en dag på stan 23 / trött som en matillda som tvingats gå upp kl 6

AAAH. Så trött som jag har varit idag minns jag inte när jag var sist. Fick kliva upp ur sängen innan klockan 6, fast jag inte började skolan förns halv tio. Men men, ska man med hundra bussar och åka från Viken så tar det sin lilla tid. Och, inte att förglömma, uppoffring!
Men whatever. När jag kom hem från skolan idag hade jag inte sådär jättemycket jag skulle göra så jag gick och lade mig vid halv fyra och vaknade lyckligtvis lagom till kvart över åtta ungefär. Så jag kunde kolla på idol vs topmodel som jag hade tänkt. Men det är lite konstigt egentligen, vanligtvis brukar jag alltid "heja" på någon. Men nu är jag helt neutral vad det gäller båda programen, och fattar därför inte riktigt varför jag tittar på dem. Något slags tidsfördriv skulle jag gissa.

Igår var jag som sagt i viken, och jag fick min vilja igenom! Vi gick en (liten) promenad, och tog en sväng förbi vattnet som var fullt av maneter! Jag ville hålla i en, men det var för långt ner till själva vattnet från kanten, så jag fick nöja mig med att titta på dem. Sen lekte vi en lek och försökte pricka dem med småsten. Men det gick inte så bra, så vi tröttnade ganska snabbt.. På kvällen åt vi mat, fast olika eftersom vi inte kunde komma överens :D, kollade på tv osvosv. Slappade och myste. Imorse var jag lite poetisk. Kan bli så ibland när man är i ett konsigt stadie mellan att vara vaken och att sova..
"Att ligga kvar i sängen efter att du har gått upp är som att stirra på en tom godispåse. "Det är inge kul längre".."
MEN om det blir samma visa på fredag så tänker jag ligga kvar ända tills du kommer hem från jobbet. Så det så.

Imorgon ska vi till badhuset med skolan, fy fan. Jag hatar sånt! Tror inte ens att jag äger en bikini. Orka får klor i håret osv, det gör så att jag för dreads som är omöjliga att "tvätta ur med balsam" och jag orkar inte borsta håret.
Nu ska jag sova, om jag klarar det, såhär efter att redan ha sovit flera timmar efter skolan.
puss och kram - ät en banan

en dag på stan 22 / hahehahoh

Då satt jag här igen, och det är Söndag. Men idag har inte varit sådär förjävligt tråkig faktiskt. Det hela började väl egentligen när jag vaknade imorse, brevid madde - som vanligt, haha. Vi var väl lika söta båda två skulle jag gissa (not) och började snacka och dividera om helgens bravader. Jag påpekade en smärta i handleden och båda knäna och påmindes om hur vi vurpa med en "barnvagn" igår. Jag skjutsade omkring madde på den där, och visst, det gick riktigt bra i början eftersom jag var så övertänd. Men sen genade jag över en gräsmatta ( förresten, stavar man verkligen genade sådär?) och tappade orken totalt. Släppte vagnen för en sekund som tippade baklänges och vips så låg vi båda på marken och skrattade ihjäl oss, trots att vi fick ont. Idag står vagnen utanför mitt lägenhetshus och ser så ensam och förstörd ut, jag tycker lite synd om den.

Dock har den här helgen bjudit på lite för mycket alkohol vilket ledde till svåra alkoholnätter. Men vi har haft roligt ändå och jag är stolt över att vi varit hemma ganska skapligt båda nätterna och skippat efterfesterna :)

Idag gick jag och madde till min mamma för att äta frukost. Hennes kyl är alltid full och där finns det jämt ost! Namnam.
Vi åt hundra mackor och sen kom anders med SIRI! Fan vad glad hon gör mig! Jag och madde gick och hämtade vår bräda och tog en långpromenad med s. Vi hamnade bla. vid vattnet över strömmen (på baksidan av universitetet) och där stod vi och lutade oss över vattnet. Det var jättefint väder och solen sken, men vet ni vad det bästa var? man kunde titta på hundra miljoner fiskar som låg och solade i vattnet :D Vi såg en massa stora mörtar och abborrar, och då menar jag stooooora. Största jag sätt i år, helt klart.
Sen åkte vi lite och det gick sjukt bra - not. Men vi har gett oss fan på att bli bättre :) Lite dåligt att komma på det såhär innan vintern, som kommer snart med snö och kyla. Men ändå.

Nu sitter jag bara hemma, ensam och kollar lite på tv. Madde åkte hem vid åtta.. Vi skulle gått på bio ikväll men kunde inte enas om vilken film vi ville se - och ingen av oss hade egentligen någon favorit så vi bestämde oss för att vänta :) Kanske blir det biosöndag nästa helg.
Jag ät trött och hungrig, typ sugen på allt faktiskt. Men tänkte spara mig lite och köpa godis i morgon!

jag och madde

puss

barnvaggggn

en dag på stan 21 / carvel

Fy fan vad jag är hungrig. Ligger hemma med Madde och kollar på hells kitchen, vilket inte gör situationen bättre.. Kill-teamet vann en tävling och sitter just nu och avnjuter en buffe på en båt :( Jag vill också!
Idag har jag varit i skolan, vilket var ungefär som vanligt. Om möjligt lite tråkigare dock, men det beror nog mest på att jag var på ganska dåligt humör eftersom jag var så sjukt trött. Att gå upp kvart i sex är INTE MIN GREJ. Men det var det värt, helt klart.
Hur som helst så är det fredag imorgon och vem fan blir inte glad av att tänka på det? :D Det ska bli riktigt kul. Efter skolan ska jag, elin, madde och marina (tror jag) gå ett varv på stan, sen blir det hem till mig och kanske äta nått och duscha blabla. Efter deeet ska vi på förfest med Gustav och gänget, om vi kommer dit och hem vill säga :) Den verkar ligga jävligt långt bort fast samtidigt borde det vara värt det. En massa nya människor osv.

Usch vad trött jag blev helt plötsligt.
Kan iofs bero på att jag har stått och klippt challe i hundra år :)
Men det blev snyggt tycker jag, han också hoppas jag, men det blev så kooort. Fast det var så han ville ha det.. fick jag höra hela tiden när han ivrigt viftade med en tidning som visade en bild på en kille med "världens vackraste hår". Tydligen, enligt charlie azzz!

Nu blir det tv och sen sova. PUSS
"Du sjunger bra älskling" tack

en dag på stan 20 / avlider på 459

En sak som jag verkligen älskar är att livet är så oförutsägbart. Hur många gånger har man egentligen inte suttit där och tänkt något i stil med: "Vem fan hade kunnat gissa att just vi skulle bli vänner eller tillsammans? Att det skulle gå såhär - det hade jag ingen aning om?"
Nu ska jag inte lovprisa det här allt för mycket, för det är givetvis inte lika roligt när det är negativa saker som sker som man aldrig trodde att man skulle råka ut för. Jag blir i alla fall glad när jag tänker på att vi faktiskt är helt omedvetna om vad imorgon ska bjuda på. För oftast, i alla fall oftast, händer det positiva saker.
Jag kommer ihåg vissa människor som jag aaaldrig trodde att jag skulle kunna gilla, efter att man har varit med om dåliga saker tillsammans med dem. Men sedär! Idag kommer vi överens helt okej och har lagt all gammal skit bakom oss. Jag är stolt över både dig och mig.

Jag och madde har en såndär annan grej. Vem hade kunnat tro att "snyggingen" (som inte är snygg längre) skulle blinka/glo/peta på oss? HAHAHA. Tacka jesus för att livet inte är förutsägbart

Nu sitter jag i alla fall på en buss, en jävligt tråkig buss. Fylld med en massa ungar som antagligen ska hem från skolan. Några nördar brevid mig ser lost avsnitt på sina bärbara datorer (med ljud) så alla runt omkring hör tjatet om överlevnad. Tur att jag har ipod i alla fall och inte berörs alls av skiten. Just nu lyssnar jag på red hot och det var inte igår minsann.
Jag har dock lyssnat på john i över en vecka i streck i alla fall, så lite annat är skönt idag. (Dock kunde jag inte överge honom totalt eftersom det blev red hot, men ändå) Jag hoppas anton har mat hemma, eller i alla fall mackor för jag svälter ihjäl!!
OVER AND OUT

lala flea

UPDATE.
Aja, nu blir det i alla fall john igen. I en kvart - minst. Det var längesen jag var såhär sur faktiskt.
Rädda mig j.a.f
saaaved.

En dag på stan 19 / i don't care if monday's blue

Måndag idaaag. Lika segt som vanligt. Men det var riktigt skönt att byta byxorna idag :)
De som jag fick gratis av klädbutiken EGO i norrköping i lördags. Det tog dock ett bra tag innan jag hittade de byxorna som jag ville ha. Alla var konstiga i rumpan och de flesta var ganska roliga i storlekarna. Antingen skitsmal midja med väldigt pösiga lår eller tvärtom. Hur som helst så är jag i alla fall rätt nöjd med de byxorna som jag gick hem med. Lite pinsamt i provrummet bara, för han killen som sålde kläderna var så på. Innan jag ens fått av mig mina egna byxor kom han och undrade hur det gick. Jag svarade som det var, att jag tyckte han var lite för ivrig eftersom jag inte ens fått av mig mina byxor än. Sen höll han på sådär (jag tror inte han hade mycket annat att göra) hela tiden. Och jag fortsatte att vara ärlig och sa: nej de här var jättefula, osv när jag slängde av mig byxa efter byxa.
Innan vi gick till ego delade jag och elin på en pizza :( jag hatar att äta pizza! Men Elin bjöd så jag hade inget att säga emot :)

Nu sitter jag hemma och kollar lite på tv, men det är inget bra idag. Inte ens en film någonstans.
För tillfället visas outsiders, om nudister. Skapligt ointressant men va ska man säga, alltid lika roligt att se nakna kroppar sådär.

Nu är klockan kvart över tio och jag hoppas att alla som ser på tv kollar på femman. Magnus är så klockren och jag förstår inte vad de har för humor i usa. Död åt tanten som försökte vara rolig. "Min kissblåsa blabla" .. HYSTERISKT roligt?! Nej

inte illa för att vara gratisjeans?

en dag på stan 18 / "We're gonna walk all over your cars"

AHA - då fick man smäll nyss. Fast den var jag värd, typ. Muckade otroligt mycket med en jävla idiot/ sa de mest flummiga sakerna (som vanligt) osv .. . Ett ex på det kan vara "aaah men VAFAN! ska vi leka jesus och turn back time eller?
En vän till mig "råkade" springa över hans bil på väg hem från hugo och olyckligtvis var ägaren (han) självkart precis bakom oss och lackade ur totalt. Tog strypgrepp på min vän och stod och upprepade samma sak ett hundra elva ggr: "Det där gör du aldrig om, Lova mig det! Det där gör du aldrig om." Jag vet att ni sitter där och tänker "osmarta jävla snorungar", ni kan väl åtminstånde kolla att läget är fritt blabla. Men det trodde jag självklart att vi hade gjort? Var nästan säker på att han kom springandes rakt från skogen eller en buske där han suttit och väntat hela natten. Hur som helst blev jag dock otroligt uppkäftig och kartade till mig en smäll över näsan. MEN DÅ BLEV JAG HYSTERISKT ARG! Sen ballade det ur men "någon" hoppade in och avstyrde / slet bort matillda-goes-cp-i-huvudet-med-döda-i-blicken från allt och det hindrade det hela från att bli en mordplats.

Hur som helst! Innan allt detta hände hade jag det riktigt trevligt. Jag var på hugo med Madde och vi dansade och hade asroligt. Sen hade jag sjukt tur och vann ett par nudie jeans!! De var i min stl typ, bara en stl för stora - men vet ni vad?
Man får byta plagget till vad man vill om man inte gillar det. Så jag ska köra samma byxor, fast en stl mindre :)
Hoppas bara att butiken har öppet imorgon? Annars blir jag ledsen, vill ha ett par nya jeans ju, nudie och allt *stolt*

Nu  ska jag försöka sova. Ville bara ge er en update av min kväll, och berätta om det fullständigt onödiga skiten vi var med om på hem vägen. "Men jag hade nästan hoppats på att han skulle slå mig liite till, sådär lagom. Så jag fick åka till sjukhuset och sen åka hem för att "vila" i ett par dar, och alla skulle tycka synd om mig och komma med filmer, tidningar, pengar? osv mouaha"
Imorgon hoppas jag på puss.  Men mamma fyller år, så annars har jag ändå plans. Sen ska jag tydligen klippa charlieeeeeeeeeee
krääääm hej

aajajaj

fäzt

en dag på stan 17 / en dag på stan

Mja, idag har jag varit på stan i alla fall. Med madde i typ hundra timmar! Jag hade dock inga pengar så jag köpte ingenting. Jag är så sjukt sur nu så jag fattar egentligen inte varför jag sätter mig här och skriver blogg. Hur som helst så hittade jag världens fulaste plagg idag, på carlings! Asså snälla, garva ihjäl er och föreställ er vem fan som skulle gå in på carlings och köpa det där linnet? Vem beställde hem det? Jag hoppas verkligen inte det var emma, för isf får jag väl be lite om ursäkt :b Jag tycker i alla fall det är fult och skulle inte bära det för alla pengar i världen.. (för övrigt ett uttryck som någon påminde mig om för ett tag sen som jag hade glömt bort) Ganska bra är det. Funkar i många samanhang.

Nu sitter och och slötittar lite på tv. I väntan på att Lina ska komma. Hon skickade ett desperat sms till mig häromdagen om att hon verkligen behövde bli klippt - och att hon bara litar på lilla mig, *naaw*
--

jaisjebfabjenköjbnökjthowiuegtiubwjjdugörmigsålycklignaeasepaisueghpiajewbnköjawenöfiupaewiubgt
jag vet att det inte finns en bild på linnet just nu för att hemsidan suger kuk men det ska väl funka snart
--
Nu har jag klippt klart Lina :D Hon blev riktigt nöjd märkte jag så det känns asbra. Sen fick jag två hundra kronor av henne! Så det satt ju heller inte helt fel.
Plus att Anders min ängel skickade sms till mig förut och sa att jag skulle pallra mig till bergska-parkeringen imorgon efter skolan. Han skulle ge mig en peng tydligen :D Aaa, "DET GÅR BRA NU"

trallalall

mamamammm ge mig

en dag på stan 16 / i can't stop

Tired of giving with you never sharing, tired of coming home after working, to an empty house with no one to talk to. Tired of nights with none of that sleeping, I'm tired in the mornings tired in the evenings.
Tired of telling myself "you can do it", talking to myself just as if I knew things.
Tired of spending time with my cellphone, and messages you sent me ages ago.. Nostalgia strikes with strange powers. Step by step and hour by hour. Things I used to know ain't easy no more, step by step is how I go on. I try to remember how I tought, how I did when I was on top of things?
Relieved to see another morning sun, day by day is how I go on.. Night by night they come to me, the demons they remind me of great grief. Of how I earned all this, of how the reason to all this is me me me.. Even if I never disagree.. sometimes it's more than I can take. And I break and I break and I fall apart.
After night comes light then another night, It starts again the poisoning of my mind.. It starts again the slowing of time. The ease of things just happening, It's gone gone gone It's never been more gone..
Giving up giving up really giving up
Could stop all this but I can't

laakso, markus

en dag på stan 15 / a lá kocken

Helgen har varit rätt okej faktiskt. Eller i alla fall Fredagen som var sjukt bra :) Jag var glad, lyssnade på bra musik, träffade sköna människor blabla. Nu är det dock Måndag igen och det är väl i stort sett som vanligt. Fast nyss lagade jag god mat :) Kycklingfilé, klyftpotatis, sallad och mina favoritsås som ligger i en såndär "plastburk" :D Fick hundra kronor av mamma förut idag när jag hälsade på henne på jobbet, de skulle gå till mat och mat bara, och det gjorde de! Lätt.
Guud vad gott det blev - och nu sitter jag i soffan, mätt och belåten. Lite tråkigt att laga mat till sig själv typ jämt bara, så om någon där ute är hungrig nån dag så är det bara att komma förbi! Sen brände jag mig när jag skulle ta ut kycklingen ur ugnen också :( fick en stor blåsa som svider och gör pissont. Då hade lite sällskap inte varit fel, vart är du när jag bränner mig och vill att någon ska blåsa på mitt finger?
Funderar på att sätta på en film snart, något som mamma hade lånat på biblioteket. Minns inte vad den heter men jag har inte så mycket annat för mig ikväll så den ska nog funka. Borde egentligen plugga själen ur mig, eftersom jag ligger efter i en massa uppgifter, men har ingen motivation, och då blir det riktigt svååårt.
 
Igår tvättade jag i stort sett hela dagen så nu är min garderob glad igen :) Full, precis som den ska vara. Sen luktar det sköljmedel i hela lägenheten typ. För att jag alltid överdriver med det eftersom jag tycker det luktar så fräsht och gott :b
Mina sängkläder luktar asgott som vanligt och det är så mysigt att sova i en nybäddad säng.

Elin är bortrest nu också, hon har åkt till turkiet med sina föräldrar. Det kommer vara tråkigt utan henne i skolan! Och jag funderar på att skita i den där kick-off träffen för alla treor på onsdag. Va ska jag göra där utan henne? Blää

Nu blir det film och mys i sängen. Aaarhggh vad tråkigt det är att vara ensam! Trodde det skulle bli ändring på det när man sa upp singellivet, men icke. Fast, aja, nu är du ju sjuk som sagt. Och det är inte ditt fel - men lika tråkigt har jag för det. puss a

jag ska fan bli kock!

en dag på stan 14 / @ hugo

Det luktar vitlök hemma hos mig, i min säng. Madde och Emelie har ätit kebabrulle med vitsås.
Idag har jag i alla fall varit på hugo. FY FAN VAD ROLIGT JAG HADE :D heeeelt sjukt faktiskt.
Jag har varit på jättebra humör i stort sätt hela kvällen, eller i alla fall från typ 23 :) Innan det mådde jag fett illa osv, (ínte av dricka för jag hade inte börjat dricka då) .. men jag tror det var något jag hade ätit. Som tur var gick det över sen som sagt :)
Nyss ägde en viss konversation rum. Emelie utbrast: fyyy fan vad det luktar kuk i min mun (jag antar att hon egentligen syftade på vitlöken) Och Madde svarar: Aa, fy fan. Det brukar det väl efter en kväll på hugo. Haha *skämt*
För övrigt var det svinkallt ute i natt så jag vägrade gå hem, därför ringde jag efter en taxi. Dock var föraren så sjuuukt efterbliven och fattade nada när jag lämnade fram min "30 kr rabatt-kupong".. Han fick ringa hundra samtal och fråga: öööh hur gör jag blabla. Heeelt värdelös!

Jag hade i alla fall en sjukt bra kväll idag. En jävla massa dans, ganska lite dricka, skönt folk osvosv.
Nu kommer lite random saker som jag lovat att ta med i kvällens blogg-inlägg. Förutom det allra sista som kommer stå, för det var så jävla klockrent och underbart :D

* Jag har tydligen lovat att nämna killen med de vita brillorna på hugo
* Viktor var full och go ikväll, han fick reda på en jävla massa inside-info om mig och antons hum. Right? ridarn

"Någon" vrålar hysteriskt högt och klockrent: ÖÖÖH VAFAN ÄR DET FÖR HORA DU SKA GÅ HEM MED?!

myys

en dag på stan 13 / tuesday's grey

Tisdag idag, aha. Lika trött som vanligt. Fast igår var nog lite värre ändå. Kom hem från skolan, tittade lite på tv för att sen somna vid halv fem och vakna vid åtta tiden. SMART Matillda! Vilken skönhetssömn du fick till i natt, inte. Har en jävla massa arbeten i skolan som ska vara färdiga denna vecka, eller ännu värre, förra veckan. Jag vet inte vad det är men jag känner mig fullständigt omotiverad. Glömmer mina papper till läxorna i skolan, ligger heldre och tänker på att jag måste läsa ut två böcker snart, än faktiskt läser dem, osv. Jag behöver nått roligt i mitt liv! Nått som får mig att le och må bra igen. Känna den där känslan i kroppen, som man skulle satsa egentligen allt för!
Idag var det lite roligt i skolan ändå, du snodde åt dig min godis.

Försökte sno åt mig en tvätt-tid också när jag kom hem förut. Men det verkar vara rätt fullt där nere så förhoppningsvis blir det så att jag tar en fika med någon på stan i stället. Rebecka ligger i riskzonen ^^,

Jag förstår att det kanske inte är så roligt att läsa om någons otroligt sega vardag. Men det finns egentligen andra saker som jag skulle skriva om, om jag faktiskt vågade. Och kände att det var okej. Än så länge är det inte så, så därför får ni ha lite tålamod. Det finns flera aspekter som spelar in på varför jag skriver som jag gör i bloggen nu, utelämnar vissa saker, och tonar ner andra. Hoppas det är okej att öppna sig lite mer snart! Kanske efter imorgon?
(ps, om ni inte har nått bättre för er kan ni ju kolla in antons och grabbarnas nya låtar. den i mitten är helt okej - om ni frågar mig. jag hatar att göra reklam om sånt här. men vad gör man inte för att göra någon annan glad?
www.myspace.com/juniewho)

en dag på stan 12 / chicken-kebab till frukost, i've had better

Jag förstår inte egenligen. Hur jävla svårt kan det vara att låta mig vakna ifred på morgonen?
Både i lördags och i morse plingade det på dörren när jag låg och sov. Och jag sover inte i så värst mycket kläder om man säger så, så det blir lite omständigt att gå upp och öppna dörren. I lördags var det i alla fall nån ung jävla knarkare som kommit fel "tydligen". Han stod och spanade på mig samtidigt som han stammade fram: "öh, jag har nog kommit fel", med blodsprängda ögon. "NÄHE?" vrålade jag och smällde igen dörren. Sen kunde jag inte somna om.
I morse var det två äckliga kristna idioter som ville påtvinga mig information om bibeln osv. SNÄLLA - hur långt är de villiga att gå egentligen, för att lyckas få folk att ta del av deras kristendom? Det är ju inte direkt så att jesus är underskattad eller ovanlig? Jag tror att alla vet om att bibeln osv existerar och det är väl upp till var och en om man vill ta del av den. Kom inte till mig på morgonen med eran skit! säger jag bara. Jag kunde inte somna om i morse heller.

Nu sitter jag framför tv:n och kollar på repriser av "men in trees". Inge vidare bra asså, men jag har precis dammsugit lägenheten så jag är ganska opepp. Hungrig är jag också, men jag har ingen mat kvar. Brände alla pengar på en jacka i fredags och det var väl kanske inte så smart. Senare ikväll tänkte jag titta på film och krypa ner i sängen med en kopp te. Imorgon börjar en ny vecka och jag har sjukt mycket som jag måste ta tag i, i skolan. :(

Hoppas dock att en viss person kan ge mig lite mer energi, så jag orkar med allt i veckan.

För övrigt så veeeeet jag att min blogg har gått och blivit skittråkig.
Men jag har mått bättre, och haft bättre dagar helt enkelt. That's why

UPDATE:

"A name säger:

vad jobbar du med nu då?

Gustav säger:

Jag är Navigation Data Officer på European Aeronautical Group

Gustav säger:

jag sitter och ritar kartor för flygplan

A name säger:

Haha okej, cooooooooooolt

Gustav säger:

tänk på det nästa gång du flyger, att den som gjorde deras karta satt å va stenad dagen innan...(H)"


Så jävla skön :D
Mhm jag


en dag på stan 11 / it's friday night tonight

Här sitter man, återigen en fredags-kväll. Full som få
Just nu sitter jag med E och Madde hemma hos mig och dricker lite alkohol. Antar att  vi förbereder oss för hugo.
Hoppas att både det ena och det andra könet  är ute- PARTY LIX!

Tänkte nämna lite som hände idag i skolan i alla fall, Göran ville som vanligt att klassen (tillsammans med honom) skulle sjunga "we are the world" med michael jacksson. Jag tror i alla fall att det var halva klassen som sjöng med.
Fy fan vad falskt det lät, men vafan, det gav ju "positiv stämning" till det urtråkiga abrbetet  vi stod inför :((
Vi fick i uppgift att ta reda på fakta osv om psykiska störningar. Vår grupp valde "fobier". När vi låg i biblioteket och läste utbrister Elin plötsligt: Öhh, du. Fan, jag har kommit på en sak. Jag skulle passa jävligt bra i dina stora läppar, kan jag få dem? Jag tittar upp ur boken och försöker fatta vad Elin nyss slängde ur sig. "Eeeh, asså, de är ju mina, typ? får jag fram och börjar asgarva. Elin är skön ibland

Nu sitter vi som sagt hemma hos mig och förfestar. Vi hoppas att alla finspångare håller sig borta från den äckliga skolfesten som håller hus på ettan ikväll. KOM IGEN, 92:or är inget för oss?! Ragga på snyggingar istället. Inte bara "easy targets"....
Nu kom the kooks på och jag planerar att go crazy till musiken, samtidigt som vi ska klä av oss nakna. PUSS

fest i myströjor

en dag på stan 10 / fuck

För övrigt så är jag jävligt arg nu- hade precis nyss skrivit ett långt inlägg som försvann åt helvete!!!!! Så nöj er med det här, För det tvingas jag göra. ORKAR INTE, ps det här inlägget kommer vara mindre positivt som ni kanske märker


MY GOD vad jobbigt det var idag, och igår natt. Kunde inte göra någonting egentligen, bara typ tänka att jag ville vara någon helt annan stans. Eller hos mig, men inte ensam helt enkelt. Ibland blir jag bara så trött på allt.
Tyvärr är det något som också går ut över Elin typ, även fast jag inte vill. Hoppas bara hon förstår att det inte är med mening och att det går över snart <3. Sen är jag förbannad över en annan sak också. Vafan bestämmer man sig för att träffas klockan åtta imorgon på projektdagen när vi har möjlighet att ses typ TOLV om vi vill? Dålig stiiiiil

Idag gick jag, e och m lite på stan. Elin la undan ett par skor på greencha och "han" jobbade där. Han är ful nu tycker jag
Som avslutande ord väljer jag "Sänd mig tillbaka, eller framåt" här kan jag inte stanna

Chill i Elins säng


RSS 2.0