,
whatever words I say I will always love you,
I will always love you"

Norrköping

Aaahopp. Då sitter man hemma i staden igen. Lägenheten är lika tom som sist jag var här. Jag vet inte riktigt vad som har flugit i mig, men mitt hem känns bara som ett skal typ. Jag gillar inte den här lägenheten längre, jag vill flytta. Jag tror jag ska köra på det faktiskt. Jag antar att det kan vara min vanliga instinkt att flytta omkring som har ett kort med i leken. Under hela min livstid har jag och min familj flyttat väldigt mycket. Jag har gått på flera olika skolor, flyttat ungefär 15 gånger och bott i olika städer. Att flytta in i en ny lägenhet och inreda den är bland det bästa jag vet. Men nu till vardagen:
Min helg har varit ganska lugn, precis som förra. Dock var jag väl lite på lyset i Fredags men det var inget speciellt. Igår var vi bara hemma hos C och tog det lugnt. Idag har jag kollat på DH 4 och jag blev nästan lite ledsen i ögat när jag fick åka från Viken mitt i ett avsnitt. På tal om det så minns jag inte ens varför jag åkte hem egentligen. Jag är ju ledig från skolan imorgon och C ska inte jobba. Jag vet som sagt inte varför jag valde att åka hem - men det var väl bra det antar jag. Kan ju vara bra att åka hit med jämna mellanrum så jag inte glömmer bort att jag faktiskt bor här, lixom.
Nu har ju iofs skolan börjat igen och då kommer jag ju sova och vara här. Det är ett plus i alla fall.

Men, hemma är där du är. Puss Christoffer

??????

Vad är det? : Lördag.

Den här helgen kommer väl se ungefär likadan ut som förra. Inget jävla Hugo! Det känns otroligt skönt och jag kan inte påstå att jag saknar det överhuvudtaget.. Nu ligger jag hemma hos C i hans säng och har precis kollat på en film. Den var helt okej, har visserligen sett den förut men det var år sedan, så jag mindes inget speciellt från den. Filmen hette The Mothman om någon skulle vara intresserad av att veta det.
Igår var vi nere en sväng på Melkes som hade 50% på all mat och dryck. Det var trevligt faktiskt! Tills kvällen tog slut och man fick ett skitkonstigt sms. Om du eller du skulle läsa det här nu så kan jag ju meddela att jag och c inte fattar någonting och att jag är trött på sånt här. Jag förstår inte vart ni får allt ifrån och om ni vill nått så får ni höra av er. Det kan ju vara exempelvis av den anledningen att ni har lite att förklara och så, typ.

Men, nog om sånt nu! Ikväll ska vi nog bara vara hemma och ta det lugnt. C håller på och laddar ner säsong fyra av DH till mig, men den verkar dock aldrig bli färdig. Själv sitter han och kollar på fotboll och äter något brända popcorn. Stackars älskling som lyckas bränna popcorn två kvällar i rad. Den här gången kunde han dock inte skylla på mig ;)
Nu ska jag ta en dusch i alla fall. Om jag orkar. Puss

(Här kommer lite bilder från igår)

Ja, jag är fullt medveten om att jag ser skitfull ut.

Det måste förmodligen ha varit lite därför som jag gick in på toan och tog ett pose-kort

Friday I'm in love..


You'll see me driving down the street

Blä vad jag är trött. Och ont i huvudet har jag också. Såhär sa jag till Elin i skolan idag ungefär: "Åh, idag ska jag till Christoffer och där ska jag ligga och kolla på DH hela jäkla kvällen lång. Sen kanske jag ska plugga något också. Så jäkla grejt" Och sen ringde Elins pojkvän (som hon ville spendera sin kväll med) och sa att han var sjuk och inte kunde träffas. Då sa jag: "HAHA rätt åt dig, min kväll kommer bli perfekt."  Men ack, synden straffar sig själv. Jag kom till Viken vid halv sex ungefär. Vid halv åtta var det dags att åka till Sörping med C som tydligen hade planerat att jag skulle skjutsa honom dit och hem (fotbollsträning). Så det var väl bara att göra det lixom. Under tiden som han sprang omkring och slösade tid på en blöt fotbollsplan satt jag hemma hos mamma och spelade spel med henne, lovisa och hennes pojkvän. Det var trevligt som alltid :) Halv elva skulle C hämtas och jag var där typ tio minuter innan, och det var ju heller inte bra. För C var sen. Men! "Han var ju först ut i alla fall ". Haha, jajaja jag älskar dig ändå och det vet du.

Nu stannar jag i Viken tills på Måndag. Om inte C får cpryck och hans alkohol-lever skriker efter föda. Då kaaanske det blir utgång någonstans. Puss

Home, (sweet home?)

Kom i stort sätt nyss hem. Efter en kall promenad ute i vinterkylan med Ed Harcourt i öronen. Idag var det jäkligt kallt ute faktiskt, mycket kyligare än igår. Som tur var hade jag på mig min tjocka jacka, men en mössa på huvudet hade inte skadat. Jag åkte hem från Viken kvart över fem och det var första bussresan på länge som jag faktiskt inte upplevde som hemsk. På bussen var det varmt och mörkt och jag sov nästan hela resan. När jag sen vaknade vid stortorget fick jag gåshud av att bara tänka på att gå av.. Sen var jag så sjukt trött också och det kändes som jag skulle kunnat sova hela kvällen och natten lång.
Nu sitter jag inne framför tv:n och funderar på om jag ska orka plugga ikväll. Det är inget jag ser fram emot men det är ytterst nödvändigt. Jag skulle egentligen ha behövt tvätta ikväll med, men tvättstugan var upptagen ända till helgen så där sprack den planen. Jag får ta med mig underkläder och sånt till C när jag åker tillbaka dit, så jag i alla fall kan ha rena trosor att sätta på mig. Jag har gått omkring i Christoffers kalsonger hela veckan i brist på egna underkläder. Jag köpte helt nya trosor för ett par dagar sen som jag skulle haft i nödfall men de tycks ha försvunnit spårlöst i C's rum på max 10 kvadratmeter, hm.

Mitt hem känns knappt som mitt hem längre. Jag har nästan inte varit här någonting under hela lovet, så det kanske inte är så speciellt att det känns konstigt. Eller så är det kanske det - jag vet inte. Jag vet bara att jag saknar C och att det självklart känns tomt utan honom. Vem hade egentligen kunnat tro att "emo-matillda" och "vita brillsen" skulle bli ett par?
Inte du och inte jag. Men jävlar vad glad jag är, att det blev så.


LU lol

Idag har jag legat och kollat på DH i stort sätt hela dagen. Det har varit underbart och alla avsnitt är så spännande..Snart eller om en stund i alla fall ska vi gå ut till "isbanan" och Christoffer, Max och Monika ska åka skridskor. Skridskor är inte riktigt min grej men jag tänkte ta mig ut dit och bidra med mitt sällskap i alla fall. Jag kan ju inte lämna C ensam med kärleksparet, det blir nog inte allt för roligt ;) Hehe. Jag får vara med och ge honom en puss då och då så han inte känner sig ensam. Nu tror jag vi ska spela lite kort i alla fall, som vanligt blir det "trekort" eller "låtsaspoker".. Det ända roliga typ. Men dam är helt okej också, och det var ett tag sen man spelade det.

Idag har inte riktigt varit Min dag.
Men det ändrade C på när han beslöt sig för att måla av mig på armen. Haha - jag vet att det inte är likt, så det var inte hans talang som fick mig att le. Men det kanske de flesta av er där ute förstår. Hur som helst, tack C för att du finns här och gör mig glad igen. LU


Sego

Nu är det bara tre dagar kvar tills skolan börjar :( Fan så tråkigt. Inte nog med att det ska bli jobbigt att "bara börja" igen.. Den här terminen har jag ett hundra gånger sämre schema än tidigare. Fett jobbigt.

Nu sitter jag hos C och vi har precis ätit mat. Jag lagade spaghetti och "köttfärssås", det blev gott men det har smakat bättre. Fan vad seg jag känner mig idag. Det kanske iofs beror på att jag är sjukt mätt just nu. Har ont i magen! Jag vill sola och bli brun så man slipper använda smink. Imorgon ska jag knalla ner till Monkan och Max för hans mamma har tydligen ett ansiktssolarium. Det ska bli skönt. Nu ska jag lägga mig ner och vila magen. Peppa lite inför ikväll när jag ska hämnas på Christoffers fotbollstittande.. Då jag har laddat ner hela Desperate housewives 3! Sååå länge jag har saknat och inte kollat på det programet. Men ikväll smäller det. Jag köpte säsång 1 och 2 för nått år sen på ullared och sen dess har jag inte kollat på ett enda avsnitt på tv eller liknanade. Jag gillar att se allt på en gång typ :)
Puss och hej


Unreachable

Kom precis tillbaka hem till C efter att ha varit och handlat. Jävlar vad kallt det är ute alltså :S Jag tog bilen, men det känns aldrig bra att låna någon annans bil sådär utan att "ägaren" (eller i detta fallet - barnet till ägaren) är med. Om något nu skulle hända är det omlöjligt för mig att skylla på C om han inte ens är med i bilen lixom :P Annars skulle det säkert på något sätt vara hans fel, mer eller mindre. (Ja - jag skojar nu Christoffer, så du behöver inte komma med någon orättvis kommentar) Hihi. Som jag förmodligen inte skulle godkänna ändå.

Ikväll blir det att äta god mat, bada och spela kort om jag får bestämma. Idag har jag varit på mycket bättre humör än igår faktiskt. C har visserligen kollat fotboll 80% av denna dags minuter men jag har sysselsatt mig med annat under tiden. Kollade bla. på en fängelsefilm vid namn Felon tror jag. Den var faktiskt helt okej, om man gillar fängelsefilmer vill säga.
Nu ska jag kolla på Mirrors tror jag.. Någon rysare vi laddade ner igår för att säkerställa ännu ett tidsfördriv.
Snart börjar skolan och allt vad det innebär. Jag har en massa arbeten som ska lämnas in samma dag som vi börjar, på Torsdag. Hoppas verkligen jag klarar det, oddsen är inte riktigt på min sida. Jag har inte hälften av det jag behöver för att göra klart arbetena hemma så jag får se hur jag löser det. Under tiden spenderar jag tid med C och lyssnar på John's nya låt Unreachable hela dagarna. http://www.youtube.com/watch?v=oRp1G8Po3tM

På topp, snart Lördag

Första vita helgen för lilla Matillda sen jag vet inte när egentligen. Men över lag känns det inte konstigt att jag inte går ut.. Det kanske beror delvis på att man inte har någon uppfattning om vilken dag det är när det är lov. Jag känner inte av att det är Lördag nu alls på samma sätt som när man går i skolan och får helg. Därför är det bara skööönt med hemma-helg. Inte för att jag är hemma idag utan jag är hos C i Viken, men det är typ som hem nr 2.

Igår kväll när jag låg hemma och kollade på film var det någon idiot som beslöt sig för att smälla av en raket i trappuppgången precis utanför min ytterdörr. Jävligt smart idé måste jag erkänna. Jag hatar er som bara förstör!! Kastar in stora stenar (nu snackar vi stora) som gör märken i stengolvet osv. Hitta på nått annat att göra på helgerna!

Idag har jag och mamma varit på en fika hos min gudmor som jag inte haft bra kontakt med på hundra år. Hon är visserligen lärare på min skola, så vi hälsar ju lite hastigt när vi springer på varandra i skolan. Men mer än så har det inte blivit. Idag sågs vi dock och det var hur trevligt som helst, jag har faktiskt saknat henne och hennes man märkte jag. Fikan varade i flera timmar och vi pratade oavbrutet hela tiden.
 
Nu sitter jag som sagt i Viken. Christoffer kollar på fotboll i vardagsrummet och jag blir bara skitsur om jag sitter bredvid och tvingas kolla på, så jag är på hans rum och kollar lite på barnprogram samtidigt som jag skriver blogg. Jag tittar på barnprogram för det är det ända som visas på hans tv. Det är krångligt med dekoder osv och jag vet inte hur man gör för att ställa in någon annan kanal i hans rum. Nu ska jag dock gå ut och tjata på att han ska hjälpa mig att byta! Hejs


Fy fan vad jag längtar tills John's nya album släpps i slutet på Januari!!!!


Friday I'm in love

Jaha, då var det ännu en gång Fredag. Idag har jag varit på bio med mamma och niclas. Vi såg Australia som är en riktigt bra film, om man frågar mig. Den är visserligen väldigt lång, men det vet man ju när man sätter sig i stolen (om man har råkat snegla på speltiden).. Sen är det förstås ett plus om man ser en sådan film på bio med alla effekter och sånt. Men som sagt - jag tycker den var bra.
Nu sitter jag hemma igen i min säng och väntar på att klockan ska bli nio. Jag har planerat att kolla på Dodgeball som jag är småkär i. Eller kär och kär, jag antar att jag känner mig allmänt lättroad denna afton. Jag behöver muntras upp lite nu när jag är ensam för första gången på länge. Saknar dig.

Men nu ska jag värma på kycklingfile och koka broccoli till filmen. Imorgon blir det Viken igen och jag stannar till Onsdag!
Just fan, jag har ju gaddat mig idag igen - gjorde fem blommor på axeln som leder ner mot skuldran typ. Eller konstig förklaring men slänger kanske in en bild på den imorgon! De sitter ihop med de andra tatueringarna på armen i alla fall. Jag blev nöjd.

2009

Men inte ska man väl bryta mönstret med meningslösa nyår? Självfallet inte! Igår innan vi begav oss till en fest var det helt okej. Vi fyra åt god mat, hemma hos Max, drack lite vin osv och hade det allmänt trevligt :) Men sen blev klockan lite mer och med det så började folk bli lite fullare. Min lilla C blev lite sådär jättefull faktiskt. Inge roligt att missa tolvslaget. Men nu är det i alla fall 2009 och jag vet att det här året kommer bli bättre än mitt förra. Hur som helst så hoppas jag det i alla fall. Jag har väl egentligen inte avlagt något speciellt nyårslöfte, men jag ska försöka sluta feströka och minska på drickandet. Jag är inte så sugen på att gå ut ipå krogen överhuvudtaget och ska därför vara hemma oftare på helgerna osv. Hoppas bara C kan hålla mig sällskap när de andra är ute och super ner sig och gör bort sig på Hugo.

Imorgon blir det tatto. Hoppas bara jag hittar nått bra att göra. Något med blommor ska det i alla fall bli. För örvigt - om ni inte redan har sett den. Så måste ni kolla in Pineapple express. Så bra film med sköna skämt och lite ögongodis.
Puss hej älskar dig C.


RSS 2.0