Jag mår illa

Jag förstår egentligen inte varför jag envisas med att sitta vid datorn på bussen. Jag mår alltid illa, finns inga undantag. Ändå tar jag med mig datorn överallt.. Fast nu skyller jag faktiskt lite på att min ipod är stendöd och jag har glömt bort att ladda den. Datorn får verka som musik nu osv.

För övrigt så tror jag att jag hittat (i alla fall bland) den äckligaste människan på länge. Det är när man skådar en sån människa som man tänker två gånger innan man lutar huvudet bakåt mot nackstödet. Personen som jag syftar på sitter framför mig. Mjällen flyger hej vilt och håret är så fett att det ser ut som om nackstödet kommer lämnas fuktigt (!?) Ae. Nu mår jag ju inte direkt mindre illa. Haha! Aaaja. Ikväll blir det lugnt med Älskling. Imorgon blir det dock en runda på stan and I can't wait!

ps. Börja HÄNG HÄR I STÄLLET ---------> www.enterthemworld.devote.se

beslutsångest

Jag har funderat ett tag på om jag faktiskt ska byta blogg-hemsida till Devote i stället för blogg.se
Jag har länge tyckt att blogg.se är en ganska tråkig och uråldrig sajt att blogg på.. Man får ingen möjlighet att hitta andras bloggar/bli inspirerad eller något av det slaget. Jag ska se hur det går för mig på devote.se och sen bestämmer jag mig helt enkelt för om jag ska dumpa " En dag på stan" för www.enterthemworld.devote.se

Kolla in mig på Devote helt enkelt. Jag är verkligen superdålig på design och sånt på devote än så länge, men det ska jag nog lära mig!

Vad tycker ni, ska jag byta blogg?!


@ the buss

Nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Jag försov mig idag igen dock. Men det var ingen fara, jag hann med det mesta ändå. Förutom att äta frukost, fast det prioriterade jag bort. Det finns massa billiga och goda mackor att köpa på skolan så det får bli en sådan idag!
Efter skolan ska jag hem och sen iväg till Valdemarsvik. C ska till Italien imorgon så det blir ett litet farväl imorgon.
Han kommer dock hem på Måndag eller nått sånt så det ska jag nog klara av ;)

FUCK, jag kom just på en sak?! Jag har inte kultur nu på morgonen som jag gått omkring och trott hela dagen och igår. Jag börjar ju faktiskt NU med Filosofi eller nått sånt :\ Usch vad pinsamt. Bussen är inte framme förns om en halvtimma..


(Jag nu, på bussen)

Second hand

Passade på att dra till en röda-korset affär idag innan skolan började. Köpte tre väskor för sammanlagt 15 kr :D Helt okej pris ellerhur!? För övrigt har det varit en bra dag. Har köpt hårfärg nu också så det ska bli spännande att se om den tar på mitt hår. Frågan är om det kommer funka att ljusa upp mörkt hår med en vanlig hårfärg?

 Här kommer lite bilder på väskorna och tröjan jag köpte förra veckan för en 10:a!




Ledsen över den dåliga bildkvaliten.

Blue monday

Den här veckan känner jag på mig kommer bli proppfull med massa saker som ska ske. Min vardag kommer se annorlunda ut, om man jämför med tidigare veckor. Idag ska jag till skolan och sen hem och umgås med C. På tisdag kanske jag ska till Viken och sova där, för på Onsdag åker älskling till Italien! På Onsdag ska jag va med min kära vän Elin. Vi ska gå på stan och bränna delar av vårt studiebidrag och färga hår på kvällen. (Jag ska bli ljushårig?!)
På Torsdag tror jag att jag ska träffa Madde och Emelie för en mysig filmkväll, fylld med skitsnack och gottigheter. Dert var länge sen! På fredag tar jag mitt pick och pack och åker till pappa i Västervik. Borde klämma in min syster och stallet någon dag också, men när tusan ska jag hinna med det?!
Aja, bästa veckan på länge väntar i alla fall :)

Nu ska jag upp och laga scones! Sen bär det iväg till skolan. Hejs!


Helt slut

Åh fy fasen vad seg jag känner mig.
Har sprungit upp och ner till tvättstugan i stort sätt hela kvällen och eftermiddagen. Nu är dock allt tvättat och klart och det känns otroligt skönt :) Har precis diskat upp efter middagen vi åt förut och snart ska jag tvätta bort sminket och göra mig redo för sängen. Pust. Skola imorgon! Men jag börjar dock efter klockan  2, så det går ingen nöd på mig.. hehe. Funderar dock på att åka dit lite tidigare och jobba klart på en debattartikel som skulle varit inlämnad då jag var sjuk. Så får det nog bli!

Hoppas ni har haft en bra dag!
Puss och Godnatt från mig.


Eftersom min kamera har gått och dött så får det bli en bild från i veckan. Imorgon kommer dock nya!

Hemma igen

Nu är jag hemma i min lägenhet igen. Det var länge sen jag var här känns det som, eller i alla fall som jag var här ett par dagar i streck. Min tvättkorg var verkligen proppfull så det vara bara att glida ner till tvättstugan direkt när jag kom hem och hoppas på det bästa - och YES, jag hade tur, det var ingen som skulle tvätta idag!

Jag har fortfarande ångest över mitt hår och jag vet verkligen inte vad jag ska göra med det. Jag vill bli ljushårig igen - men tänk om man inte kommer passa i det? Åh andra sidan föddes jag ju faktiskt blond, så det vore väl konstigt om det skulle visa sig vara fult på mig. Funderade på att köpa hårfärg idag när jag gick på stan förut men jag blev för snål. Ska dock handla det med Elin på Onsdag när vi ska gå en runda tillsammans. Hon har lovat att hjälpa mig med slingorna också :) yesyes.

Kom bara hem med en kort t-shirt  från Åhlens förut. Den är helvit med en liten bröstficka. Det är alltså ungefär samma som den på bilden fast annan färg och sådär då förstås. Den var jättesöt faktiskt! (Don't worry Elin, jag ska ha en body eller nått sånt under, hihi)
 
Nu ska jag ner till tvättstugan och sen måste jag planera vad jag och C ska äta ikväll <3


Kamerajävel

Fan. Min digitalkamera har gått sönder och jag har ingen aning om varför, eller hur det har gått till. Jag tog med den igår när jag skulle till stan, men när min syster som satt i baksätet satte på kameran för att kolla gamla bilder, skrek den till och sen stendog den. Batterierna var helt nyladdade och när man startar den nu så verkar skärmen och allt annat heeelt paj. Jag får leta upp garrantin när jag kommer hem i eftermiddag och åka bort med den till Onoff i veckan! (bläbajssjuktovärt)

Snart ska vi iväg in till stan :) Jag kom bara hem med en jeans-skjorta från Cubus igår (99:-, helg-erbjudande) så jag är sugen på att handla nått mer. Jag tror jag ska kolla runt lite på diverse barnavdelningar, då min plånbok inte är den fetaste just nu. Jag jobbar ju inte, och har därför ingen lön som kommer in den 25:e. Så jag får budgetshoppa vid månadsslutet på studiebidraget i stället! Men det går bra det med, jag klagar inte.

Jag har dock tänkt att jag ska dra hem till mamma lite senare och fota lite. Förhoppningsvis kommer bilderna in efter det.
Nu ska jag fixa håret lite och sen bär det iväg. Hörs senare!

Earth Hour

Just nu ligger jag och kollar lite på Robinsson. Sjukt ovärt att förlora tävlingen och vara tvungen att återvända till träsket?! Haha. Det skulle jag inte vilja. Men men, åh andra sidan ska ju inte själva vistelsen i programet vara någon kärlekssemester så det är väl bara att hålla ut!

Idag när jag gick i affärerna blev jag så jäkla sugen på att handla, ALLT. Jeans, så jäkla snyggt... Jag har blivit svag för jeansjackor, fast inte de vanliga man kanske tänker på i första taget (Men Gina har närliggande alternativ, dock rätt dyra). Sen finns det ju jeans-leggingsen, jeansskjortor osv. Gina tricot har även väldigt många andra söta grejer, men deras hemsida verkar vara dåligt uppdaterad?!.. Kan därför inte lägga upp bilder och visa guldklimparna, men men - their loss anyway.

Hittade dock det här plaggen på nätet som jag tycker är riktigt snygga :)

 

T-shirt, Gina Tricot 149 kr.  Väst, Lindex 249 kr. Fransväska, Kappahl 199 kr. Skor, Topshop 1100 kr.
ps, glöm inte att ställa om klockan innan ni går och lägger er.

Det blir En dag på stan

Vad skönt det känns, att man inte var ute sent igår och att det ska bli en lugn kväll även idag :) Vaknade för ett par timmar sen och snart är det dags att köra in till Norrköping för att gå på stan lite. Jag saknar shopping och att kolla runt i affärer! Jag har ju varit sjuk och pank hela veckan och därför har jag bara legat inne och tyckt synd om mig själv. Idag är det dock dags för lite nya inköp hoppas jag!

Haha, förresten - är det ingen norrköpings-bo eller i närheten där ute som gillar SH? Isf är det ju bara att delta i tävlingen så blir kanske en konsertbiljett din? Kom igen nu, det finns inget att förlora!

Puss hey, talk to you later


Ett gott skratt förlänger livet

Haha, skenet bedrar?!
Jag ligger hemma hos Christoffer i Viken just nu och vi kollar lite på Let's dance. Nyss visade de Magnus när han övade inför sin bugg och C utbrister: "Haha, så jävla fjollig han ser ut." Jag tänkte väl inte mer på det, och vi tittade vidare. Sen var det dags för Magnus och hans partner att dansa till Charlottes låt Tusen och en natt. Jag åt en godis och låg tyst i sängen och tittade. Helt plötsligt märker jag dock hur någon (?!) sjunger med i texten - och kan allt, ord efter ord. Nu menar jag verkligen hela texten. Jag stirrar förvånat omkring mig men inser lika snabbt att det bara är jag och Christoffer i rummet. Det är alltså matcho-Christoffer själv som ligger och sjunger med till Charlottes schlagerdänga.
OKEJ Christoffer, haha. Vad som är fjolligt och inte är ju visserligen en defenitionsfråga, men jag vet inte riktigt var du ligger till på den skalan. Puss Älskling

Tävling

Hej :)
Tänkte se efter om det finns någon där ute som vill gå på en Sahara Hotnights konsert?
Spelningen är i Norrköping, Flygeln den 10 April kl. 19.30
Det är en sittplats på rad 13.
För mer info: http://www1.ticnet.se/PriceTable?l=SE&EVNT=STH20337FLY04101&CL_ORIGIN=

Det enda du behöver göra är att skriva varför just du ska ha den helt enkelt!
Lycka till! Tävlingen avslutas Fredag den 3 April och då meddelar jag vinnaren. Biljetten kommer skickas med posten. 


Who am I?

Röker du? Jo det händer väl, måste jag erkänna. Men jag röker (nästan) aldrig förutom när jag festar.

Snusar du? Nej och har bara provat en gång för typ 8 år sedan. Jag mådde illa, trodde att jag skulle spy och sen avlida.

Skolkar du? Det händer. Det kan bli lite svårt att kliva upp ur sängen ibland...

Gör du frukosten själv? Ja, Alltid. Jag bor ensam och trivs med att göra saker själv. Dock kan det bli bakis-frukost hos mamma ibland på helgerna. Då är det hon som steker ägg och dukar fram, haha.

Har du suttit i rätten? Ja, men inte för egen räkning. Jag och Madde skulle titta på när en av våra vänner var åtalad för misshandel. Dock blev den tryckta och seriösa stämningen i rummet för mycket och jag var sjukt nära ett SKRATTanfall. Det hade inte varit så passande när rättegången även filmas.

Har du pussat någon av samma kön? Jorå, jag råkar vara en av dem som blir lite "bar-sexuell" när man är ute och festar. Inget jag är stol över, men här ska det inte ljugas.

Vem kan du prata om allt med? Det beror på lite. Men jag tror ändå att de tjejkompisar jag har är de jag berättar mest för. Fast Christoffer brukar få höra en del han också.

Vem pussade du senast? Krillan

Vad heter ditt hårspray du använder? Det är olika. Så länge det funkar och verkligen gör sitt jobb så struntar jag i vad det heter.

Är du i ett förhållande nu? Yes, and I like it.

Vem var du tillsammans med sist? A.P

Får man fråga varför det tog slut? Frågan borde väl vara vafan det inte tog slut tidigare för? Haha.

Vad gör du på fredagskvällar? Antingen så går jag ut eller stannar hemma med min pojkvän.

Bästa filmen du någonsin har sett? Sånt där beror ju på humör. Men jag måste erkänna att jag fortfarande är svag för Dagboken, även fast jag sett den säkert 15 ggr.

Har du testat droger? Bara alkohol, annars är jag virgin när det gäller droger.

Har du helt svenskt ursprung? Nej det kan jag inte påstå, då min mamma är finska.

Om nej, vart kommer du ifrån? Guess? Jag är halv stolpalainen.

Ser du fram emot någonting just nu? SOMMAREN OCH STUDENTEN!! Helt klart.

Har du spelat/spelar du i ett band? Nej, men åh så coolt det vore. Jag kan dock inte spela något instrument men är desto bättre på att sjunga.

Har du haft sömnproblem? Varje natt. Kommer inte ihåg när jag sov en hel natt sist..

Vad får du ofta komplimanger för? Det måste vara mina ögon och de där jäkla äppelkinderna..?!

Är du kompis med ditt/dina syskon? Min lillasyster betyder massor för mig.

Favoritartist? Jag lyssnar väldigt mycket på musik. Men min absoluta favorit (som alla jag känner förmodligen vet om) är helt klart John Frusciante!!

Hur lång är du?Jag vet inte, rätt kort i alla fall. Kanske 1,64?

När är du född: 1989-04-27




Bra start på dagen (not)

Idag försov jag mig big-time.
Jag vaknade 25 minuter innan bussen skulle gå och det tar i alla fall 10 minuter att gå till busshållsplatsen. Minst. Inte nog med att jag hade sjukt bråttom så blev jag inte gladare när jag tittade ut genom frönstret. WHAT THE FUCK?!
Igår var det vår, med sol väärme. Jag tog tom. en glass mot en husvägg där det var vindstilla, utan att frysa nått alls. Men ack så dum man är. Vi bor ju faktiskt i Sverige och här blir det helt enkelt inte vår fören efter Valborg, även om man gärna glömmer bort det...

Jag fick springa till bussen idag (igen?!). Jag snodde med mig en energidryck från C's pappa. Jag hann knappast äta någon frukost (eller sminka mig) den här morgonen. Och tur var väl det, för den där jävla snöstormen hade förstört allt i alla fall. Jag har fortfarande snöflingor kvar i ögonfransarna :( Mascaran hade ju runnit mil och flytt fältet.

Nu är jag alltså påväg till skolan för första gången sen i Måndags då jag var där för en 40 minuters svenska lektion. Min näsa rinner och jag behöver verkligen snyta mig känner jag. Sorry medresenärer på bussen som tvingas höra mina "snyftningar"... Störs ni så kan ni ju ge mig nässpray eller lite papper. Talk to you later, kör en dagens outfit så länge. (Nej jag hann inte ta bilden imorse osv haha. Den är från igårkväll.


Skjorta från Gina tricot. Jeans (rätt gamla) från Vero moda och sjalen är från 2hand.

God afton

Nu sitter jag hos mamma (i Norrköping) och äter en macka :) Ska snart iväg och hämta C från träningen i Söderköping.
Idag har varit en rätt bra dag faktiskt. Jag har blivit frisk och sådär och känner mig redo för skolan imorgon. Jag har dock lyckats tappa saker hela jäkla tiden.. Haft ner grejer i golvet och när jag gått in i ett rum har jag snart kommit på att jag glömde att ta med mig något, så fick jag gå tillbaka igen osvosv. Men solen sken ju mesta dels hela dagen och det är alltid ett plus! Vad som händer i helgen vet jag faktiskt inte. Jag tror i alla fall att jag ska ta det lugnt och inte göra allt för mycket. Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi imorgon! Puss och Godnatt.

Ps, det blev en snabb-visit i Valdemarsviks (enda?) secondhandaffär och där köpte jag den där tröjan. ..Som jag tror kommer passa bra med en hatt och något mer nedtill förstås + höga klackar. Sen fick jag med mig den där FULsnygga 90-tals väskan. Jag har inte riktigt bestämt mig än om den bara är sjukt ful, eller om den faktiskt kan funka och vara cool i något sammanhang. Hur som helst, en 10:a kan den ju vara värd.. Enjoy the pics!

 


 
 

Jag är hungrig 24/7

Nu sitter jag och småtittar lite på tv. Det är dock inget bra på någon kanal överhuvudtaget.. Men men, i brist på annat så blir det lite tv och blogg. Förut lagade vi pannkakor och det blev sjukt gott! Nu är jag dock hungrig igen?! Haha.
Jag är sugen på kycklingsallad från pizzeria perfect. Där är kycklingen lixom marinerad och grillad, otroligt fräsch och inte i småbitar som innehåller brosk till 90%, som det brukara vara på andra ställen.

Ikväll ska jag skjutsa C till sin träning och samtidigt tänkte jag ta lite bilder hemma hos mamma, som jag kan lägga in här senare :)

Men men, tänkte bara tipsa om en bra hemsida där jag blev medlem för ett par dagar sen. Om man har en blogg eller någon annan hemsida så är det svinenkelt att tjäna pengar på den! Jag har redan börjat tjäna pengar, så tveka inte att gå in på länken nedan och bli medlem du också :) En bra grej som kan ge mig (oss?!) fattiga studenter lite extra pengar. Observera att medlemskapet och allt vad det innebär är helt gratis.

Pusshej så hörs vi senare, och då med bilder.


Jag svettas på 459an

Fan vad jobbigt det är när man är ute i sista sekunden. Jag har vetat ett par dagar nu i alla fall, att jag inte ska gå på The hives spelningen ikväll. Jag mår fortfarande inte bra och ska ta det lungt eftersom jag ska orka till skolan imorgon. Jag ville ha 200 kr för biljetten, då den kostar 325 på ticnet. Men till slut fick jag ge mig, då jag visste att det var orimligt att kräva i stort sätt nått alls över 100 kr, när köpvillkoren var att den måste byta ägare inom 30 minuter (då min buss till en annan stad gick) .. som jag för övrigt sitter på just nu. Hur som helst. Nu 'är den såld! Jag fick 150 kr för den och jag blev nöjd ändå! Tack Jonas som var snäll och köpte den :) Mötte upp honom på ett ställe 10 minuter innan min buss gick, så det var bara att springa för allt livet är värt.

Nu sitter jag som sagt och svettas på den buss jag hatar mest. Jag kommer tvingas sitta på en buss får att åka till Valdemarsvik i ca 1.25 h. Kör man bil tar det MAX 1h, och då tar jag i när jag säger så. För att lätta upp bussresan tänker jag sitta och lyssna på Dolly parton... För säga vad man vill om den bruden, men rösten - den har hon!



ps. Nu invaderades bussen av en massa kids under 10 år. Trevligt. Jag trängs för övrigt med två av dem bredvid mig..

@ Norrköping

Idag har jag inte feber längre! Åh vad underbart det känns.
Det hade dock varit ett plus om man slapp bli sjukt snurrig i huvudet så fort man reser på sig?! Jag förstår inte riktigt hur jag kan lyckas blir det varje jäkla gång jag ställer mig upp. Något som jag dock har lite mer ångest över är förstås skolan. Idag vet jag att alla i min klass ska till badhuset för livräddning, deltar man inte i det kommer man få svårt att få godkänt i kursen :(, sen ska de även öva på att hålla tal. Fy fan för att vara sjuk säger jag bara. Jag missar en massa i skolan och det är inget man vill såhär nära studenten. Stackars Elin som får jobba med hela grupparbetet ensam än så länge.
Men men, imorgon ska jag i alla fall till skolan, det har jag bestämt!

Nu ska jag kliva upp ur sängen och äta frukost. Fick nått (vitt) bröd av mamma igår som kom från ett bageri. Det var sådär riktigt saftigt och mjukt. Jag såg att man nästan skulle kunna knåda ihop degen till en liten mjuk boll, haha!

Ps. Hittade en hemsida där de säljer en del sjukt udda och "unwerable" t-shirts, men där fanns också en del guldklimpar! Observera att man även kan designa egna tröjor på hemsidan. Länken finns nedan under något av mina inlägg, dunk.se eller nått sånt. Leta efter den, klicka och kolla runt :)


Nyfiken

Hej alla läsare,
Ni är självklart mer än välkomna till min blogg! men jag kan inte rå för att undra hur mitt besökarantal kunde öka så kraftigt över en dag? Hur hittade ni min blogg osv? :)

Ps, lite dåligt med kommentarer trots alla unika besökare?! Bättre kan ni ;)


Mumms, vofflor

Nu har jag bara febersgräns.
Jag bestämde mig för att åka hem till stan förut för att äta lite vofflor hemma hos mamma med syster. Vofflor är så sjukt gott! Det borde man verkligen äta oftare än en gång om året.
Det var mysigt att träffa dem igen faktiskt. (Nejdå, inte så mysigt som att vara med dig C - oroa dig inte. )
Nu är jag dock hemma i min lägenhet igen. Ligger för tillfället och kollar på "Du är vad du äter." Tror jag zappar över till popcirkus snart i stället. Jag blir dock lätt sur när jag sitter hemma och kollar på sådana program. Jag åmar mig över att jag är just hemma i soffan, och inte där - framför scenen. Men men, man kan inte få allt!

Tog ett par bilder hos mamma med systers kamera. So enjoy mina poser i långkalsonger..



Vill ha, vill ha

Fy fan vad trött jag blir.
Jag vaknade vid halv elva ungefär och har suttit med bloggen ända sen dess! Jag vet inte vad som har hänt egentligen. Men igår försvann min ram runt bloggen, vilket gjorde att den flöt ut över hela jäkla sidan och det ser förjävlig ut.
Jag har verkligen gjort allt för att den ska hamna i mitten, bli smalare och inramad. Men det verkar inte spela någon roll. Den lever sitt eget liv och jag ber om ursäkt för detta.

Hur som helst så har febern gått ner lite nu i alla fall vilket känns väldigt skönt. Dock har jag fortfarande väldigt ont i halsen, men rent allmänt känner jag mig lite bättre. Dock är jag väldigt avundsjuk på de som får sin lön idag. Jag vill också kunna handla en massa nytt! Inte för att jag skulle klara av det i mitt nuvarande tillstånd, men ändå. Jag har suttit och surfat lite på internet och hittat en massa saker som jag vill ha. För övrigt så måste jag bara erkänna att jag tycker att Lindex har ryckt upp sig! De har ju riktigt snygga grejer i butik nu, både kläder och accesoarer. Jag vill speciellt ha en väska i brun mocka, med fransar på som jag vet kostar 199 kr. Den fanns dock inte med på hemsidan så kan inte lägga upp bild på den. Jaja, jag får ju faktiskt bostadsbidraget på fredag och jag kan ta lite av de pengarna till tröst-shopping. Jag tyckte den där vita toppen skulle passa bra till ett par jeansshorts eller jeansleggings i sommar/vår. Personligen så gillar jag även armband i trä och läder så jag lägger upp bilder på två armband (också från lindex) som jag gillade!



Toppen tror jag kostade ca 249:- Lindex. Armbanden 39:- styck, skorna är från H&M och kostar 349:- Jag tycker de är skitsnygga, kanske passar dem till studenten? Lite oklart bara om man klarar av klackar på 11.5 cm den helgen? Haha!


Mys med hallon

Jag har märkt att jag ligger och funderar väldigt mycket när jag är sjukt, i brist på annat. Sen verkar jag blogga sjukt mycket också. Men det är skönt att ha i alla fall något att göra.
Jag saknar och längtar efter sommaren. Nu är det inte långt kvar tills man kan cykla till en sjö för ett nattdopp med vännerna. Ta en glass i en park, eller sola vid havet. Jag säger bara en sak: Överlever man vintern, så kommer man garranterat må bättre och överleva sommaren. Allt är så mycket bättre då. Allt är verkligen roligare då. Om det inte regnar varje dag då förstås, men det är väl lite onödigt att ta ut sådana hemskheter i förtid.

Jag är fortfarande sjuk, men ska trösta mig med lite sommar. Jag vill egentligen äta färska jordgubbar med grädde/mjölk, (åh vad gott det är!!) men ikväll får det bli det lite smalare valet med Kesella och hallon.
Jag kan verkligen tipsa om Kesella med jordgubb/lime smak som är mycket "smalare" än glass, men ändå väldigt gott!

Blogglista.se (klicka)

Gratisbio.se

Jag vill bara tipsa om en bra gratis-sajt som verkligen funkar och är gratis!
Jag är själv medlem på Gratisbio.se och via den hemsidan kan man bla. få erbjudanden om att prenumerera på tidningar, så som Cosmopolitan, Veckorevyn mf.  till otroligt låga priser! Och inte nog med det så får man även poäng för det. Poängen kan användas till gratis biobiljetter eller andra premier/produkter! Man får även poäng om man värver andra till hemsidan. För att sammanfatta det hela så är det en perfekt hemsida för oss med lite mindre i plånboken än vi faktiskt önskar att vi hade, som ger oss möjligheten att ta del av saker som vi annars inte kunnat ta del av/haft råd med!
Observera att det är helt gratis att bli medlem!
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=97841 (Bli medlem här)



Suck

Nu har jag vaknat, och varit vaken i ett par timmar. Den här jävla febern tar kål på mig. Men det är otroligt skönt att jag inte är hemma i min lägenhet, själv, utan dvd osv. För då hade jag väl fått battla om vad som skulle ta död på mig. Antingen febern eller det faktum att jag vore sjukt uttråkad.

Nu ligger jag och småkollar lite på efter tio med Malou. De snackar om hedersvåld osv och just nu pratar hon med en tjej som idag (och har under hela sitt liv) varit förföljd och blivit misshandlad, utsatt för hot från sin familj osv. Det är sjukt det där med vissa religiösa som tar allt i egna händer och tolkar allt fel. SNÄLLA, var inte så jävla trångsynta. Blir er heder stärkt osv av att ni har ihjäl era barn? Det skulle inte jag tro i alla fall..

Aja, nu ska jag kanske inte uttala mig om sådana här saker. Men alla har rätt till en åsikt, även jag!
Nu ska jag i alla fall försööka kolla lite på tv. Hoppas på att kunna lägga in lite bilder senare också, om jag orkar fixa med kameran. Vi hörs senare, Puss.

(Jag vaknade precis av att mamma ringde. Sen upptäckte jag att jag legat och dreglat på kudden, förmodligen i timmar..  fräscht. Borde kanske byta kuddfodralet, då det var C´s kudde)

Godnatt

Det är inte roligt att vara sjuk.
Jag ligger och svettas i sängen, fast jag är naken och knappt inte har något täcke på mig. Sen har jag ont i hela kroppen.
Usch vad jag gnäller nu känner jag. Det är väl helt enkelt såhär det är att ha feber, så jag ska sluta klaga så förbannat.
Men men, jag har ju fått vara med om i alla fall två positiva saker idag. ELLEpremien och mina 80 nya besökare på bloggen. Haha, vart fan kom ni ifrån? :)

Vädret gjorde mig även sjuk

Fan vad skönt med lite positiva överraskningar ibland!
Visst, vädret är kanske inte det bästa, men idag när jag skulle till skolan kollade jag posten innan jag åkte.
Och vad ligger inte där? Om inte en bortglömd premie från ELLE. Jag blev så jävla glad. Jag började prenumerera på ELLE för flera månader sedan och har därför glömt bort att man skulle få den där ögonskuggan och läppglanset från makeup store. Jag tappade min enda silvriga ögonskugga i golvet för ett par månader sen (och den var från ullared, haha) och sen har jag inte haft råd att köpa en ny. Eller jag har inte orkat lägga pengar på det. Så jag har fått använda en svart gammal ögonskugga från h&m och suddat ut den tills den blev i alla fall näst intill grå. Men nu är alltså those days OVER! Läppglanset var kanske inte riktigt i min färg, men det duger bra och det blir inte alls sådär tant-lila på läpparna som det ser ut  på bilden :P

För övrigt så har jag blivit sjuk. Har feber och ont i halsen, men jag åkte till christoffer ändå. Vem fan vill ligga hemma ensam och vara sjuk där ingen kan tycka synd om en? Haha.

Nedan kommer lite bilder på mig i snedbena vs mittbena. Jag vet ju vad C röstar på, men det skiter jag i!
  

Vart har min sömn tagit vägen?

Så himla typiskt.
Idag börjar jag skolan vid 2 och har därför värsta sovmorgonen inplanerad varje måndag! Men självklart ska man vakna vid 7, 8, 9 osvosv och ha skitsvårt att somna om. Vid 9 beslöt jag mig i alla fall för att gå upp och göra det bästa av situationen. Jag kom på att debattartikeln till svenskan ska vara inlämnad idag. Trodde att jag hade skickat det jag skrivit i skolan till min mail. Men det var tydligen hundra år sedan, så den uppdaterade versionen är alltså kvar på skolans dator :( Äh, jag får väl skriva klart den i em.

Jag borde hoppa in i duschen snart, men det är så tråååkigt.
Jag börjar känna mig sjuk också. Har ont i halsen och känner mig hängig. Fan om jag blir sjuk alltså, jag vill inteeee.
Ska till Christoffer direkt efter skolan och jag hoppas verkligen att jag klarar det. Det får bli att ligga på madrassen på golvet i värsta fall, så att jag inte riskerar att smitta honom!
Talk to you later

Nej, nu blev jag deprimerad

Fy fan för snön säger jag bara. Det är här är det värsta jag vet!!
När vädret leker med en, spelar vår med 8 plusgrader ena sekunden och nästa snöar det.
Jag vill absolut inte titta ut genom fönstret mer idag. Jag ska krypa ner i sängen och dra för gardinerna.
Sen ska jag tröst-äta något gott, haha.

Idag har jag i alla fall varit ganska effektiv. Jag städade lägenheten imorse och gick iväg till affären med alla flaskor och burkar som blev kvarlämnade hemma hos mig efter gårdagens förfest. Sen diskade jag det som inte fick plats i min absoluta favoritsak i hemmet, diskmaskinen. Till middag stekte jag en kycklingfilé som jag delat i småbitar och kryddade med tikka masala. Till den hade jag sallad (med lite grönsaksfond till dressing) och naan bröd. Är det någon som råkat missa det underbara "matlagningsbrödet" så ber jag är smaka det någon gång. Det är sjukt gott!
Straxt innan fem gick jag iväg och solade. Det var jävligt länge sen och jag blir så avundsjuk på negermadde varje gång jag träffar henne. Det var dock när jag gick hem från solningen som jag fick möta det förjävliga vädret.

Nu ligger jag bara hemma och kollar på tv.
Men snart är det som sagt för min depp-tid.


Söndag, men jag mår bra

Haha, nu sitter jag och gråter till reprisen av Let's dance. För er som såg programmet kanske minns vad jag menar när jag säger att Morgan berättade om sin barndom/son blabla. Men men! Nu var det ju inte det som det här inlägget skulle handla om..

Jorå, men det blev utgång igår igen. Vi var ett tappert gäng som förfestade hos mig även dag 2.
Det var jag, Christoffer, Madde, Emelie, Karolina, Arvid, Matte, Zara, och Natta. Hoppas fan inte jag glömde någon nu? Haha, sorry i så fall. Jag menar inget illa med det. Men det är jobbigt att minnas allt efter en sånhär relativt hård helg.
Jag lyckades dock inte bli speciellt full igår (eller berusad blabla, använd vilket ord ni vill. Jag vet att "full" låter så billigt osvblabla), men det var riktigt skönt! Jag var näst intill nykter men hade det trevligt, dansade och minglade runt ändå. Det var helt klart roligast första 2 timmarna, sen blev jag trött och seg :P
Jag och Emelie och alla andra tjejer dansade hur mycket som helst där ett tag, till håkan, mando diao och krunegård. Jag svettades ihjäl i min kofta men det var det värt.
Jag och Emelie höll ut till tjugo i tre och sen släpade jag mig Christoffer hem. (Nej, han var inte full och behövde släpas, men jag tror inte han var lika sugen som jag på att gå hem bara).

Haha förresten, det finns en gud.

Jag och Emelie sitter och dricker champange, som vi fick av två härliga killar från Fimpen. Sen skriker Emelie i mitt öra (För det var så jävla HÖG musik igår på Hugo, man blev döv) : "Haha! Det var världens snyggaste brud som stod i baren. Hon var lång, hade otroligt fint hår och en riktigt vältränad kropp. När hon skulle gå iväg med sitt nyköpta glas vin hade hon dock toapapper under klackskon.." Haha!  Jaja, snygga tjejen. Man kan inte få allt här i världen...

Det var helt okej kväll igår. Men det var så jävla mycket folk. Man fick verkligen inte plats någonstans. Man kunde inte dansa efter klockan halv 2 och musiken gjorde mig och alla andra smått döva.

Nu ska jag städa lägenheten efter kvällens bravader.
Hoppas ni andra har haft en lika trevlig helg och umgåts med härliga människor, precis som jag.
(Bilder från igår kommer förhoppningsvis senare ikväll, när jag snott dem från Maddes kamera)

Bilder från igår:
  
   


Livet är en fest

MENOKEJVIKÖRPÅFESTFÖRHELASLANTEN.
Jag hade ju tydligen lovat alla att jag skulle ha förfest idag också, så så får det bli helt enkelt. Ja, jag vet att man kan säga nej. Men jag ville inte det.
Jag har ju dock ingen dricka kvar, så vi får väl se hur det blir med den biten. Inte för att jag känner alls för att dricka något alls med en alkoholhalt över 0.1% , men man vet ju hur det brukar bli när alla andra runt omkring en börjar bli fulla och glada. (För bland det värsta jag vet är att sitta och störa mig, på mina vanligtvis underbara vänner,  när de blir fulla och högjudda. Man sitter där och känner sig som en tråkig gammal kärring som inte tål varken ljud eller snabba moves.

Nu ska jag lägga mig ner och kolla lite tv. Måste ladda upp inför denna hårda afton jag förmodligen står inför.
C är hemma nu igen och det är alltid roligare när han är med. Puss på den


Njuter av baksmällan (?)

Åh, idag mår man som man förtjänar.
Jag har varit riktigt bakis idag, mer än vanligt. Det kanske kan bero på att jag drack ganska (jävla fucking skit) mycket igår, haha. Jag som trodde att mina två spritflaskor som smugglades hem från Italien skulle räcka hur länge som helst.
Nae, så blev det inte helt enkelt! Men vi var faktiskt 3 stycken som delade på allting, och det är lite gin kvar :)
Gårdagen var förmodligen helt okej (mitt minne har till största del gått och tagit semester?!) men jag tror det kan bli roligare ikväll, om man orkar gå ut då med. Jag vet många som ska ut, fler än igår, så det verkar lovande!
Men jag vet dock inte ritkigt om min mage osv pallar trycket. Jag lyckades i alla fall äta lite nyss, och det känns rätt okej i magen. Funderar på att snart ta en dusch och tvätta bort det äckliga sminket från gårdagen.
Igår var första kvällen som jag inte tvättade bort sminket sen jag köpte mina nya rengöringsprodukter!

Christoffer åkte iväg en sväng till Sörping nyss, för att kolla på fotboll. Jag var inge vidare sugen på att följa med faktiskt, så jag stannade hemma. Planerna för ikväll är rätt lösa. Vi får se vad som händer helt enkelt.

Fan jag vill ha iskall LOKA hemma, nu! Jag hatar att vara pank.

Friday I'm still in love

Idag vaknade jag tidigt.
Jag trodde att jag skulle kunna sova länge idag, eftersom jag är ledig från skolan.
Vilket också innebär att jag Inte skulle behöva lämna C kvar i sängen, när jag var tvungen att dra iväg, som alla andra dagar den här veckan. Men det blir inte alltid som man tänkt sig!
Jag vaknade vid 9 och höll på att kissa på mig. Så det var bara att traska upp och gå på toaletten, men väl uppe kände jag hur pigg jag började bli. Sagt och gjort helt enkelt. Det var ingen idé att gå och lägga sig igen.

Nu har jag suttit på ams.se sen jag klev upp ur sängen, och sökt sommarjobb.
Det är rätt jobbigt det där ändå. Vilka jobb ska man söka? Kan man verkligen tänka sig diska en hel sommar, bara för att man får pengar för det? Nej, det kan inte jag i alla fall.
Sen vill man ju kunna ha lite sommarlov också :S Jag vill inte jobba hela jäkla sommaren i sträck och sen inte ha någon tid över till vänner, bada och solen. Hm. Jag har i alla fall sökt 3 sommarjobb i år.
Vi får se om jag får något av dem.

Vid 2 tiden åker jag här i från och in till staden, Norrköping..
Jag ska köpa de där byxorna och kanske kolla om jag hittar något mer :)
Nu ska jag dock krypa ner i sängen igen..
Jag ger sömnen en chans till.

Imorgon är det fredaggg

Nu sitter jag på bussen till Valdemarsvik. Alltid lika, hm, roligt.
Men men, nu har jag datorn med mig (vilket betyder att även spotify är med, så då går allting bra!)

Det gick dock inte riktigt som jag ville med shoppingen. Mamma gav mig den efterlängtade 30% rabatt kupongen på Lindex, men glömde ge mig själva klubbkortet. Och utan det är tydligen kupongen ingenting. Så det blev inget från Lindex idag..... Men jag hittade dock ett par snygga stuprörs-jeans från barnavdelningen?! De satt perfekt och hade snygg färg. De ska jag köpa imorgon. Har jag tur har mamma även fått en rabattkupong som gäller på barnavdelningen och då kommer byxorna endast kosta 139:50!  (Annars 199kr)
När jag ändå hade tankarna på barnavelningar så bestämde jag mig för att ge h&m en chans. Där hittade jag en jättesöt vit, tre kvartsärmad topp. Med spets runt halsen och armarna 98 kr! M.M det fanns massor fler snygga toppar.
Jag säger bara en sak: Kolla Alltid in barnavdelningarna om ni har det lite knapert i plånboken. Det är Alltid billigare där.
Nu har jag planerat en outfit till imorgon kväll :)

Blä jag mår illa. Jag vill äta nått.
Nu ska jag bara sitta här och lyssna på musik.

Jag blev påmind om denna stjärna i lördags under melodifestivalen.

I skolan

Nu sitter jag i skolan och degar. Inge vidare roligt, men tog en glass i solen förut och det var mer uppskattat!
Gott med första glassen, jag tiggde till mig en 88:a.
Snart ska vi jobba med vårat projekt, skoltidningen. För er som läste nt i fredags, kanske ni såg en bild på mig och Arvid osv. Skoltidning är väl helt okej - men så jävla mycket jobb!

När jag kommit hem till stan igen ska jag antingen åka till maxi en sväng (jag gillar nya maxi med alla butiker), eller så drar jag upp på stan och handlar lite där. Jag är sugen på ett par jeansshorts från vero moda, men de såg aningen korta ut? Prio ett är dock spetstunikan från Lindex.
Ikväll åker jag nog till Viken och hälsar på Aska och C en sväng!

Imorgon blir utgång och förfest hos mig!

Secondhand in my heart

Idag har varit en ganska skön dag. Den kunde ha varit bättre, men men - man kan inte få allt.
Jag vaknade i alla fall ganska tidigt, (av att C snarkade?!) och sen började jag göra mig iordning, för en gångs skull. Sen kom pappa hit med den efterlängtade diskmaskinen! Åh vad jag blev glad :) Sen åkte vi och hämtade mitt körkort som jag äntligen skickat efter, lite sent kanske.. haha. Kortet var väl okej. Men man ser ju knappt att det är jag på bilden, haha. Näsan och munnen är typ borta, eftersom kortet är så jäkla ljust. Efter det släppte jag av pappa på stan och åkte till skolan. Det kändes typ som att jag var ensam på skolan, med max 10 andra elever. Vart fan håller alla hus?
Aaaajaa. På hemvägen stannade jag för lite secondhand shopping!! Naajs, allt på bilden kostade sammanlagt 20 kr.

På eftermiddagen har jag och C gått på stan. Vi båda kom dock hem i stort sätt tomhänta. Men precis när vi skulle åka hemåt hittade jag lite saker som jag tänkte köpa imorgon i stället. Det var egentligen menat att vi skulle gå på bio idag, men det gick bara dåliga filmer och sen fanns det inga bra platser kvar på den enda "sevärda" rullen. Åkte därför hemåt och ikväll blir det att laga mat och hänga hos mig :) Jag slår på stort, köttätare som jag nu är, och lagar fläskfilé.

Talk to you later, [bilder på väskorna, halsbandet och västen som jag handlade på secondhand kommer senare, när min kameraJÄVEL börjat fungera igen... morrr]



   

Lite toffel igen

Då har jag avklarat en hel del idag faktiskt. Jag och C gick som sagt och handlade en massa gott förut idag :)
Sen gick vi hem till mig och hÄngdÄ. Lite senare kom Lina hit och jag klippte henne :) Det blev väldigt bra faktiskt, om du frågar mig - och jag fick 200 kr för det. Så jag skulle sammanfatta det hela som väldigt BRA.
Efter klippningen lagade jag och C mat och det blev så jävla gott. Han insisterade på bacon, vilket jag aldrig hade ätit förut, men ack vad jag gillade det. Bacon är min nya fetisch. Dock är det ju just ganska fetisch, så lite får man nog hålla in på det. Vi åt i alla fall pasta med bacon, mozzarella och körsbärstomater, med lite ruccola till. Sen har jag tvättat hela kvällen också. Jag hatar att springa upp och ner till tvättstugan var 33:e minut. Man hinner ju knappt komma upp igen innan man ska tillbaka ner.

Nu ligger vi dock hemma hos mig och är mätta och belåtna. Jag vet inte om vi ska vara olydiga bus-ungar och fixa lite party hemma hos mig för 2. Jag har ju lite tillgångar i köksskåpen sen italien, blink.
ps. I love you

  

Jävla hår

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Mitt hår är så jävla fult, rent ut sagt. Jag tror jag vill till frisören - men jag skulle aldrig betala för det. Dock är mitt hår i stort behov av en frisör. Jag borde klippa mig ordentligt, och eftersom jag vill bli ljusare i håret skulle det heller inte skada.
Kom precis hem från ÖoB där jag planerat inhandla blondering och köra i hela skiten i håret på en gång. Jaja, jag vet - man ska aldrig prova på sånt där hemma, det blir inge bra. Men ni förstår inte. Jag behöver inte bli just blond, typ koppar osv duger fin fint för mig. Man kan alltid börja bli ordentlig senare och göra lite slingor på det. Men på ÖoB fanns endast en enda hårfärg, och den såg inte ens okej ut för mig faktiskt. Typ slingor som såg ut att bli rosa-oranga? haha.
Jag kom hem med en påse med olivoja, soya, kyckling/grönsaksfond osv ist. Bara en massa saker till matlagning. Det låter kanske lite "pensionärs-varning", men ska maten smaka, måste den dock innehålla goda ingredienser.
Aja, nog om det här nu. Nu sms:ade C och sa att jag skulle möta honom vid affären. Vi ska laga pasta med mozzarella senare. Han kom hit lite oväntat igårkväll. Det är dock alltid lika roligt, så det så :D

Vi hörs senare!

Ps.

1. Jag vill bli ljushårig igen!! Jag föddes ju fan blond, och jag är trött på urtvättat brunt hår. Haha, C, sluta säg att du ska göra slut om jag färgar håret ljust :P Jag slänger heldre i blondering och blir orangehårig en period, innan jag kan börja slinga håret ordentligt, än att se ut som jag gör just nu i huvet.

2. Jag åt (rött) kött för första gången igår på tre år. Jag har bara ätit fisk, kalkon och kyckling (vitt kött) i tre år och därför avstått från gris och ko. Helt utan någon speciell anledning, så igår släppte jag på gränserna och kom överens med mig själv om att jag ska äta vanligt kött ibland också.

3. Nu går jag och klipper mig.

Måndag

Då var det Måndag igen. Jag borde ha varit tillbaka i skolan, men struntade i det och stannade kvar hos C.
Jag åkte till Viken igår vid femtiden och hos Christoffer kollade vi på film och slappade typ :) Jag somnade dock mitt i filmen, men det var skönt. Jag var riktigt trött.

Idag åkte jag hem till stan igen vid 3. Jag ville gå på stan och handla något för mina 250 kr som jag fick av mamma i lördags. Jag hittade dock inget speciellt. Eller inget för 250 kr :( allt jag vill ha är dyrare. Gick dock in på apoteket för att köpa ansiktstvätt osv, för jag har faktiskt bestämt mig för att börja tvätta ansiktet osv, haha. Jag hade tur och såg att de hade 50 % på alla apoliva produkter!
Jag köpte ansiktsvatten, ansiktsrengöring och en dagkräm för typ 60 kr!
Så jävla billigt :) Ett tips som jag gärna delar med mig av.

Nu sitter jag hemma framför tv:n och slappar. Jag är sjukt seg och det ska bli skönt att inte göra något speciellt ikväll. Satt nyss och flätade ihop banden som jag köpte på glitter igår. Det blev två rätt fina armband (: Jag tänkte gå ner och kolla om det finns någon tvätt-tid ikväll, har massor smutstvätt från Italien. Senare ska jag dricka te och kolla på halv åtta hos mig, haha .

Imorgon kommer Lina hit, vi ska färga hår och sen ska jag klippa henne.
Då klirrar det lite extra i kassan :)
Passar perfekt tills på Onsdag då jag ska gå på stan och kolla bio med C <3
Ps. 4 månader igår.

 

Musiktips!!

The story of Rome

Rom 11/3 - 14/3.

Det hela började väl helt enkelt vid 03.00 på Onsdags morgonen (eller tisdag natt, kalla det vad du vill). Min mobil ringde och det var dags att kliva upp. Jag hade i alla fall lyckats sova en timme eller två, vilket var skönt. Konstigt nog var jag svinhungrig när jag vaknade så jag åt upp en macka som jag planerat att ta med mig till flygplatsen. Straxt innan halv 4 kom de och hämtade upp mig. Väl på flygplatsen fick vi vänta i hundra timmar. Ja, nu överdrev jag, men det kändes jäävligt länge (skulle dock tippa på att det var lite mer än 2 timmar) Jag hatar att "man måste vara där" två timmar innan, det måste vara bland det mest onödiga i världen!!
När vi så småningom kom fram fram till Italien, Rom (efter ca 2.40 h flygtid, för de som vill veta sånt) var vi alla glada över att solen sken :). Det var perfekt väder och inte ett moln på himlen.
Jag hoppar lite och i historien och vips så var vi framme vid hotellet. Ett riktigt mysigt hotel faktiskt men vi skulle ju bli mer eller mindre besvikna så småningom. Det ena rummet blev färdigt "i tid", medans rum nr 2 och 3 tog en timme extra. Jag bodde med Emma och Lovisa. Och i rum nr 2 sov Jennifer, Josefine och Malin :) De som var snabba och paxade rum nr 2 valde helt rätt kan jag ju erkänna. Vårat rum var hundra gånger mindre, hade inte badkar eller AC som fungerade, haha. I rum nr 3 bodde lärarna Ulla och Gunilla(!?)
När vi väl fått våra rum och hade vilat i typ en timme bar det av till Vatikanen. På kvällen gick vi tjejer (under 50) ut och åt middag :) Jag käkade pasta med vitlök och olja,  körsbärstomater och mozzarella. Det var sjukt gott! Det skulle tom, visa sig vara den godaste måltiden under hela vistelsen.

Torsdag:
Gick upp vid nio ungefär för att äta hotellfrukost. Den hade dock inte riktigt samma standard som den svenska hotellfrukosten har, måste jag erkänna. Det fanns lite vitt bröd, youghurt och en jävla massa bullar och skit. Hade jag ätit en "traditionell" italiensk frukost varje dag hade jag nog vägt 100 kg inom ett par månader.
Under dagen gick vi sen och såg typ alla sevärdheter som finns i hela Rom, eller det kändes i alla fall som det. Sen gick vi lite på stan och jag handlade alla mina glasögon. Två par till mig och ett par vita till C, som slarvat bort sina tidigare. Vi var tillbaka på eftermiddagen och då blev det kärring-vila i ett par timmar för att sen göra oss iordning och gå ut och äta middag :) Jag åt kryddstark pasta med chili och vitlök. Det var dock inte så smakrikt, jag kan göra godare hemma själv. När vi var tillbaka från middagen hängde vi i rum nr 2 och spelade kort, snackade skit och hade det allmänt skitroligt!.


Fredag:

Jag tror inte jag var ensam om att dra en stor suck den här morgonen. Vi skulle nämligen till ytterligare någon sevärdhet som jag tror var en gammal hamnstad. Vi hade målat upp en bild i våra huvuden av en mysig gammal stad som låg vid vattnet, där man kunde äta glass och sitta och mysa i solen. Men nejrå, det var det inte. (Tror jag inte i alla fall, haha) När vi kom in igenom grindarna såg vi bara en massa gräs och gamla ruiner som jag tror föreställde uråldriga hus. Inget vatten så långt ögat kunde nå. Vi dömde ut hela sevärdheten direkt och gick och gömde oss bakom en hus-ruin och satte oss i solen. Där hängde vi hela tiden medans våra lärare svettades omkring för att hinna se allt. Haha stackars dem. De var verkligen svettiga och flåsiga när vi återsamlades efter en timme. Vi hade sagt att vi inte orkade vara där längre, och de vågade inte säga emot så de hade sprungit omkring som galningar för att hinna se det de ville. Sen när de kom tillbaka skämdes vi lite, då vi förstod att vi kanske faktiskt missat något. De frågade nämligen: "Åh, tjejer, visst var det häftigt! Såg ni det där stora huset nere vid vattnet? Hann ni komma till den där baren som låg bredvid?" Osvosv. Vi ljög lite halvt om att vi sett det där stora huset, men beklagade att vi missat baren. Haha.
När vi kom tillbaka till centrala Rom igen gick jag, Emma och Lovisa på stan. Jag handlade mina älskade skor, (på h&m, haha. Så jävla dåligt att jag handlar där, när jag är i italien, men men.) De hade ju hela jäkla sommar/vår kollektionen av skor ute i butik och det fanns så många snygga skor att jag trodde att jag skulle tuppa av.
På kvällen åt vi gemensam middag allihopa och jag käkade pasta igen. På kvällen satt vi uppe på hotellrummet igen, spelade spel, snackade och skrattade så magmusklerna fick jobba mer än aldrig förr.

Lördag:
Sorglig hemresa. Blä för Sverige.

Uttryck och händelser som är värda att minnas:
Vi är påväg hem från restaurangen på Fredagen när jag plötsligt utbrister: "Meh, asfalten känns ju mjuk? Coolt."
När vi gått några steg svarar Jennifer: Eh, Matillda, det är en matta." Haha.

Vid flera tillfällen ubrast Malin: "Asså, Will Smith är ju lätt den snyggaste och sexigaste människan på jorden" Varje gång blev jag minst lika chockad och försökte övertala henne om att hon lider av extremt synfel :P

Jag, Emma och Lovisa har varit och handlat lite bröd i affären som vi ville äta upp på hotellet. Jag går fram till receptionen och frågar om man kan låna en kniv till smöret. Receptionisten utbrister högt: "Nono! Beautiful rooms, NO eat."
Vi höll på och garva ihjäl oss, då rummen inte var över vanlig standard. Sen var kanske inte hennes dialekt direkt klockren heller.

"Jag måste ringa Carina, får inte glömma deee". Jag var nära på att slå ihäl alla som gick och sjöng på den där värdelösa dansbandslåten efter att jag råååkat säga: "Fy fan, har ni sett världens sämsta reklam med det där fettot i päls som måste ringa Carina?"

    
  
   
   


BACK IN TOWN

Jaha, då var man alltså tillbaka i kalla, tråkiga Sverige. Det var med tåren i ögat som jag tog farväl av Rom igår för den här gången. Jag tänkte skriva ett lite längre inlägg ikväll som handlar om allt vi gjorde i Rom osv, plus en massa bilder!
Nu blir det dock en vanlig uppdatering om vad jag gjort sen jag kom hem igår.

Jag kom hem vid ungefär tre-tiden och det var skönt att träffa C igen (: Jag har verkligen haft skitroligt i Rom, men det är klart att man saknar den man har hemma lite också. Jag ville gå ut på kvällen, men Christoffer hade varit ute dagen innan och var bakis som få, så han kände inte riktigt för det. Hur som helst så "tvingade jag honom". Men dock blev det ju ingen utgång för vår del, för jag blev skit full och ville stanna hemma, haha.
Vi gick till mamma vid 7 tiden på kvällen för att äta kvällsmat och sen kolla på melodifestivalen. Jag trodde inte riktigt att jag skulle dricka så speciellt mycket, för hur kul kan det egentligen bli hemma hos sin mamma osv? Haha. Men ack så fel jag hade. Jag söp mig tydligen dyngrak och var sådär """lagom""" full vid halv tolv. Jag hade skitkul och det var faktiskt kul att dricka med sin mamma + christoffer ;D
Men sen blev jag som sagt skitfull så vi gick hem till mig och blablalblasbl. Sen deckade jag :P

Idag har jag varit med mamma, Niclas, Lovisa och Micke på Maxi och handlat massa god mat :) Sen kliade det förstås i mina "shopping-fingrar" så jag kom inte hem tomhänt ändå. Men jag var duktig faktiskt, handlade bara billiga grejer :) Sen hittade jag en spetstunika på Lindex som jag ska köpa på tisdag. Den är naaajs!

  
Linnet har perfekt rosa färg, och jag tror det blir snyggt i sommar när man är brun. Sen är jackan som tjejen med rosetten på huvudet har på sig täckt med svarta paljetter som gör att det kan passa bra till fest, med rätt övrig outfit och hår/smink osv. Snörena som är av skinn ska knytas runt armleden som armband. Ska kanske köpa ett till ljust och fläta ihop dem så det blir ett lite bredare armband.
Lägger upp bilder på det jag köpte i Rom också. Bara en massa brills, sprit och skor, haha.


Förresten, jag är förvånad. Tiger Lou har faktiskt gjort en låt som är värd att lyssna mer än en gång på.


See you later alligator

Okej, kära vänner (och främlingar till 70%?)  nu är det mindre än 6 timmar kvar tills jag åker till flygplatsen.
Jag är lite nervös ändå. Kommer jag hinna med allt lixom?
Tvätten hänger nere i tvättstugan, vilket betyder att jag inte ens har börjat packa än. Eller småsaker och sånt har jag packat ner, men nästan inga kläder eftersom de är dyngsura och hänger på tork. Men men det ordnar sig säkert. Det jag är mest irriterad över är att mamma tog med sig den resväskan till mallorca, som Jag hade tänkt ta med till Rom. Kvar lämnade hon världens minsta jävla resväska som rymmer 5 kg eller nått. (Ja, nu underdrev jag lite. Men om jag ska vara ärlig så rymmer den kanske två par jeans, tre tröjor och ett par skor. Nu kanske ni tänker "Aha, men hon ska väl inte vara borta så länge, det där räcker väl?" Neeej, det gör det inte. Vi ska ju ut och äta osv på kvällarna och då kanske man vill ha med sig nått finare. Nej Älskling, jag ska inte ragga där nere, haha. Don't you worry. Eller jag kommer ragga som f*n, via telefonen och sms till dig.

Jag diskade nyss också faktiskt!! Det var sjukt jobbigt. Alla bestick var använda och det kändes som jag fick gräva efter dem där nere i diskhon tills jag blev gråhårig. Men men, nu är aaaallllt rent tills jag kommer hem :)
(Och du C, om du har tänkt spendera tid i min lägenhet, vilket du självklart får, så förväntar jag mig att du diskar efter dig ;) hihi och hoho. nej jag ska inte gnälla mer, pusspuss)

Nu ska jag dock "sätta på" Johns nya för sista gången på flera dagar. Jag är tillbaka på Lördag till er som undrar.
Take care of Norrköping while i'm gone. Ciao!

Ps. Någon som är intresserad av att köpa min Sahara Hotnights biljett? De spelar på flygeln den 10 april. Pris på ticnet är 295 kr, men köper du den av mig så behöver du bara betala 150 :)


Läs inte om du är fin i kanten

Toalett-incident:
Ja, nu kommer mitt första interna inlägg..
Jag kommer hem från skolan och ska äta thaimat med christoffer. Väl i skolan kände jag att jag behövde gå på toaletten, och göra det man inte får göra i skolan. Men jag höll mig, det gick finfint.
Men sen efter en stund när jag kommit hem och sådär, ville jag verkligen gå på toaletten helt enkelt! Men VEM ska leka barnunge då, om inte kära lilla C. Han sätter sig på toan själv, och vägrar gå därifrån. Där sitter han och hånler medans jag står och trampar och känner att jag fan i mig kommer b*jsa på mig inom 10 minuter. Tillslut får jag nog och skriker och låter som en tre-åring att jag ska ringa maaammmaaaa.!!
Okej, C går faktiskt bort. Men vad bestämmer han sig för att göra då? Joo, han ska bestämt vara kvar inne på toaletten. Det går lixom inte för sig, och jag gnäller vidare att han ska låta mig vara ifred. Han ger med sig lite grann och ställer sig i dörr-öppningen i stället. Men vaaafan christoffer, boooort!
Efter mycket om och men är jag tillslut ensam med min underbara toalettstol.
Aah, vi är lite dumma i huvudet ibland. Men jag älskar världens bästa Christoffer i alla fall.


Stress

Idag har det veeerkligen varit en dag på stan kan man säga.
En sjukt stressig dag.
Men jag har däremot varit jävligt effektiv!
Jag har åkt hela jäkla vägen från Viken till skolan för att ha en lektion på 40 min, så duktigt.
Direkt efter skolan affischerade jag över hela Finspång, tillsammans med Anders. Han skjutsade runt på mig och tur var det kan jag säga, det hade kanske varit lite överkurs att gå sådär långt. När jag var färdig med det så slängde jag mig på bussen för att ta mig tillbaka till Norrköping.
När jag kom hem fick jag sätta på mig lite smink för jag hade nämligen bestämt mig för att gå och ta ett foto till körkortet. ÄNTLIGEN MATILLDA! Du har ju bara haft körkort i ett halvår typ. Men men, nu har jag faktiskt gjort det!! Jag blev sjukt ful på kortet, men det skiter jag i. Nu ska det klistras på det där gula pappret och sen skickas iväg så det är färdigt lagom till när jag kommer hem från Italien.
Seeen har jag faktiskt växlat pengarna till euro också. En klapp på axeln tycker jag att jag är värd!

Men jag har gjort en lite halvdålig sak också, fast jag ångrar det inte!! Jag fick 300 kr av Anders bara sådär, och jag trodde verkligen att jag skulle lyckas spara dem. Men ack, sån är inte jag helt enkelt. Eller inte när jag har spanat in en jeansjacka i alla fall. Men, jag hittade den faktiskt på lindex barnavdelning och den kostade bara 249! Fatta vilken skillnad mot de på gina och h&m. Så ett tips - gå och leta efter typ jeansjacka och annat sånt på barnavdelningarna! Så mycket billigare.

   

Söndag i Viken

Äntligen en Söndag som faktist känns helt okej. Jag tror det kommer bli än ganska mysig söndag, även fast C kommer kolla fotboll i hudra år. Men det får han, så det så. Ikväll vill jag se nån film i alla fall, det är vad man gör här i Viken i stort sätt. Och myser med Aska i sängen. Världens sötaste hund som dock ibland kan vara jävligt ful, haha. Hon är i alla fall en blandning av jack russel/ säl och nått annat. Typ en korv med för litet huvud kanske :) Men snäll är hon, och mysig.

Igår åkte vi till Viken och tog det lugnt. Kollade på film och jag somnade ganska tidigt. Eller i alla fall mycket tidigare än Christoffer. Stackare som inte kan sova! Jag fick dock ett sms på natten som tydde på att jag missat "något" på hugo. Skit också, men den människan kommer få veta att han/hon lever förr eller senare ändå. Så fort jag får chansen/TAR chansen.

Idag har jag legat och kollat på film hela dagen, C gick upp tidigt och spelade fotboll. Hans föräldrar och syster åkte till Ikea eller nått så jag var hemma och tog hand om hundarna. Det var bara Aska som njöt av mitt sällskap, då Alva protesterade mot att de andra lämnat huset och vägrade överge dörrmattan. ( Alva är den andra hunden)

Snart bär det av till Rom. På tisdag natt (jäävligt tidig onsdag morgon) kommer de och hämtar upp mig till flygplatsen.
Jag tror jag måste stå nere vid statoilmacken vid 03.30 eller nått :( Jävla bajstid. Sen ska man ju sitta där i två timmar innan flyget avgår också. Men jag ska ta med mig hundra mackor så jag håller mig vid liv och inte avlider av hunger och sömnbrist.

Lite otten, lite fredag

Usch och blä för att vara bakfull. Det är ingen "aktivitet" jag föreslår. Men men, det var rätt kul igår faktiskt så det får man väl ta såhär dagen efter. Det var inte så många som jag kände ute, men jag och Elin + C letade oss ut i alla fall.
Som jag skrev igår så skulle min fredagskväll bli lite annorlunda om man jämför med andra fredagskvällar. Jag och Elin gick nämligen till Otten (i ca 30 min). Här kommer min lilla resume:

Fine, de har "byggt om" osv, och det ser mycket fräshare ut och sådär - men jag vet inte. Inte riktigt min grej kanske. Musiken är ju fortfarande den samma och för att prata klarspråk så är den helt jävla värdelös!!
Haha, det var ju dock en jävligt snygg entré jag fick till. Jag och Elin kommer in och beundrar Ottens nya look när jag tydligen bestämmer mig för att ramla. Jag föll pladask på golvet och jag tror att jag under de där microsekunderna helt ärligt funderade över om jag skulle ligga kvar (det är ju skönt att ligga ner) men sen tog jag mitt sunda förnuft till fånga och reste mig lika snabbt som jag föll, kändes det som i alla fall. Jag såg mig noga omkring och kom fram till att jag och Elin var näst intill själva på otten och att vi (JAG) inte hade skämt ut oss allt för mycket. Men men, efter en halvtimme gav vi typ upp och gick ner till hugo igen. Där dansade vi lite och hade det trevligt!

En annan liten incident som hände var ju att när jag kom hem med skjortan från gina - insåg jag att varannan knapp saknades?! Whatever täntke jag och bestämde mig för att fixa det till nästa gång. Men ack så naivt! När jag är på Hugo så lossnar ju självklart den enda jävla knappen som satt över brösten. Tänk er att det nu är ett stort gapande hål på fyra knappar, precis där där det inte får bli så. Inget hårspänne, ingen säkerhetsnål. Inget linne under. Men som tur var så hittade jag en snodd i väskan som jag lyckades knöggla ihop blabla, fixa trixa, så det blev bättre.


Nu mår jag som sagt sådär. Jag vill gå och lägga mig, men där ligger C över hela jäkla sängen, haha :) Jag tycker dock lite synd om honom för jag tror han kommer må sämre än mig idag. Det brukar bli så.
Ikväll vet jag inte alls vad som händer faktiskt, får se lite vad jag (vi) hittar på!
Talk to you later.

ps. I hope it will work out fine,
my thoughts are with you.


Friday I'm in love

Idag är det fredag, hell yeah!
Så jävla skönt. Men det bästa är att jag inte har ont i huvudet längre! Jag trodde jag skulle dö igårkväll och imorse.
Jag som typ aldrig har huvudvärk var inte den bästa på att hantera det.
Hur som helst, skit i den nu. För den har som sagt gått över och jag mår bättre igen!

Idag har jag gått på stan med Christoffer. Han köpte en jättefin tröja som han passade bra i, han ser ut som en snygg liten mysgubbe. Jag gillart. Jag köpte den där skjortan från Gina som jag spanat in i veckan, och en grå klänning. Det är en långärmad tröja typ, som är väldigt lång, eller ah lagom som klänning. Den är supertajt och fungerar som ett klänningsfodral typ. Kostar 40 kr på Vero moda för den som vill ha! Mörk-grå och svart tror jag det fanns.

Nu har jag precis klippt C. Det blev rätt bra faktiskt! Bättre än innan i alla fall :)
Snart ska vi till mamma på middag, men jag har inte duschat eller nått än så det får bli lite uppskjutet.
Mamma åker nämligen utomlands imorgon och ville säga lite hejdå. Jag vill också till sol och värme!
Visst, jag ska till Italien, Rom på Onsdag, men det lär väl regna eller nått bara för det.

Ikväll blir det utgång med Elin (: C ska också ut, hoppas jag!! Han har bunkrat upp med öl och grejer så jag tror han kommer bli lite sugen sen mot kvällen ändå ;)
Nu ska jag sluta lukta svett och hoppa in i duschen!
Uppdaterar säkert ikväll när man är full och glad.

Imorgon är det helg, yeees

Imorgon är det fredag igen, det ska bli väldigt skönt. Jag har längtat efter den här helgen läänge.
Det har varit så jäkla mycket i skolan nu men jag har i alla fall varit duktig och gjort de arbeten färdiga, som visserligen skulle varit inlämnade förra veckan. Jag säger dock bara en sak, mitt filosofiarbete "Vad är kunskap?" blev så sjukt dåligt!! Haha, jag skrev det på 15 minuter, garranterad toppenkvalitet kan jag lova er. Men men, man kan inte bara göra mvg-arbeten, eller det kan inte jag i alla fall - för då skulle jag avlida.

Imorgon blir det utgång. Jag och Elin ska dra till Otten(?!) en sväng och sen Hugo. Jag har varit på Otten sammanlagt ungefär 30 minuter tidigare, och det har inte varit så positiva erfarenheter, men jag ska ge det stället en ny chans. Nu när de tydligen har gjort så många förändringar? Hmm. Aja, det tror jag väl lite vad jag vill om än så länge.
Men men, mitt omdöme om Otten lär väl läcka ut här på lördag.

Nu sitter jag och kollar lite på tv, men det är ju bara astråkiga program som visas - och jag har jätte ont i huvudet!! - så jag tänkte lägga mig och läsa mitt nya nr av elle snart i stället. Förut kollade jag, C och Alex på "halv åtta hos mig". Jävla kärringjävel säger jag bara, Lena alltså. "Asså det här var det godaste jag någonsin ätit på middag, men han får bara 4/10 av mig då jag vill vinna detta själv!" Det kunde du ju få tro ja!, men du låg nämligen sämst till så du kan glömma den där segern. Rätt åt dig. Äckliga människa.
Ja, jag kanske stör mig på onödiga saker just nu. Men som sagt, mitt huvud och jag är osams och då blir jag lätt lite smågrinig.

Ps. Jag gillar när du är hos mig Christoffer, va det jämt!! Pusss, du är bäst.

I want it

Jag vill vara rik och ha pengar!
Idag var vi som sagt lediga från skolan och jag passade på att gå ett varv på stan och bli förälskad i både det ena och det andra. Varför är det alltid så egentligen? Jag hittar alltid en massa saker som jag vill ha - när jag inte har pengar till det.
1. Köpte dock ett par vita tygskor från Wedins för 99 kr. Det var helt enkelt för billigt för att motstå och eftersom jag köpte ett par andra skor förra veckan så är jag laddad inför våren.
 2. Dock verkar det inte som att jag kan få nog av klackskor. Och vem vill egentligen inte ha de som jag SKA köpa när jag får pengar nästa gång (bild nedan).. De kommer bli sjukt snygga till en tunika, och ett par ljusa stuprörsjeans.
3. Sen hittade jag den där skjortan på gina som jag ska försöka tigga till mig imorgon av Christoffer. Eller jag ska be om att få låna 100 kr, så kan jag betala de resterande 49 kr själv.
4. Åååh, jag vill ha allt.... se bara på den där snygga jeansjackan från H&M :\
Fan jag måste skaffa mig ett jobb. Jag vet. Men det är inte så lätt.
Jag håller dock på att söka sommarjobb hela dagarna, bara så ni vet. Fick svar ifrån kålmården igår där de meddelade att jag tyvärr inte fick någon plats i år. Tack, dra åt helveeteee då. Haha, nejvars. Jag skulle förmodligen aldrig orkat åka dit varje dag ändå och tackat nej.

Snart har jag tänkt att jag ska börja på filosofiarbetet - och skriva klart det. Jag är så jävla seg och dålig på att lämna in saker. Usch. Men men, ikväll kommer C hit i alla fall! Det ser jag mer fram emot.


Tygskorna från Wedins, skor H&M, tunika Gina tricot, jeansjacka H&M

The empyrean

Idag har jag varit så sjukt jäkla trött. Och sur på allt och alla - utan att det varit deras fel. Haha.
Jag måste helt enkelt ha vaknat på fel sida. Eller vadå fel sida.., att jag vaknade och klev upp ur sängen överhuvudtaget var ju helt fel. Jag är däremot väldigt stolt över mig själv, som faktiskt tog mig upp ur christoffers säng, fast han låg kvar. Den ungen var ju ledig idag, körlektion.

Internt: , förmodligen inte så givande att läsa för er som inte deltog på svenska lektionen/filosofin imorse:
(
Konstigt nog så har jag förmodligen skrattat mer idag än på väldigt länge i skolan. Visst, det berodde säkert en hel del på att jag som sagt  var övertrött.. men fick nästan ett (två, tre) skrattanfall när vi jobbade med grupparbetet. HAHA.
Vi skulle bestämma vad vi ville heta i en rollspels-debatt på svenskan. När vi frågade Arvid - blickade han upp mot skyn och funderade noga, samtidigt som han mummlade.. : Ehh, jag vill heta Julius.. Julius, hm...
Jag och Elin dog av skratt över att han var så seriös och verkligen, verkligen ville heta nått med Julius. ;D Sagt och gjort, nu heter Arvid alltså Julius Wester i debattprogramet. Bara så ni vet. Haha.
Sen började vi flumma vidare när Arvid plötsligt kom på att han kanske ville ändra sitt namn, och heta Andrew i stället.
Vi började fundera på hur det skulle låta om jag var övertrött även på redovisningen och skulle råka uttala namnet fel, typ: "Andjeuw". (Inte orka säga R) .. då kanske folket i klassrummet skulle tro att jag lekte häftigt och började snacka svengelska mitt i allting. För Anjeuw, lät helt plöstligt väldigt likt: and you. Osv osv, hahah.)

F.v = Arvid, Elin och Jag.

Idag är jag som sagt fortfarande otroligt seg och orkar inte göra någonting. Jag ska iofs snart ta en dusch och reda ut det där "helvetet till hår" som jag har på huvudet. Usch vad sliten jag var idag i skolan. Ingen vacker syn.
Imorgon är vi ju dock lediga!! Och det ska bli så jäkla skönt. Hoppas jag är piggare då, så jag kan gå ett varv på stan.
Idag ska jag dock lyssna på John's nya - hela tiden.
Här är låten som vi snackade om i skolan idag Elin, om du ville höra ;) Det ska bli jäkligt intressant och höra om du tycker som vi.
Du måste lyssna i alla fall 4 minuter.


9 dagar kvar

Jorå, men nu är i alla fall religionsarbetet klart, blev på 8 sidor. Härligt.
Så jävla överarbetat egentligen, men vad ska man göra.
Filosofiarbetet som skulle varit inne för en vecka sen har jag inte ens börjat på än. Får sitta kvar efter skolan i morgon och ta tag i skiten!! Fy fan.

Kollade på lite gamla bilder nyss och blev så sjukt sugen på sommar och sol.
Fatta vad underbart när man kan gå ner till Hugo en sommarkväll i linne utan att frysa?! Sitta i kärleksparken och mysa med vänner.
Men men, snart så är vi där. Det går fort och det går som sagt i alla fall åt rätt håll :)

Idag blir det viken för hela slanten. Ska kolla på på lite tv sen osv.
Såg en film om john lennons mördare förut också, chapter 27 eller nått hette den.
Den var väl helt okej, men ändå skapligt seeeg.

Nu blir det pusskalas,(  i alla fall från min sida. )


Äntligen börjar första vårmånaden

Idag har varit en seg jävla Söndag. Trååkig. För jag har velat vara med C typ hela dagen, fast jag varit fullt medveten om att det inte skulle bli så.

Vaknade ganska tidigt och klev in i duschen för att få bort det faktumet att mitt hår stank vattenpipa.
Sen gick jag till mamma för att äta frukost, det finns alltid så mycket gott hemma hos henne och det är perfekt på Söndagar. Jag provade bla. en ny yoghurt som jag trodde skulle smaka äckligt, men som faktiskt var riktigt god.
Det var någon valio-yoghurt med smak av äpple och lingon. Den kan jag starkt rekommendera till de som äter youghurt.
Efter det bestämde jag mig för att gå en promenad. Jag knallade på så gott det gick trots min jävla mensvärk som tog över ibland. Jag hatar mens och allt som hör där till. Eller okej, jag är ju glad att jag fick den så man inte behöver fundera.
Hela dagen har jag varit konstigt sällskapssjuk och hängt med mamma och dom. Vi åkte och handlade lite (mamma betalade, yes...) och sen när jag sa att jag inte ätit ordentlig mat sen i Fredags fick jag mat från Spicy hot. Det var sjukt gott som vanligt och nu har jag mat kvar tills imorgon också.
Vid 4 halv 5 hade jag dock så tråkigt att jag somnade ifrån en film som jag, Lovisa och Micke kollade på och sov tills 7 då mamma och Lovisa väckte mig. "Du kan inte sova såhär innan ikväll, då kommer du inte att kunna somna sen".. Vafan, skit i det?! Det är väl inte erat problem. Jag tror Lovisa hakade på mamma enbart för att hon ville minimera risken att jag skulle sova kvar i hennes rum. Hon vill förmodligen vara ensam med Micke ikväll.. bläbajsvakulförerdå.

För övrigt så har jag inte börjat skriva på ett arbete än som skulle vara inlämnat i onsdags. Och det som skulle lämnats in i fredags är bara halvfärdigt. JAG MÅSTE göra det nu. Dock var Miami Ink lite mer intressant än att beskriva kunskap på två a4-sidor... Som ni förhoppningsvis förstår.

Nu ska jag dock ta lite äppel-lingon youghurt och i alla fall öppna upp word.
Idag har varit en sjuk toffeldag från min sida. JagharsaknatdigCheladagenochjagvillattdetskabliimorgonnununununu.

Födelsedagskalas i Fimpen

Nu är alltså ännu en helg avklarad :) Den har varit helt okej faktiskt!
Gårdagen var riktigt rolig, speciellt hemma hos Emelie.
Vi drack och hade det trevligt,
snackade om allt och inget och rökte lite vattenpipa på det.
Det var dock inte igår man gjorde det.. Men alltid roligt med lite "nytt".
Roligaste förfesten på väldigt länge i alla fall! Typ helt okej människor som var där osv.
Det var ju något/någon som saknades, men det gick inte att göra något åt det tyvärr.

Hela min kväll trodde jag dock skulle gå åt helvete när jag höll på att missa bussen, glömde drickan, cigg och presenterna. Skitkul (Y) Sen kunde jag nästan inte ha varit mer opepp heller..
Det löste sig dock till slut och det var ju skönt det.

Ska snart iväg och äta frukost hos mamma, jag är verkligen jättehungrig. Eller sugen på nått i alla fall. Har inte ätit ordentligt sen i förrgår.
Idag ska jag städa hemma, diska och sen vara hos mamma ganska mycket har jag bestämt. Lovisa ska komma hem idag har hon sagt och jag snodde med mig hennes bodylotion igår, så det är bäst att jag drar mig mot mamma sen innan hon kommer hem och lämnar tillbaka den, haha.

Hur som helst,
Här kommer lite bilder från igår och så. Enjoy




RSS 2.0